Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Britiske muslimer langt mer negative til jøder og homofile enn andre briter

muslimer_Storbritannia2Et stort antall britiske muslimer, 86 prosent, føler en sterk tilhørighet til Storbritannia, mens 88% mener Storbritannia er et bra sted for muslimer å leve. 78% sier de ønsker å integreres. Men hele 23% støtter innføringen av sharia i muslimske områder i Storbritannia. Det viser en meningsmåling presentert av det britiske TV-selskapet Channel 4.

«På konkrete spørsmål om familier, seksualitet, kjønn, holdninger til jøder og på spørsmål om vold og terrorisme, viser det seg at tyngdepunktet av britiske muslimers mening er annerledes enn tyngdepunktet av alle andres meninger.

39% er enige i påstanden «koner bør alltid adlyde sine ektemenn,» mot 5% av befolkningen generelt. 52 % mener homofili bør være ulovlig, sammenlignet med 5% av landet som helhet. 47% mener det er uakseptabelt for en homofil person å være lærer, mot 14% for befolkningen generelt. 35% sier jødene har for mye makt i Storbritannia, mot 5% av befolkningen samlet.

1000 muslimer ble spurt i undersøkelsen om ulike holdninger. En kontrollgruppe på 1008 mennesker, representative for landet som helhet ble også intervjuet for sammenligningsformål. Hele undersøkelsen blir presentert på Channel 4 i dag.

42 comments to Britiske muslimer langt mer negative til jøder og homofile enn andre briter

 • Anonym

  Vi kan slå oss til ro med at det ikke gjelder alle «britiske» muslimer.

 • Vi får dessverre flere og flere bekreftelser på at min beskrivelse av muslimer, stemmer med virkeligheten. Svært leit at det er slik. Og svært leit at mange av våre politikere og journalister ikke ser dette. Vi trenger mer enn noen gang et sterkt anti-islamsk parti i Norge; Alternativ for Norge! Om ikke Demokratene kan bli det partiet…

  • Anonym

   «Demokratene kan bli det partiet…»

   Den siste tids utvikling i Demokratene viser med all tydelighet at den eneste saken som må tas opp på det kommende landsmøtet, er avvikling av partiet.

   «Sedvanrettdemokratene» kan søke jobb som klovner. Selv om jeg rimelig sikker på at ingen vil ansette dem.

 • Gjelder ikke alle muslimer…
  Legg vennligst merke til at
  – av pakistanske andre generasjons kvinner i Norge som giftet seg i perioden 2007 til 2012, var det 96 prosent som giftet seg med en pakistansk mann. 55 prosent giftet seg med en pakistansk mann fra Pakistan, hvorav ganske mange var søskenbarnet.
  – det nesten ikke finnes åpent homofile i de norske muslimske parallellsamfunnene.
  Derfor er det all mulig grunn til å stille spørsmål om hvem som har makten og styringen i disse muslimske parallellsamfunnene. For det er tydeligvis ikke dem som vil tilpasse seg våre vestlige verdier.

  • Anonym

   «For det er tydeligvis ikke dem som vil tilpasse seg våre vestlige verdier.»

   Ikke en eneste ikke-vestlig gruppe har evnet å tilpasse seg i noe vestlig samfunn. Statistikken er helt entydig i alle moderne land. Anekdotiske betraktninger av typen «[jeg] kjenner en …» har selvsagt ingen verdi i en samfunnmessig [statistisk] sammenheng. I statistikk er alle ansiktsløse.

   • Høyreekstrem?

    Det finnes mange ikke-vestlige som tilpasser seg uten problemer. Jeg kan nevne folk fra Thailand, Kina, India og også land i Afrika. Mange muslimer tilpasser seg også uten store problemer, ikke minst ahmadister.

    Problemet er de muslimer som blir fanget opp av salafistene og de Saudi-Arabiske moskeene. Det er disse muslimene som tar skrittet videre til jihadismen.

    • Jeg skulle ønske at jeg kunne være enig med deg i at det var forskjell på muslimer og muslimer. Men det kan jeg altså ikke. De fleste muslimer – slik undersøkelsen over delvis viser – er forferdelige kvinneundertrykkere, forfølger homofile, og er jødehatere. Dessuten tillater de ikke at noen av deres egne forlater islam. Det er altså ikke bare dem som blir terrorister og jihadister som er problemet, dessverre.

     • Høyreekstrem?

      MH: Det store flertall av de spurte i denne undersøkelsen føler sterk tilhørighet til sitt nye land og ønsker å bli integrert i landet. Et lite mindretall har en annen mening og det er dette mindretallet vi bør være mest bekymret for. Tar jeg ikke mye feil er det i denne gruppen vi finner salafistene.

      Det er riktig at urovekkende mange muslimer har et negativt syn på homofile, jøder m.m. At så mange som 39 prosent er tilhengere av sharialover bør vekke oppsikt. Men undersøkelsen avdekker også at mange er imot dette. Undersøkelsen bekrefter at heller ikke muslimer er enige på alle områder.

