Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Tsjekkere og tyskere i symbolsk grensestengning

Demonstrasjon_grensenLørdag ettermiddag demonstrerte tsjekkere og tyskere sammen mot den muslimske invasjonen i Europa og for å stenge grensene. Rundt 300 personer samlet seg ved grensekrysset Zinnwald / Cinovec, skriver Sächsiche Zeitung. Der lukket de grensen symbolsk i rundt ti minutter med en menneskelig kjede, mens de to lands nasjonalsanger ble avsunget.

I forkant var det taler mot den tyske flyktningepolitikken, skriver den tyske avisen. Bak arrangementet stod den tsjekkiske organisasjonen «Blok Proti Islamu» (Blokk mot islam), som organiserte to lignende demonstrasjoner på to andre tsjekkiske grenseoverganger på samme tid. På den tyske siden ble arrangementet støttet av PEGIDA.

PEGIDAs grunnlegger Lutz Bachmann var en del av den menneskelige kjeden i Zinnwald, skriver Sächsiche Zeitung. Mange av demonstrantene kom fra byer nær grensen og byer som Dresden eller Meißen. De ropte slagord som «festning Europa. Tett grenser.»

Både i den tyske delstaten Sachsen og i Tsjekkia har det vært store demonstrasjoner mot den europeiske innvandringspolitikken, som den tyske kansleren Angela Merkel har fått hovedansvaret for. 6. februar demonstrerte eksempelvis rundt 1000 mennesker i protest mot islamisering og muslimsk innvandring på Hradcany Square foran den berømte katedralen i den tsjekkiske hovedstaden. Samme dagen deltok i følge politiet rundt 1200 demonstranter på Václavplassen i Prahas sentrum.

16 comments to Tsjekkere og tyskere i symbolsk grensestengning

 • Anonym

  Alle land har rett til å beskytte/stenge grensene sine mot inntrengere.

  • Tonje

   Falske hore boskoper har nå brutt alle grenser i å forfalske GUD(Jesus) ord og har nå omgjort Den Norske Kirke til ormebol og rottereir for homofile,lesbiske.
   Satans engler har talt. Fra nå av blir det aldri Dnk på meg og min famile. Rottene skal få ha ormebolet og rottereiret for seg selv og jeg skal bruke resten av mitt liv på å kjempe mot de. Alle mennesker som berører noe av disse rottene er falske Kristne og venstre liberalister. La oss bygge våre egne Kirker og starte på nytt andre steder, helt etter Bibelen og GUD(Jesus) ord. Han er den same i dag som i går, og til evig tid.
   Det neste blir nok dyresex(sodomi),flerekoneri, nekrofili med døde mennesker osv:
   http://www.dagen.no/Nyheter/kirkem%C3%B8tet/N%C3%A5-blir-det-likekj%C3%B8nnet-liturgi-328224

   • ERZO

    «Tonje» er det Kristi sinnelag å kalle andre kristne for «ormebol» og «rottereir»

    du har vel ditt å skrifte fra tid til annen?
    slik jeg….

    jeg er ikke homo selv…
    men Herregud hvor mye galskap jeg har måttet skrifte
    for Gud ved pateren.

 • Høyreekstrem?

  Rikskanzler A. Merkel er sykelig opptatt av åpne grenser og fri flyt. Det går rykter om at hun ble lobotomert i DDR tiden i et desperat forsøk på å kurere denne galskapen, men dessverre bidro inngrepet til å forsterke fobien.

  Fru Merkel har forhandlet frem en supergenial avtale med islamisten Erdogan: For hver ulovlig innvandrer Merkel sender tilbake til Tyrkia kan Erdogan sende en lovlig innvandrer inn i EU. Er det ikke glupt?

  (ironi)

  • T.O.Glas

   Høyreekstrem?
   11. april 2016 at 13:34.
   Lobotomeringen er bare tilsynelatende. Tilfellet A.M. er nok alvorligere enn som så.

