Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Ber ikke om noens tillatelse til å reise til Israel

Kevin_CostnerCinema City multiplex i Glilot, Israel, var tirsdag åstedet for før-premiere visning av den kommende actionfilmen «Criminal», med Kevin Costner, Ryan Reynolds, Gary Oldman, Tommy Lee Jones, og den israelske skuespilleren Gal Gadot i hovedrollene, skriver United With Israel. Blant de tilstedeværende var Kevin Costner.

«Criminal» forteller historien om Jericho Stewart (Costner), en dødsdømte implantert med minner og ferdigheter av avdøde CIA-agent Bill Pope (Reynolds), som håper at han skal kunne fullføre Popes siste oppdrag med å forebygge et djevelsk plott som kan koste mange liv.

Utenom skuespilleren Gal Gadot er flere israelere involvert i filmen. Det gjelder blant annet regissøren Ariel Vromen og produsenten Avi Lerner. Filmen har premiere førstkommende fredag 15.april .

Costner, 61, ankom i Israel tidligere denne uken som gjest av Moshe og Leon Edri, som leder filmens israelske distribusjonsselskap.

«Denne gangen jeg er i Israel for å støtte Ariel Vromen. Dette er hans land, hans foreldre er her, og jeg er veldig stolt av ham. Han er en ung mann som virkelig gjør det bra,» sier han. Den israelske skuespilleren Gal Gadot benevner han som «en fantastisk partner som det var deilig å jobbe med».

På spørsmål om han ble presset av anti-israelske aktivister til ikke å besøke den jødiske staten sier Costner: «Jeg ber ikke om noens tillatelse til å reise. Jeg har fått masse kjærlighet her. Jeg ville ikke ha gått glipp av det. «

2 comments to Ber ikke om noens tillatelse til å reise til Israel

 • Runo

  Costner er en av få filmstjerner som våger å stikke fram hodet og ta standpunkt for Israel. Ære være ham for det

  • Anonym

   @Runo

   Kevin Costners far er jøde. Moren er katolikk. Om han selv ikke har valgt det ene eller andre, blir han [automatisk] katolikk. Det burde forøvrig være helt ukontroversielt å besøke det eneste demokratiet i MØ.

Legg inn en kommentar