Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hundrevis av bydeler som Molenbeek i resten av Europa

MoolenbeckMye av skylden for terroren i Paris og Brussel er lagt på etableringen av parallellsamfunnet Molenbeek i Brussel. I denne bydelen bor det hovedsaklig muslimer med innvandrerbakgrunn, og fundamentalistiske imamer har stor innflytelse over befolkningen. Nå advarer en fremstående fransk politiker om at Frankrike har minst 100 nabolag like ille som Molenbeek.

Den franske kommunalministeren Patrick Kanner har utløst debatt i Frankrike etter at han i helgen hevdet at rundt hundre nabolag i Frankrike kan sammenlignes med Molenbeek, skriver den britiske avisen Daily Mail. «Vi vet at det i dag finnes rundt hundre nabolag i Frankrike som har potensielle likheter med hva som har skjedd i Molenbeek», sa han under et radiointervju.

Også i mange andre land i Europa har det utviklet seg muslimske bydeler som i praksis styres etter egne sharialover og er farlige områder å bevege seg inn i for landenes ikke-muslimske befolkning. I disse samfunnet følges ofte en egen islamsk justis, der en såkalt fredsdommer blir spurt til råd og treffer avgjørelser. I stedet for å anmelde voldshandlinger, sågar drap, går muslimene til fredsdommeren, og de skyldige blir gående uten straff fra det tyske rettsvesenet.

I Stockholm er det etablert et bank og rettssystem uten innsyn og kontroll fra svenske myndigheter. I ulike byer i Danmark og Sverige finnes det såkalte parallellsamfunn der det gjelder egne regler og kriminalitet ikke blir meldt til myndighetene, men straffet etter egne regler, skikker og tradisjoner.

I en rapport fra Oslopolitiet i 2013 om kriminalitetsbildet i hovedstaden frem til 2022 skrev politiet at de frykter en liknende utvikling også i Oslo. «De aller fleste parallellsamfunn bidrar til et positivt mangfold i sin omverden. Men det finnes også negative sider», skrev Oslopolitiet i sin rapport som pekte på at parallellsamfunn kan skape egne institusjoner, normer, lover og regler, og at det finnes parallellsamfunn hvor idealet om integrasjonen blir utfordret.

I Oslo er det strukturer som kan indikere en negativ utvikling i enkelte miljøer, mener politiet, som i rapporten pekte på at det i de senere år har vært straffesaker som involverer mange personer med blant annet samme yrke og bakgrunn.

«Det er også eksempler på grov kriminalitet i en rekke etniske miljøer, som hjemmeran, kidnappinger og trusler som sjelden blir anmeldt. Uenigheter og konflikter blir ofte meglet av den eller de som har en maktposisjon. En posisjon som kan være medfødt, politisk, økonomisk eller religiøst forankret» skrev politiet i rapporten fra 2013.

Om mørketallene for kriminalitet er høyere i parallellsamfunn enn resten av samfunnet mente politiet var usikkert, men regnet med at terskelen for å anmelde kriminalitet er høyere i lukkede samfunn, enn der hvor det ikke er relasjonelle knytninger mellom offer og gjerningsperson.

I 2012 laget det russiske TV-selskapet RT denne reportasjen fra bydelen Neukölln i Berlin:

12 comments to Hundrevis av bydeler som Molenbeek i resten av Europa

 • ...og flere skal det bli...Erna (Sharia) Solberg: – Norge kan ta imot 30.000 flyktninger (jihadister) årlig

  – Jeg mener vi kan mestre å ta imot og bosette 30.000 flyktninger i året, og at dette kan pågå over noen år, sier statsministeren i podcasten «Skartveit» med VGs politiske redaktør, Hanne Skartveit.

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/flyktningkrisen-i-europa/erna-solberg-norge-kan-ta-imot-30-000-flyktninger-aarlig/a/23653008/

  • Anonym

   E.S. er komplett inkompetent.
   -Hva koster dette?
   Det vet vi, (4.1+9)/2= ca 6.5 millioner pr innvandrer. 4.1 er for ikke vestlige, 9 er for somaliere, derfor gjennomsnittsberegningen; 2013 kroner ref: SSB/Finanasavisen.
   30,000×6.5= ca 200 milliarder eller ca 200,000 millioner eller ca tohundretusen millioner pr. år.
   Eller mer forståelig ca 50,000 Pr. ÅR pr. etnisk nordmann. For en familie på 4 blir det 200,000 kr/år i totale kostnader! Hvert år med samme innvandringstempo.
   Disse kostnadene vil vise seg seg etter hvert; våre etterkommere vil få føle det mer enn oss.
   Med familiegjenforening blir det mer.
   Også i verdens «rikeste land» blir vel dette i overkant?

   -I tillegg kommer «berikelsen».

   Hvor blir det av konsekvensanalysen E.S.?

