Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Ny behandling av prostatakreft

Weizmann_institute_of_scienceIsraelske forskere har i samarbeid med forskere i Luxenbourg utviklet en ny behandlingsform mot prostatakreft. Behandlingen har få bivirkninger og høy grad av helbredelse, skriver Den internasjonale kristne ambassaden i Jerusalem. Prostatakreft er den vanligste kreftformen hos norske menn. Over 4000 får diagnosen hvert år.

Nå har israelske forskere ved Weizmann institute of science (bilde)og et institutt i Luxenbourg utviklet en ny behandling mot kreftformen. Behandlingen er rettet mot et tidlig stadium av sykdommen og viser til gode resultater.

Etter utprøvning i Sør-Amerika, har nå Mexico godkjent behandlingen, som innebærer bruk av infrarød laser og innsprøyting av væske. De møysommelige testene av behandlingen som er gjort i Sør-Amerika, viser minimalt med bivirkninger og høy grad av lokal helbredelse.

I Europa gjennomgår behandlingen nå siste fase av testing. Over 400 pasienter på 43 forskjellige sykehus er involvert i utprøvningen av behandlingsformen, skriver Den internasjonale kristne ambassaden.

1 comment to Ny behandling av prostatakreft

  • Ghjo

    Enda en bragd av verdens mest skammelig behandlede,forhatte og forfulgte folkeslag.Som har bidradd positivt til menneskehetens beste,mere enn noe annet folk.
    På en skala over positive bidrag til menneskeheten,ligger
    jøder helt på topp og muslimer helt på bunn,med 0 positive bidrag.Det lille de angivelig skal ha bidradd med,har de stjålet fra plyndrede folkeslag og sivilisasjoner.Slik alt de benytter seg av nå,er oppfunnet av jøder,eller i andre ikkemuslimske land.

Legg inn en kommentar