Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Problemene med åpne grenser

garfors322TV2 har hatt flere hovedoppslag om det store antallet innbrudd før, under og etter påsken. Særlig synes det som både Østfold, Vestfold og Romeriket har vært rammet. Mens det ikke har vært så mye i selve Oslo. De involverte politidistriktene hadde nylig et såkalt ”koordineringsmøte” om saken. De kriminelle bandene bruker nye metoder for å komme seg inn i hus, og rundstjeler folk mens de sover.

«Politiet føler vel at de er i ferd med å miste tilliten i befolkningen, og prøver å vise at de ”gjør” noe. Men særlig lenger enn til møtevirksomhet kommer de neppe,» skriver Amund Garfors, og fortsetter:

«Denne nye trenden er det åpenbart såkalte mobile vinningskriminelle som står bak. Og akkurat det våget til og med politiet å si. Men hva slags folk det ellers er snakk om og hvor de sannsynligvis kommer fra, det våget de selvfølgelig ikke å antyde med en eneste stavelse. For det kan jo koste dem jobben!

At det er nordmenn som holder på og borer seg gjennom vinduskarmer, det er ekstremt lite sannsynlig. Og det er neppe muslimske innvandrere heller. For dette er ikke deres form for kriminalitet. De har derimot spesialisert seg på voldtekter, overfall, trusler og trakassering!

Høyst sannsynlig er dette nye fenomenet mer eller mindre velorganiserte bander fra Øst-Europa. For det har vi sett tilstrekkelig mange eksempler på tidligere. Det er med andre ord nok et produkt av EØS og Schengen og det totale fraværet av grensekontroll.

Og før norsk politi har fått gnidd søvnen ut av øynene, så er både tyvene og tyvegodset over alle hauger og blåner. Og gjerne allerede for salg på tyvenes marked i et eller flere av de baltiske land, eller i Polen. Den såkalte ”fri flyten” som norske politikere er de ansvarlige for fungerer utmerket også for kriminelle.

Selv om islam og muslimer representerer den absolutt farligste trusselen mot Norge, så er de langt fra de eneste. Med åpne grenser og praktisk talt straffefrihet for kriminalitet, hvor kun mord blir etterforsket, så fungerer Norge nå som en magnet for alle typer kriminelle fra nærmest alle kanter av verden.

Det vi nå ser er en form for parallell til hva som skjer i naturen når et dyr blir sjukt, hjelpeløst og ute av stand til å forsvare seg. Da samler både rovdyr og åtseldyr seg rundt byttet, fordi alle vil ha en del av dette døende dyret. Det gjelder muslimer, det gjelder sigøynere og det gjelder østeuropeisk mafia, for å nevne det viktigste!»

6 comments to Problemene med åpne grenser

 • gammel mann, vond å vende

  #Politiet føler vel at de er i ferd med å miste tilliten i befolkningen, og prøver å vise at de ”gjør” noe. Men særlig lenger enn til møtevirksomhet kommer de neppe#

  Finger på rette plass igjen Amund.
  Det er vel litt forsiktig skrevet at de er i ferd med å miste tilliten, det er snart ikke noen tillit igjen. Derved er det ikke noe å miste.

 • Høyreekstrem?

  Da Schengenavtalen passerte gjennom Stortinget var hovedbegrunnelsen i bunn for ratifiseringen at denne avtalen ville bidra vesentlig til å bekjempe grenseovertredende kriminalitet. Siden den tid har nettopp denne kriminaliteten tatt helt av. Det viste seg raskt at avtalen var en gulrot for å trekke til seg kriminelle utlendinger som før avtalen var avstengt fra landet.

  Vi vil ikke komme disse problemene til livs før Schengenavtalen bli opphevet. At den ikke allerede er opphevet kan vi takke flertallet på Stortinget for. For meg fremstår avtalen som temmelig ekstrem.

 • Jan Hårstad

  Medborgargardet – Bürgerwehr. I Tyskland ble det oppdaget at to politifolk satt og leste magasinet COMPACT(se pc) som er innvandrings og islamskkritisk. Disse to folkene ble umiddelbart omplassert.
  Politikorpsene i hele Europa går på direktiv fra Justisdepartmentet og kan ikke opptre normalt overfor muslimer og kriminelle innvandrere. De har også forbud mot å uttale seg om fengselsklientellets sammensetning og om hvem som voldtar.
  De har også fått direktiv om konsentrere oppmerksomheten på borgervernbevegelsen som er globalistmaktens hovedfiende. men nå rapporteres det fra Sverige at borgervern er i eksplosiv vekst og at ungjentene er glade for det.
  Sånn som det er kan det ikke bli noen annen løsning enn at folk selv organiserer sin sikkerhet. Politiet har fått direktiv om å sørge for å beskytte innvandrerfolket ikke de innfødte.
  På det vis tvinger globalistene fram det de hater mest: borgervernerne. Vi kan ikke forvente at disse skjønner det selv så vi må fortelle det i små skjeer. Sikkert nytteløst det også.

  • Høyreekstrem?

   Ja demokrati og pluralisme skulle være garant for et åpent og tolerant samfunn der kritikk ble ønsket velkommen. Så ser vi altså en dreining bort fra disse tungt ervervede verdier. Retningen peker mot en variant innenfor det totalitære aspektet hvor det kreves et oppdragende tenkepoliti til å holde både dissidenter og folk flest i øret.

   Egentlig er det mer trist enn sjokkerende og man minnes ordtaket: Veien mot tyranniet er brolagt med gode
   forsetter. Og hvem sa at den største ondskapen i verden er likegyldigheten?

  • Anonym

   > «Politikorpsene i hele Europa går på direktiv fra Justisdepartmentet»

   vi ser hvem som bestemmer. ikke politikere. men byråkratiet. ondskapen kommer innenfra.

 • Anonym

  Norge er et sykt dyr, og islam er kommet i flokk for å spise oss.

Legg inn en kommentar