Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Svenske barn trakasseres av innvandrerbarn på svensk skole

Svensk_skoleNyankomne minoritetsspråklige barn skaper problemer på svensk skole. Ved Centralskolan i Kristianstad holder flere foreldre barna sine hjemme fra skolen. På skolen føler barna seg utrygge, og foreldrene mener skolens ledelse gjør lite for å løse problemet. Svenske barn blir slått, sparket, delvis kvalt og utsatt for annen nedverdigende behandling daglig, skiver Fria Tider.

Skolen har et stort antall nye elever som er asylsøkere, og har to forberedende kurs for nyankomne innvandrere.

Rektor og lærere har oppfordret de svenske barna til å «gå bort» hvis det er kamper eller konflikt med innvandrerbarn, en oppskrift som ikke fungerer skriver den svenske nettavisen.

«Når de forlater stedet blir de forfulgt av denne gjengen som kaller dem stygge ord, de bruker en svært fornærmende språk til barn i andre og tredje klasse», sier en mor til Fria Tider. Sønnen hennes ble banket opp fordi han spurte om å få spille fotball sammen med innvandrerbarna. Også andre mødre har opplevd at barna deres er blitt banket opp av innvandrerbarn og tør ikke sende barna tilbake til skolen.

Og de svenske barna trygler skolens rektor om hjelp. «Vi er redde for å gå til skolen. Hvorfor hjelper du ikke? Vaktene gjør ingenting. Du må ta ansvar. Så vi kan være trygge. Hjelp oss,» skriver en ung gutt i brev til rektoren.

Flere mødre klarte etter en del press å få et møte med skolens rektor. Hun mente at man må ha forståelse for asylsøkerbarnas oppførsel siden de har forlatt en krig, kanskje er født i en flyktningeleir og kan være traumatiserte. Foreldrene sier de ikke forstår hvordan de skal forklare det for sine barn som kommer hjem etter å ha blitt nærmest kvalt eller slått eller fått slengt skjellsord etter seg.

Mellom 90 og 95 prosent av elevene ved den svenske skolen er barn av utenlandsk opprinnelse. «Våre barn har blitt en minoritet og rektor sier det er derfor det har blitt så rotete som det er», sier en av mødrene til Fria Tider.

12 comments to Svenske barn trakasseres av innvandrerbarn på svensk skole

 • Anonym

  … asylsøkerbarnas oppførsel»

  Det er ikke barn.

  Det er voksne menn. Så kalte skjeggbarn.

 • TrøttOgLei

  Dæven, de svenskene er noen stakkarslige krek. Jeg skulle likt å sett den utlendingen som våget å hakke på mine barn. Det hadde skjedd kun èn gang, det kan jeg garantere.

  Vi begynner få svenske tilstander her også desverre, leste at jenter på Gjøvik blir advart mot å gå ute alene. Det som byr meg imot er at dette kan enkelt løses. Politiet vet hva som skjer og de vet i hvilket område det skjer. Og gjerningsmennene er unge gutter, unge gutter er sjeldent spesiellt smarte. Men hva gjør politiet? De går ut i avisene og advarer ofrene, ofrene må forandre på det de gjør. De kunne enkelt ha stoppet og arrestert alle sammen i løpet av èn uke. Hvis de gjorde den jobben politiet egentlig skal gjøre.

  • Anonym

   «Men hva gjør politiet?»

   De er opptatt med å overvåke sånne som deg. Snart blir du tiltalt for så kalt «hatkriminalitet», den moderne form for heksejakt.

   Alt er forresten nordmenns feil iflg «journalister». Det skyldes den «strukturelle rasismen». En tilstand som hverken kan bevises eller motbevises. Derfor er den så velegnet i kulturmarxistenes vokabular.

 • Tusenkunstner

  Det er ogsaa en del innvandrere som trakaseres av rasistiske nordmenn. Det maa det bli slutt paa.

 • nazilizzlæm

  Sorry!
  feilpublisering…
  skulle vært postet under tråden
  «Da Israel stanset Assads atomplaner»

 • Anonym

  så langt Simonsens «raushet»…
  hadde en velbegrunnet kommentar om Syria
  og Israel
  og yom kippur og syrias aggresjon 1973
  og flaggbrennerne i 2006
  og psykotiske unge menns krigsforbrytelser
  med sine spiserier av humane organer…(hjertet)

  men at de nå søker «tilflukt» hos oss
  og det offisielle Norge tar imot dem nærmest som «slaktede lam»

  Ordet står fast:
  den som forbanner Israel
  over den samme skal forbannelsen komme flerfoldig tilbake..

  er det det vi ser i Syria i dag?
  Herrens «tilbakevirkende kraft»

  eit ordtak nevner:
  «kast ikkje stein.. dei kjem attende»

  Men Simonsen
  sletter…
  desværre hans rett
  det er hans blogg!

  hedersmann UANSETT

  sj…

 • Anonym

  I Sverige har skjeggbarna egen interesseforening. Ingen av medlemmene er under 18 år.

 • Moskus

  90 og 95% av barna er av utenlandsk opprinnelse, ja…Ha ha. Ok, nå skal jeg si noe som eventuelle venstreraddiser kommer til å se som en «bekreftelse på islamofobenes antifeminisme og reaksjonære sjåvinisme», men det driter jeg i. Det er nemlig noe sant i dette: Med kvinnefrigjøringen og feminismen, kom kvinnene inn på arbeidsmarkedet i mye større grad enn før. For å skape karriere, satte man det på vent, det med å få barn. Å være mor, det var ikke godt nok lenger. Så gjennomsnittsalder for førstegangsfødende steg, og for å kunne ha en karriere, får man færre barn. Når hver kvinne i norden i dag føder ca 1.5 barn, i stedet for 2.5, er det da noe rart i at 90-95% av barna ved skolen har innvandrerbakgrunn? Man kan stemple meg som «antifeminist» eller «kvinneundertrykker» så mye man vil (og det gjør vondt for meg selv å si dette, for jeg støtter egentlig alles rett til å leve livet som man vil, både kvinner og menn), men…det er nå sant likevel, da. Fokuset på kvinners karriere har ført oss til denne situasjonen, med skyhøy skilsmissestatistikk og en negativ demografisk utvikling. Det er en kultur som rett og slett ikke er levedyktig.

  • Anonym

   «Det er en kultur som rett og slett ikke er levedyktig.»

   De så kalt radikaliserte muslimer ødelegger egentlig bare for sine egne. Det er mye smartere å la demografien gjøre jobben.

 • Ghjo

  Man blir rasende på disse svenske barnas vegne,som blir
  hundset og tråkket på av disse bedritne muslmske innvandrer avskummet,som svenske politiker-idioter og ditto journalister har ødelagt sitt land og sine barns fremtid med.Måtte F…..ta både dem og deres muslimske innvandrer-krapyl.

Legg inn en kommentar