Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vi er i ferd med å erobre Europa

Mohammad_Fouad_al-Barazi,Uten å vite at han blir filmet sier den ledende imamen i moskeen hos Det Islamske Forbund i Danmark, Mohammad Fouad al-Barazi, til dansk TV2s skjulte kamera at muslimer ikke skal «smelte» inn i samfunnet. «Muslimer er i ferd med å «erobre» Europa», sier han, i følge Nettavisen, som siterer det danske TV-selskapet.

«Akkurat nå er vi i en tid hvor vi er i ferd med å åpne disse landene», sier imamen, ifølge kanalen. Opptakene er gjort ved hjelp av muldvarpen «Fatma» og en dekkhistorie om at hun oppsøker imamen for å få veiledning om hvordan hun som nyankommen muslim i Danmark skal gå fram, skriver aivsen.

Under opptaket uttaler imamen blant annet at det er viktig at muslimene ikke smelter sammen med det øvrige samfunnet.

«Da jeg kom til landet for 23 år siden var vi kun 55.000 muslimer. Nå er vi 300.000. Derfor er konklusjonen på denne praten at man godt kan oppholde seg her i landet uten å smelte inn. Du må forstå de betingelsene. Det er uten å smelte inn i samfunnet», sier han på skjult kamera. De skjulte opptakene er en del av dansk TV 2 sin serie «Moskeerne bag sløret», skriver Nettavisen.

følge eksperter TV2 har snakket med skal ordet åpen i en islamistisk sammenheng forstås som «erobre».

«Egentlig er det åpning, og det høres vakkert, men dette er det klassiske uttrykket for å erobre et land», forklarer førsteamanuensis Tina Magaard som har studert Koranen grundig og gjort feltarbeid i muslimske miljøer i Danmark til TV-kanalen. Ifølge Tina Magaard viser noen islamske bevegelser en vilje til å erobre Europa og troen på at man kan.

Det er støttet av en professor ved Universitetet i København, Thomas Hoffmann, som i mange år har studert islam og islamske bevegelser. «Det Al-Barazi sier her, betyr også erobring, men trenger ikke nødvendigvis å bli tolket som en krigersk erobring», sier han.

På skjult kamera utdyper Mohammad Fouad al-Barazi, hva han mener om muslimenes inntreden i Danmark og Europa. «Nå er det muslimske samfunn i hele Europa. Dette betyr at det finnes et stort antall muslimer. Et virkelig stort antall,» forteller han til Fatma, som han tror er en nyinnflyttet muslim.

Imamen sier til Fatma at siden han kom til Danmark har det kommet mange flere muslimer i Danmark, og det er viktig at muslimer ikke er «flettet» med resten av samfunnet. «Da jeg kom til dette landet for 23 år siden, var vi bare 55 000 muslimer. Nå er vi 300.000. Antallet muslimer er 300.000 nå. Derav konklusjonen av denne samtalen, at det er mulig å leve i dette landet uten å smelte sammen. Du må forstå forholdene. Det er uten å smelte inn i samfunnet», sier Mohammad Fouad Al-Barazi på innspillingene.

11 comments to Vi er i ferd med å erobre Europa

 • SYRIAN (Christian) MAN says: “You Europeans are really dumb, you are welcoming our trash into your countries”

  “The Muslim jihadists you are letting in already are killing your people and they will continue to kill more. You Europeans will pay for your stupidity, or your children will. These Muslims will stay until they cut the heads off every last one of you.”

  http://www.barenakedislam.com/2016/04/05/syrian-man-says-you-europeans-are-really-dumb-you-are-welcoming-our-trash-into-your-countries/