  • Amund Garfors

   Erna Solberg er blitt en politiker som nå følger ordre fra utenlandske interesser og lytter til sin gode venn i Berlin, dette livsfarlige kvinnfolket Angela Merkel som jeg mener er langt farligere enn hva Afdolf Hitler var. Erna sammen med Angela Merkel ønsker nå å bosette hundretusenvis av muslimer her i Norge, og som med tiden kommer til å ødelegge vårt land, rive i stykker vår tro og vår kultur og omgjøre Norge til en ruin.

   Derfor burde Erna Solberg blitt anholdt, arrestert, fengslet og straffet. Hun er besatt av makt som hun aldri burde fått, der hun villig tar i mot all ordre fra Brussel. Og slikt er rent lamndsforæderi! Og alle vet vi hva straffen for landsforæderi er!

 • Anonym

  Det er ingen andre land i Europa der anmeldelser med kjent gjerningsperson henlegges, sånn som det er i Norge.

  Selv om politikerne importerer mer kriminalitet enn politiet rår med, kan de jo bare la restansene vokse.

  Eller er det sånn at politiet da ville ødelegge «nedgangen» i kriminalitet og havne i gapestokken (media)?

 • Jan Hårstad

  Jeg er helt på linje med Hans Rustad i dag når han skriver om hvor skammelig alene Listhaug står i striden da ingen av hennes storkjefta partikollegaer rykker ut til støtte. Jeg tenker nå i særdeleshet på leppa Sandberg og Jensen.
  Det er virkelig et alldeles jævlig parti hvor toppene har forlest seg på egoismens bibel,verkene til Ayn Rand.
  Helt riktig som Rustad skriver: hun er utsatt for en utmattelseskrig hvor hun kan bukke under får dette kjøret mot henne fortsette.
  Et alldeles forjævlig parti,spør du meg.

  • Amund Garfors

   Er 100 prosent enig med deg Jan Hårstad! Det er bare grusomt å se hvordan andre innafor FrP nå kliper kjeften sammen, der de sviker denne flotte jenta og sin beste politiker, Sylvi Listhaug som kjemper en desperat og ensom kamp mot ødeleggelsen av Norge.

   Dersom Sandberg og Siv Jensen tror at de fortsatt skal få stemmene fra innvandringsmotstanderne, så kan de bare glemme det! Sandberg som ellers er så stor i kjeften, han kryper sammen som en ulldott og tør ikke åpne denne kjeften sin i forsvar av Listhaug. Og det samme med Siv Jensen som sviker Sylvi til de grader. Jeg blir så sint og skuffet over slike folk, at jeg bare får lyst å kaste opp.

   Jeg så Listhaug torsdags morgen da hun var på politisk kvarter og ble intervjuet av dette NRK-svinet Myklebust som gikk rett i stupen på Listhaug. Og han var ufin og frekk som de fleste journalister er. Der og da virket Listhaug å være på deffensiven og hun måtte svare på en rekke løgner fra denne drittsekken som henviste til FAFO sine «undersøkelser»!
   Egentlig burde Listhaug ha bedt den fyren dra til helvete, reist seg og forlatt dette studioet. For det var direkte pinlig å se på denne sekvensen der Listhaug omtrent ble slaktet for åpen mikrofon.
   Der burde Siv ha stillt opp og forsvart Sylvi Listhaug, men derimot ofrer de sin beste politiker på alteret for å fylle Norge med enda flere muslimer, og der Siv skal få merke at innvandringsmotstanderne kommer til å finne seg et helt annet parti. Eller at hun sjøl må sparkes som partileder, der Tybring-Gjedde eller Listhaug tar over partiet. Ellers er Norge dødsdømt!

 • Greger

  Feita, som kaller seg statsminister i Norge, vil gjerne importere 30000 muslimer pr år
  Hver gang denne ikke-statsminsteren uttaler seg, tar jeg fram spyposen
  Kjerringa vil altså opprette minst en muslimghetto pr år i lille Norge

  • Anonym

   Når en person (Erna Solberg) mener Norge tåler en momentan negativ likviditetseffekt årlig på et sted mellom 15 og 20 milliarder, må man kunne si at vedkommende har mistet forstanden. Det er galskap, ikke noe annet. De langsiktige konsekvensene er katastrofale og vil omgjøre Norge til et medlem i den tredje verden. At Frp kan sitte i regjering med Høyre er helt uforståelig.

 • Jan Hårstad

  Det er ikke uforståelig,Anonym, da makthaverne i både Høire og FRP er globalister. De VIL ha knuste nasjonalstater og multikulturelle politi og overvåkningsstater. All verdens elite kjemper for dette nå.

  • Anonym

   Det er galt å kalle søppel for elite. Dessuten vil «eliten» (les: søppel) møte veggen i den forstand at statskassen vil tømmes fort.

   Alle utopiske idéer ender før eller senere på fyllinga. Det gjelder også globalisme, liberalisme og multikulturalisme. For ikke å glemme menneskerettighetene som i praksis er et folkemordredskap som utrydder hvite mennesker og europeisk kultur.

Legg inn en kommentar