Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Fuglefestival i Eilat

Fugl_Israel I tidsrommet fra 20.mars til 27.mars ble den tiende utgaven av Eilat Birds Festival  avholdt i Eilat med Israel Ornitologisk Center of the Society for Protection of Nature in Israel som arrangør. Eilat Birds Festival er en ukelang årlig festival med aktiviteter hele døgnet, inkludert utflukter til noen av de beste stedene for fuglekikking i det sørlige Israel, forelesninger, foredrag og mye mer.

Festivalen tiltrekker seg alt fra profesjonelle ornitologer til amatører fra hele verden. Basen i løpet av uken var Dan Panorama Eilat Hotel i Eilat. Eilat er Israels sørligste by på Rødehavets nordlige kyst. Byen er kjent for sine korallrev og mange drar dit for dykking, snorkling og vindsurfing. Og nå altså også for fuglekikking.

8 comments to Fuglefestival i Eilat

Legg inn en kommentar