 • Jan Hårstad

  De store konsernene vil jo helst ødelegge fagforeninger og dumpe prisen på arbeid. Anarki på arbeidsmarkedet er ikke dem imot.
  Men se nå¨Michael Syrens video for Expressen om rikdommen innen toppene av svensk sosialdemokrati: Gøran Persson og hans venner er styrtrike og tar ut penger som styremedlemmer i de store konsernene.
  Dette er det nye nomenklaturet,sammensmeltingen av elitene i politikk og internasjonale konserner, som jobber for ødeleggelse av nasjonalstater med masseinnvandring.
  På verdidebatt har en Kaia Storvik skrevet en artikkel om hvor fæle tyskere er som stemmer Alternative für Deutschland. Hun startet sin karriere som RV/Rødt i Oslo Bystyre,ble sjefsredaktør av Dagsavisen og er nå i tenketank Agenda som betaler eliten der rundt en million kroner i lønn for å ødelegge Norge ytterligere til fordel for globalismen. Intet er så godt betalt som sosialdemokrater for globalisme.
  Pengefikserte kan melde seg på der.Se Expressens video.

 • Anonym

  Hva er egentlig formålet med å omgjøre fungerende land i Europa til stinkende islamske søppeldynger? Er det noen som forstår logikken til denne idiotiske imamen?

 • Høyreekstrem?

  Denne imamen lever etter den abrogerte Koranen og salafismen som fungerer som erobringsmanual. Man kan også sammenligne med de første europeere som «oppdaget» Amerika. Det ble advart mot å la seg assimilere i de innfødtes samfunn. De ble fremstilt som primitive, gudeløse hedninger. Resultatet skulle være godt kjent: De innfødte er henvist til reservater mens innvandrerne for lengst har overtatt og skrevet historien om heltemodige pionerer.

  I Danmark har selv sosialdemokratene oppfattet at noe er på gang rett fremfor deres øyne. Hvor lang tid vil sosialdemokrater i Norge bruke på å finne ut det samme?

  Hilsen Max – som har skiftet navn til Høyreekstrem? for å unngå forveksling med Max Hermansen.

 • Jan Hårstad

  AP finner ikke ut noe som helst. Ta dere en tur innom tankesmia Agenda ledet av Marte Gerhardsen med Kaia Storvik som nestleder. Det er LO som er bidragsyter samt pengesterke Trond Mohn.
  Artiklene de markedsfører under redaksjon av Stian Bromark er som en ørken av enformig monoton ikke-tenkning. Og dette er siden stiftelsen av Agenda 9 des 2013 noe av et flaggskip for APs avanserte tenkning. Utelukkende bestående av akademiske karrierister som ernærer seg på å utbre politisk korrekthet. Ingen som det lukter svette av er invitert. Det nye globalistiske nomenklaturet i Arbeiderpartiet. Nesten ikke til å tro.Det er direkte parodisk.

 • Tom

  Ja, det hele er ufattelig. Man kan lese i verkene til de store islamske ideologene hva som er målene deres. Likevel durer eliten, og til og med PST, frem som om de skulle være både døve og blinde. Med stø kurs mot katastrofen for vårt gode, vestlige og relativt siviliserte samfunn. Det er bare ikke til å fatte. Medienes makt er mye større enn jeg trodde.

 • Årets Melodi Grand Prix blir med (ny) politisk vri

  STOCKHOLM: «Come together» er slagordet for årets Melodi Grand Prix finale som skal avholdes i Stockholm. Programlederne sier i et intervju at de kommer til å kjøre innslag om flyktningkrisen under sendingen og at budskapet i «Come together» handler om at de europeiske landene må møtes og ta vare på alle (jihad) flyktningene som kommer til Europa.

  https://www.frieord.no/utenriks/arets-melodi-grand-prix-politisk-vri/

 • Amund Garfors

  Hvorfor er det så vanskelig for våre myndigheter å innse at innvandring av muslimer kun skaper konflikter, bråk, uhygge og utrygghet? Det ser vi i ulike europeiske land med ulming, protester, terror og voldtekter som bare er en spe begynnelse på det marerittet som er på vei. Disse landssvikerne som ønsker seg ikke-vestlig innvandring de er fullstendig klar over at dette eksperimentet aldri vil komme til å lykkes. Men likevel lar de det fortsette og lukker sine øyne og skylder på oss kritikere som advart i årevis. De burde sjøl tatt på seg skylda og ansvaret for dette kaos de legger opp til og til den skremmende utvikling dette nå fører til.

