Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Roten til alt ondt

Filip_DewinterKoranen er roten til mye vondt, mener den belgiske politikeren Filip Dewinter, som representerer partiet Vlaams Belang. Han mener Koranen er «roten til alt ondt» og «licence to kill». Han tok Koranen med seg på talerstolen i det belgiske parlamentet, og kom i hard debatt med sentrumhøyre-politikeren Jan Jambon.

5 comments to Roten til alt ondt

 • Høyreekstrem?

  Problemet er at både sunni og sjiamuslimer tillater seg å oppheve betydningen til de eldste tolerante Mekka-tekstene i Koranen og lar de yngre Medina-tekstene ha forrang. I realiteten omgjør dette Koranen til en krig- og erobringsmanual.

  Dette forholdet blir veldig godt belyst i Hege Storhaugs nye bok og er et sentralt tema innen islam. Ahmadiyya-islam går til sammenligning i stikk motsatt retning og legger avgjørende vekt på de tolerante versene i Mekka-tekstene. I Norge er det 1500 registrerte ahmadister og disse må ikke forveksles med andre muslimer.

  Heller ikke alle, men svært mange, sunni og sjiamuslimer forfekter den abrogerte Koranen. Allawitter, som er en menighet innen sjia, har et mer liberalt syn på Koranens tekster enn mange persere. Kurdere likeså. Mange muslimer i India er påvirket av hinduismen. Bildet er sammensatt, men dessverre har den abrogerte Koranen hatt betydelig fremgang, ikke minst i Europa.

  Jeg vil annta at det store flertall muslimer som kommer til Europa er sunnimuslimer.

 • Je Suis

  Forsker Masoud Ebrahimnejad,

  «Saudi-Arabia, Tyrkia og Iran styrer moskeene i Oslo»

  http://www.utrop.no/Plenum/Artikler/30193

 • Charles Nielsen

  Er det først nu det går op for ham. Man må sige at politikere sover i timen.
  Koranen er Satan´s værk, og det har jeg vidst meget længe. Men jeg er jo heller ikke politiker.

  Fjern Satan´s Bedehuse, nu.

Legg inn en kommentar