      Det virkelig store problemet er at moskeer og imamer står klar til å radikalisere den muslimske menighetene og dra dem over fra moderasjon til ekstremisme. Her spiller den abrogerte Koranen, salafismen og deres bakmenn en viktig rolle. Etter min mening bør man kvitte seg med bindinger mellom moskeer i Europa og muslimske land som Saudi-Arabia, Tyrkia og Iran.

      Politikerne gjør det imidlertid vanskeligere for seg her i Norge nå som de har sagt fra seg oppsynsretten til kirka.

    • Anonym

     «Det finnes mange ikke-vestlige som tilpasser seg uten problemer.»

     Problemet med en tosk som deg er at du ikke evner å forstå det jeg skriver eller enkel statistikk. Det du skriver er bare tull, og du kan ikke hente støtte i statistikk for påstanden. Du kan begynne med å sjekke tall for R1, R2 og R3-gruppene hos SSB. R0 er Norge.

     • Hvorfor bruker du slike karakteristikker om dine meddebattanter? Du ønsker vel at andre mennesker skal lese dine innlegg og prøve å lære noe av dem? Nå blir vi istedet bare oppgitt over måten du skriver på.

      • Anonym

       Problemet med slike som «Høyreekstrem» (tidligere skrev vedkommende under nicket «Max), er at han sprer løgner. Gang på gang. Det finnes for eksempel ikke en eneste gruppe fra Afrika (eller øvrige tredje verden) som har evnet å tilpasse seg i et moderne land. Målestokken er gruppe eller gjennomsnitt. Jeg blir så inderlig forbannet over at noen åpenbart ikke evner å ta til seg enkel statistikk. Motstandere kan med rette hevde at «høyreekstreme» er en gjeng tullinger som ikke en gang forstår tall. De kan jo bare vise til kommentarfeltet her på FY.

       • Høyreekstrem?

        Anonym: Før du kaller folk for løgnere og torsker bør du i det minstre lese hva du svarer på. Hvor har jeg i denne tråden skrevet noe om afrikanske grupper? Eller grupper fra den tredje verden?

        • Anonym

         Her, uthevet i bold

         «Det finnes mange ikke-vestlige som tilpasser seg uten problemer. Jeg kan nevne folk fra Thailand, Kina, India og også land i Afrika.

         • Høyreekstrem?

          Og hva er ditt poeng her «anonym»? Når jeg skriver at mange har tilpasset seg så forstår jo alle at jeg prater om individer og ikke grupper. Innvandrere, som alle andre, må selvsagt vurderes både på individnivå og gruppenivå, og med tilpasning gjelder ikke bare økonomiske forhold.

          At mitt syn på dette ikke passer inn i ditt syn er en annen sak og det er helt greit for meg. Det burde det være for deg også. Du dummer bare ut deg selv med å kalle andre for løgnere og tosker.

          • Anonym

           Det er noen etniske nordmenn som ikke har tilpasset seg også. For eksempel de som holder til på Plata, men det er altså hva gjennomsnittsnordmannen yter som betyr noe. Du er faen ta meg så tett i pappen at du burde beskyttes mot deg selv. Jeg skjønner godt den som skrev at han/hun ikke ville svare deg mer. Det vil ikke jeg gjøre heller. Idiotiet ditt står seg nemlig best ukommentert.

     • Anonym: Nå viser tross alt denne britiske undersøkelsen at rundt halvparten av muslimene verken vil forby homofili eller holde homofile vekke som skolelærere, og at et flertall av muslimene ikke mener at jødene har for mye makt eller at menn skal dominere kvinner.

      • Herregud Simonsen.Spar meg for dette nyttige idiotiet du bedriver,med alltid å finne unnskyldninger for at vi blir invadert av uønskede inntrengere fra arabiske,asiatiske og afrikanske land.

       • Kurt: Neida. Jeg er sterkt imot den innvandring som nå foregår. Jeg synes andelen muslimer med ekstreme holdninger er skremmende.
        Men det hender at det gis inntrykk av at det gjelder et flertall, og det viser jo tallene at det ikke nødvendigvis gjør. Det er viktig for å vinne debatten at vi holder oss til fakta og argumenterer ut fra det.

        • Hvorfor har vi sikkerhetskontroller på Gardermoen,og hvorfor ser ikke sikkerhetsvaktene i mellom fingrene på folk/bagasje de ikke kjenner godt nok? Da de aller fleste som reier er ikke ekstreme passasjerer. Jo! Simonsen,fordi en terrorist er en for mye.og slikt bør det være i vårt storsamfunn også.

        • Jan S.; det er mye som tyder på at tallene som presenteres i denne undersøkelsen IKKE beskriver hvordan det virkelig er blant muslimer flest.
         En ting er at mange nok vil la være å svare det de egentlig mener til en undersøkelse som dette.
         En annen er at det kommer flere og flere rapporter fra parallellsamfunnene som bekrefter at det er de med kvinneundertrykkelsen, forfølgelsen av homofile og jødehatet, som har fullstendig kontroll over alle.
         Personlig har jeg ikke møtt eller diskutert med en eneste muslim som har kommet med saklige argument om hvordan det egentlig er med islam og muslimer. Selv etter en meget lang diskusjon jeg hadde med en muslim i fjor, hvor han egentlig svarte ganske fornuftig; presterer han til slutt å forsvare kjønnssegregeringen i moskeene med at kvinnene ønsker det slik.