  Nei, det har ikke manglet på advarsler, og de har vært der lenge, men til ingen nytte. Og nå ser vi at denne imamen sier det like ut at de skal erobre Europa. og selvfølgelig vil de klare det når vi ser disse undermålerne som sitter på Stortinget.

  Sylvi Listhaug la i dag fram noen meget gode forslag for å stoppe selvmordet. Men straks rykket Gahr Støre, Skjei Grande, denne tullingen Toskedal i Krf ut og avviste det hele. Snakk om å legge til rette for sitt eget selvmord, utskifting og utryddelse, der en skulle tro de gjør alt som er mulig for å stoppe ethvert godt tiltak for å redde denne nasjonen som nå er i ferd med å grave sin egen grav.

  Vi vet at hver dag mister et hundretalls nordmenn jobben sin, oljeprisen går til bunns og krona svekkes dag for dag. Likevel skal Norge drive på som verdens store sosialkontor? Hva er det som rir disse idiotene som ikke enda har forstått at dette vil ende i en økonomisk tragedie?

  Disse inntrengerne som nå kommer til vårt land de har alle et meget høyt uttak av stønader og alle slags trygder,mens de har en meget lav sysselsettingsrate. Og det selv etter mange år i Norge. Man trenger aldeles ikke master i økonomi for å forstå at dette ikke er bærekraftig i lengden. Oljeprisen faller og vårt Pensjonsfond Utland står i fiktive aksjer og i ulike verdiløse bonds rundt omkring i verden. OG stadig færre midler kommer inn og større og større går ut jo flere inntrengere og sosialklienter som kommer.

  I tillegg har innvandrerne fra ikke-vestlige land med seg en bakstreversk og meget ond og farlig religion i bagasjen som hindrer en vellykket integrering. Deres verdisett når det gjelder likestilling, demokrati og respekt for andre menneskers tro er diamentralt forskjellig fra våre verdier. Å få disse menneskene til å bli «norske» krever ufattelig med resurser. Vi ble dessverre den generasjonen som fikk alt opp i hendene, men skuslet bort det våre egne etterkommere skulle ha. Og det var fordi vi har fått disse døddanserne av noen politikere som sto fram i dag og som nektet å kjempe for dette landet og vårt fol. Men som i stedet importerer terrorister, kjeltringer, kriminelle og alt som skal bryte ned denne nasjonen i ei tid som det gjaldt som mest. Trist, trist og atter trist å være vitne til disse som ødelegger denne nasjonen som jeg innser ikke lenger har mulighet til å overleve.

  OG derfor vil nok denne imamen som står fram i Danmark og proklamerer at muslimene er i ferd med å erobre våre land, ganske sikkert få rett. For slik går det med et folk som ikke lenger er villig til å sto opp for eget folk og sitt eget fedreland og ikke minst våre egne etterkommere.

 • T.O.Glas

  A.G.
  Torbjørn Røe Isaksen uttaler at det vil koste 27 milliarder= 27,000 millioner krones å gi en utdannelse til 7000 »ensomtkommende» asylsøkere.
  Selv de «beste» blant høyrepolitikerne har mistet «gangsynet».

  • Anonym

   «Selv de «beste» blant høyrepolitikerne har mistet «gangsynet».»

   Ja, og jeg er helt sikker på at det ikke er regnet på «payback period». «Investeringen» vil måtte tas som tap en gang. Inntil videre skyfles alle problemer foran seg som vanlig ifbm innvandring: «Kick The Can Down The Road».

 • Erdogan threatens to dump (jihad) migrant (hudna) deal if (dhimmi) EU doesn't fulfill pledges

  Turkey (Anatolia) won’t take back Syrian refugees if the EU doesn’t fulfill its promises, President Erdogan warned, Reuters reported. Last month, Ankara agreed to help halt illegal migration to Europe in return for cash and progress in EU membership talks.

  The Turkish President has been previously reported to threaten the European Union with flooding the continent with migrants should Ankara not be offered enough cash to help curb the influx of people primarily from the Middle East.

  https://www.rt.com/news/338781-erdogan-deal-eu-pledges/

Legg inn en kommentar