Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Voldtekt og overgrep mot småjenter

garfors322«Det kommer nødrop fra jenter over hele landet. Voldtekt av ungjenter var et ukjent fenomen i Norge inntil våre politikere åpnet opp porten for disse utenlandske og kriminelle hordene fra muslimske land. TV2 melder om at det er blitt ganske ille rundt Mjøsa, og i fylker som Hedmark og Oppland, der asylmottakene ligger på rekke og rad,» skriver Amund Garfors, og fortsetter:

«I Gjøvik forsøker disse ”skjeggebarna” og andre menn som er langt oppe i tjueårene å vise hvordan landet skal berikes, der de voldtar 13-14-års gamle jenter. Og det mens de venter på at landets skattebetalere skal dekke utgiftene med at de får sine koner og barn til landet.

Er det ikke festlig? Det mens voldtekt og overgrep for all del må skjules, der det hele blir møtt med offentlig taushet fra disse som skal vise sin ”medmenneskelighet” – noe som bare går en vei. For det er norske unge jentebarn som må betale for følgende av en hodeløs og uansvarlig innvandring av fremmede! Fremmede menn som aldri burde hatt lov til å sette sine bein i dette landet!

Hvorfor slår ikke politiet raskt ned på disse hendelsene som stadig utvikler seg fra vondt til verre? Straffen mot disse voldsforbryterne må komme raskt og resolutt, ellers vil dette utvikle seg ganske stygt, slik vi ser i Sverige. Tror myndighetene virkelig at det er nok at de bare snakker med disse forbryterne? Eller de tror kanskje at løsningen er å øke innvandringen fra afrikanske, arabiske og islamske usiviliserte landmed en helt annen kultur, religion, holdninger og mentalitet?,

Heldigvis finnes det noen få fornuftige politikere i Norge som forstår at denne folkevandringen må stoppes og asylinstituttet skrapes og alle internasjonale avtaler sies opp. Men dessverre, så er ikke disse politikerne mange nok til å stoppe galskapen.

For er det noe vi har nok av i dette landet, så er det nemlig feige og uansvarlige politikere. Og ikke minst alt for mye folk innenfor media som gjør det de kan for å feie problemene under teppet. Alle som vil vite det, de vet at asylsøkere kun fører med seg en rekke problemer, ikke minst det som vi nå ser har utviklet seg i Gjøvik og andre steder rundt Mjøsa.

Så langt er det kommet nå, at myndighetene ikke lenger står opp for våre egne norske barn. Og det av redsel for å framstå som politisk ukorrekt. For noen ynkelige mennesker dette er, som heller ofrer unge jenter på det fremmedkulturelle alter, enn å ta tak i denne livsfarlige utviklingen. Men vi vet jo at feigheten, den har alltid vært broilerpolitikernes varemerke…

For meg ser det ut til å være ganske så klart at masseimport av unge menn fra Midt-Østen og Afrika vil føre til massive seksuelle overgrep på norske jenter i framtiden. Ikke engang norske politikere er så dumme og naive at de ikke forstår såpass.»

9 comments to Voldtekt og overgrep mot småjenter

 • Anonym

  Folket stemmer jo på disse politikerne som vil ha innvandring fra ikke-vestlige menn uten respekt for kvinner.
  Folk må skifte ut politikerne hvis en stopp i importen skal skje.
  Hadde ikke våre politikere med EU i spissen ville hatt denne innvandringen, så hadde den vært stoppet .
  Problemene er politikere som ikke er personlig berørt i sine boområder, og folket som kun orienterer seg via propagandakanalene NRK og Tv2.

 • Landsmøtet diskusjonen

  Garfors burde vært på landsmøtet. Garfors er en uredd mann som jeg har stor respekt for. Lurer veldig på hvordan årets landsmøte blir. Jan Simonsen sin tråd om landsmøtet har kollapset pga altfor mange kommentarer. Foreslår at vi fortsetter diskusjonen her.

  • Amund Garfors

   Takk for dine gode og oppmuntrende ord! Neppe bare du som lurer på hvordan dette landsmøtet blir å ende. Men håper i hvert fall noe posetivt skjer, da det aldri tidligere har vært mer påkrevet med et alternativt parti til FrP enn det er i disse livsfarlige tider. Der en begynner å føle seg totalt maktesløs mot disse politikerne som kjører Norge rett i kloakken!

 • Ja,Garfors er på mange måter unik.Gi den mannen en pen,og han tar deg med til livets realiteter usensurert.:)

  • Amund Garfors

   Hei Kurt og takk for dine gode ord!
   Skulle gjerne ha vært på landsmøtet, men ettersom
   jeg forstår så lover dette ikke godt, der møtet stort
   sett blir et bikkjeslagsmål og en kamp mellom forskjellige mennessker som vil ha makta i partiet. Hvilke politikk som skal føres, det hører man mindre om.

   Nei, jeg drar ikke til Kr.sand. Hadde landsmøtet blitt lagt til Gardermoen, slik vi tidligere var enig om, så hadde jeg reist dit. Men å bruke 7-8000 kroner av sin egen lomme, det synes jeg blir i meste laget. Da jeg tidligere under min svært aktive tid som leder av Demokratene i Nordland, brukte over 120.000 kroner av egne midler.
   Have a good day!

 • Runo

  For ES er vel dette greit, bare vi viser fram noen «stolper» dvs ikke gjør en dritt. Å gjøre noe mot overgrepene, vil jo bety at vi setter noen grenser for de nye landsmennene og da er vi ikke «inkluderende»

 • Bestemor

  Politiet sitter på kontor, så hva kan dem gjøre? De er mer intresert i å planlegge den fine helgeturen enn å jobbe. Dessuten er en jobb: Mat på bordet. Man skal ikke være flink å si innad i etaten at det ikke gjøres en god jobb. Varslere blir utfrosset. Derfor får voldtektene pågå uhindret.

  Men, dersom en er uheldig på glatt føre å kjøre ut av veien, da har politiet god tid, og ilegger bot og inndragelse av førerkort.

  De ektefødte lovlydige nordmenn er blit de nye kriminelle.

 • Karlene Grinnell

  BRA, Amund! Hva SKAL til nå
  for å få slutt på disse forkastelige handlinger FØR det utvikler seg til det samme som foregikk i det»skjulte» (d.v.s.–hemmeligholdt av politiet og media i Rotherham, England–i OPPTIL 15 ÅR!? JEG mener svaret er STANS ALL «IMPORT» AV ALL IKKE VESTERLIGE ASYLANTER!! OG om ikke det, opprett LUKKEDE MOTTAK inntil de er ferdigbehandlet…det ville OGSÅ føre til at vi visste HVOR ALLE BEFANT SEG her i landet. Som det er nå går flere hundrede bort fra mottakene og ingen vet hvor de er! TOTALT KAOS og kriminelle tilstander synes å være AKSEPTABEL!! 👀

Legg inn en kommentar