Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vil utvise ekstreme imamer

Martin-Henriksen-150x150Det danske folketinget bør presisere den danske grunnlovens begrensninger av religionsfrihet, slik at det blir mulig å utvise imamer som forkynner ekstreme holdninger, slik en dansk TV-dokumentar nylig dokumenterte, mener Dansk Folkeparti. Ved bruk av skjult kamera ble det blant annet avslørt at en dansk imam ville steine ihjel utro kvinner.

Dansk Folkepartis integreringstalsmann Martin Henriksen sier at partiet tenker seg at det vedtas en tilleggslov til grunnloven der det presiseres hva som menes med at man ikke må praktisere sin religion på en slik måte at det strider mot god moral. «Det kan eksempelvis være tilfeller hvor man underviser i steining. Det kan være at man gir råd i strid med dansk lov,» sier han til Ekstra Bladet.

«Det bør være mulighet til å frata statsborgerskapet. Ma kan også lage en tilleggslov som gjør det mulig å gi bøtestraff og fengselsstraff,» sier Martin Henriksen. «Det er situasjoner hvor vi mener at man med grunnloven i hånden kan si at det går imot noen grunnleggende verdier i det danske samfunnet.»

«Grunnloven taler på den ene siden om at vi har noen grunnleggende frihetsrettigheter. Samtidig sier grunnloven også at man ikke må praktisere sin religion på en slik måte at det strider imot god moral eller forstyrrer den offentlige orden,» forklarer Henriksen.

Han sier han er klar over at en slik tilleggslov til den danske grunnloven vil skape gråsoner. Han mener likevel ikke at det vil være et nytt fenomen i dansk lovgivning.

1 comment to Vil utvise ekstreme imamer

 • JV

  Det nærmer seg den tid da Bibelens Gud Jehova ved hans sønn Kristus vil legge i nasjonenes hjerter og sinn å forby offentlig religiøs utfoldelse.

  Tiden tikker mot enden for denne tingenes ordning. Dagbladet viser hvorfor:

  «Religion er også en parasitt på den verste delen av menneskehjernen».

  http://www.dagbladet.no/2016/03/23/kultur/meninger/kommentar/terrorisme/religion/43631567/

  Hvor passende er det ikke at religionene – som har levd som parasitter under elitene opp i gjennom tidene – til slutt får sitt banesår av de samme elitene. Dette er Jehovas geniale hensikt fordi religionene har skapt et ødeleggende bilde av Ham og hans hensikter for menneskene.

  Nå skal de samme religionene få sin «lønn» av Gud, etter å ha fått lønn av elitene i tusener av år.

Legg inn en kommentar