Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Gjør ikke som Sverige

Carlqvist«Jeg er kommet her for å snakke om Sverige, eller Absurdistan, som jeg kaller mitt kjære fedreland». Slik begynner Ingrid Carlqvist sitt foredrag til en finsk forsamling. Carlqvist er en svensk forfatter, sjfsredaktør og journalist, som blant annet driver den islamkritiske nettavisen Dispatch International.

«Dere i Finland må gjøre alt som står i deres makt for å forhindre deres land i gå den samme veien til ødeleggelse som svenske politikere har valgt,» sier hun.

5 comments to Gjør ikke som Sverige

 • Anonym

  Dispatch International lever farlig, med hovedkontor i Malmö. Det sier vel «poff» der også en dag. Som sauene har muslimene ledere, og fotfolket gjør alt dem sier. Ta på en bombe rundt magen og gå inn i handlesenteret sier muslimgrislederen, JA sier fotsoldaten. Etterpå smellen konkluderer politiet med at det må være problemer på skolen som lå til grunn for handlingen. PST må få mer penger, hakk i plata. Om de fikk hele oljefondet ble ikke sikkerheten bedre.

  https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/ny-side/id2481689
  Regjeringen legger frem innstramming i asylpolitikken. Der ser dere, Norge er reddet, Erna har frelst oss!

  Dette kommer de ansatte i Justisdep å motarbeide, ikke rart med tanke på hvilke navn de har:
  MATORA YOGA
  SRITHARAN RASANAYAGAM
  OK KYONG PARK-BASHIN
  SHUJA ULLAH KAHN

  osv

 • Marcus_T

  Hun har helt rett! Sverige ligner mer og mer på et multikulturellt galehus. Våger du å si at du røster på et off godkjent politisk parti mister du jobben og blir utfrosset. Dette er ikke en demokratisk stat verdig. Demokratiet som sådan ble avskaffet den 27.12.14 da politikerne allierte seg mot folket og avskaffet reelle demokratiske forhandligner etter folkets valg.
  Friheten synger på siste verset for svenskene, men når sannheten skal sies så har dem røstat for det!

 • Amund Garfors

  Dette forbanede feige møkkapartiet Høyre, det viser bare at de er FOR, at Norge skal islamiseres og ødelegges. Det er på høy tid at FrP nå forstår at deres tid også kan være omme, da de ikke lenger kan regne med å få stemmene fra innvandringsmotstandrrne! Og slik at de kan gå og legge seg i samme senga, sammen med Høyre og Erna Solberg en gang til. Det vil bli et spennende valg i 2017…

 • Elinor

  Løsning på å få tatt sertifikat for flyktningene, nemlig på arabisk. Så lurt da men hva med trafikkskiltene? De skal vel også stå på arabisk. Er det snart mer dumt fra myndighetene her nå. Trodde de måtte lære seg norsk først jeg. De får noen steder gratis opplæring også. Hva med gratis bil? Til og med svenskene synes vi er noen nisser det leste jeg på Facebook.

Legg inn en kommentar