Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Palestinerne må samarbeide med jødene

TamimI en rekke innlegg på Twitter antyder sikkerhetssjefen i Dubai, , generalløytnant Dhahi Khalfan Tamim , at enhver fremtidig palestinsk stat vil bli enda en mislykket arabisk stat, og at palestinerne bør danne en bi-nasjonal stat med israelske jøder i stedet. Palestinerne kommer ikke langt uten jødisk hjelp, mener han.

«Jeg foreslår å gi slipp på tanken om en palestinsk stat, og å være fornøyd med en israelsk stat som vil inkludere både israelere og palestinere og bli med i Den arabiske liga,» skriver Tamim ifølge en oversettelse foretatt av Jerusalem Post.

«I dag er jødene kommet langt i verdensøkonomien. Uten jødene ville araberne ikke ha visst hvordan du setter pengene dine i banken,» skriver han.

Til tross for sin høytstående stilling i De forente arabiske emirater, har Tamim flere ganger kommet med frittalende uttalelser som går mot den offisielle holdningen til hans svært konservativ regjering, skriver Jerusalem Post. I 2013 uttalte Tamim at det muslimske brorskapet, og ikke Israel, var den arabiske verdens største trussel.

1 comment to Palestinerne må samarbeide med jødene

Legg inn en kommentar