   Jeg så en science fiction film for noen få år siden:
   Helt ‘normale’ mennesker ble i Sovjet programmert til å bli agenter og plassert i Vesten hvor de levde et (mer enn) normalt vestlig liv.
   På gitte signal ble de aktivert og agentene satte i gang med sabotasje osv.
   A.M. vokste opp og fikk sin oppdragelse i DDR, så kom hun etter hvert til Vesten.

   Var filmen ikke helt science fiction?

   • Høyreekstrem?

    Dersom man går gjennom livshistorien til Angela Dorothea Merkel vil man se at hun i mange år var involvert i kommunistisk arbeid, sekretær for agitasjon og propaganda. Mange ble forbaust da hun etter murens fall engasjerte seg i det kristelig demokratiske partiet.

    Hun er på mange måter en «fargerik person». Både politisk og privat. Hennes bestefar på farssiden var polsk. Faren var lutheransk prest. Moren lærer i engelsk. Selv studerte hun teoretisk fysikk. En sammensatt person. Men også beregnende og kynisk. Hun kuppet seg mot toppen i CDU. Merkel minner en hel del om vår egen Brundtland.

    Typisk for den typen maktmennesker Merkel representerer er at de først og fremst søker makt. Og de gjør det der mulighetene for å få makt er størst. Alt annet betyr mindre. Et annet typisk trekk er det totale fraværet av selvkritisk innsikt. De tror og mener seg selv å alltid ha rett. At denne typen politikere ofte ender opp med å legge verden bak seg i ruiner er et beklagelig faktum folk må leve videre med og ta konsekvensene av.

 • Anonym

  Vi får innvandring med eller uten avtalen – ingen genistrek.
  Det vil si hvis Merkel ikke vil ha stor innvandring – noe jeg ikke tror. Hun og EU står for full innvandring.

 • Anonym

  Merkel og EU vil ha stor innvandring.
  Den avtalen hun har gjort med Tyrkia gir like mye innvandring som før, bare andre folk fra ikke-vestlige land.
  Dermed betyr ikke avtalen noenting. Merkel betaler for ingenting og får det hun og EU ønsker. Oversvømmelse av migranter til Vest-Europa.

  • T.O.Glas

   Anonym
   11. april 2016 at 15:09.
   Er det ikke slik at for hver «flyktning» som returneres, så skal man ta i mot en kvoteflyktning?
   Man bytter «noenlunde friske mot syke».

   EU styres av regulære tullinger.

   • Høyreekstrem?

    Alle som kommer til Hellas fra Tyrkia skal returneres til Tyrkia og så skal Tyrkia plukke ut like mange og sende disse til Europa.

    På TV2 Nyhetene har denne avtalen blitt hamret inn som løsningen på emigrantkrisen i Europa. Men alle som kan telle ser at denne avtalen ikke vil redusere antallet som kommer inn. Da må i tilfelle konsekvensen bli at folk slutter å dra til Hellas slik at det ikke blir noen å bytte med. Det kan vi jo håpe på.

   • Anonym

    Antall blir det samme med eller uten avtale.

 • Anonym

  Den Norske grensen er omtrent umulig å passe på, tenk på den lange kyststripen. Dessuten sitter dem som skal passe på grensene på kontor. K.O.N.T.O.R

  Det ser dårlig ut, med mindre vi, befolkningen, engasjerer oss. Vi, mot politikerne og tenketanksnobbene.

  • Høyreekstrem?

   Det er ikke umulig å vokte grensen mot Sverige. Militære styrker vokter grensen mot Russland og det fungerer veldig bra. Det er kun snakk om politisk vilje til å legge denne oppgaven på forsvaret.

   • Anonym

    11. april 2016 at 20:52.
    Det er fullt mulig. Kontrollen kan også foregå inne i Norge.
    Identitetskort med øyeblikkelig utvisning til Sverige dersom ikke alt er OK.
    Dette krever litt TANKEVIRKSOMHET hos primært E.S. som SKAL (og kan?) ta nødvendig initiativ – hun er tross alt statsminister (eller kun stasminister?).

    Etter Høyres landsmøte kan man begynne å lure på litt av hvert.

Legg inn en kommentar