         • Høyreekstrem?

          MH: Bare et spørsmål: Hvordan mener du vi skal løse problemet med radikalisering i moskeer og andre steder? Jeg spør fordi det fremstår litt som din mening er å se alle muslimer under ett og så erklære samtlige som destruktive vis a vis det innfødte samfunn. Håper du kan korrigere det inntrykket.

          • Høyreekstrem?; takker for saklige spørsmål.
           Det er ikke meg som skriver om ALLE muslimer. Prøver å poengtere at det finnes muslimer som ikke er kvinneundertrykkere, som aksepterer homofili, og som synes jøder er likeverdige alle andre. (Så kan en jo spørre seg om de er muslimer om de har dette synet på slike viktige verdier.)
           Brochmann-utvalget laget det innvandringsregnskapet FrP så lenge hadde etterspurt. Der kom det frem mye statistikk som var forferdelig når det gjaldt muslimer i Norge; blant annet at det er seks muslimske nasjonaliteter som er tre ganger så kriminelle som oss norske.
           Senest i dag har NRK lagt frem en undersøkelse av alle dommer for overfallsvoldtekt i Rogaland, og vist til at neste alle (?) er utført av ikke-vestlige.
           Alle mine påstander har jeg statistisk belegg for å hevde; enten fra SSB, Politiet eller anerkjente forskere.
           Vi må sørge for at den totalitære ideologien islam ikke lenger har noe å si i vårt land.
           1. Vi må stoppe all offentlig støtte til de over 150 moskeene i Norge, som alle er sterkt kvinneundertrykkende.
           2. Vi må inngå avtaler med muslimske land om å overta de muslimene som ikke har varig opphold eller statsborgerskap i Norge. Da kan vi heller hjelpe mange flere der nede.
           3. Vi må gjøre det ulovlig å gifte seg med et søskenbarn, om foreldre og eller besteforeldre er søskenbarn.
           4. Alle jenter under 18 år som er i faresonen for å bli kjønnslemlestet, må få jevnlige helsesjekker.
           5. Vi må selge eller nedlegge NRK og stoppe all pressestøtte.
           6. Direktedemokratiet må innføres i Norge.

      • Deception in Islam

       httpv://www.youtube.com/watch?v=sSVxW8Jdq3w&nohtml5=False

       Three Stages of Jihad

       httpv://www.youtube.com/watch?v=ERou_Q5l9Gw

 • Det ser ut til at dette er noe som skjer i oppveksten til de fleste muslimer; at de blir indoktrinert/hjernevasket/internalisert til å tro at det den totalitære ideologien islam prediker er slik det skal være i samfunnet.
  Derfor er det også så vanskelig eller umulig å få tilpasset muslimer til våre samfunn og verdier basert på humanismen, tror jeg.

 • Jeg skal være så ærlig og si at jeg er møkk lei av at våre land invaderes av en mengde med afrikanere,arabere og asiatiske inntrengere osv.
  Deres invasjon/okkupasjon av vårt land,gjør at jeg begynner og få et stort HAT til disse mannfolka. Jeg har ingen som helst interesse av og integrere disse folkene.Jeg vil rett og slett bruke makt på og kaste dem loddrett ut av vårt land.
  Kvinner og aller helst jentebarn som flykter kan vi vise barmhjertighet,Og med barmhjertighet.Så menes det barmhjertighet.Og ikke at disse skal brukes som adgangskort for hente deres mannlige drittsekker inn i våre land.Og statsborgerskap må ALDRI deles ut uansett.
  Jeg er også i mot at Norge skal yte bistand til folk i afrikanske,arabiske og asiatiske land.Da dette er folk som kun venter på en mulighet til og ødelegge vår del av verden.
  Jeg lar meg ikke påvirke av bilder og historier fra Middelhavet,eller kuldegrader historier som velter inn over Storskog.
  Vi bør snart benytte vår eneste mulighet for og sikre at vårt fedreland skal forbli etniske nordmenn sin eiendom.
  Jeg ser avisen pøser på med bilder og historier av «sårbare» mannfolk i hopetall,godt sminket med barn på armene for å lure sauflokken her hjemme til og hjelpe disse mannfolka til og presse seg inn i våre land og rundstjele våre land totalt.Stjele fra oss alt fra velferd,kvinner,trygghet osv.Ja,sågar hele oljefondet kommer til og bli brukt på vår egen undergang. Alt sammen totalt unødvendig.Men uunngåelig med dette elendige søplet som besitter statsministerpost/utenriksministerposter osv.Ja hele stortinget er sammensatt at en gjeng med råtne folk,som jeg ikke hadde giddet og beskyttet på noe slags vis.Eller kun mot dem selv.
  Det er ikke bare dagens regjering som er udugelig og farlig.Også tidligere regjeringer er av samme sort.Der de smiler og bedrar den etniske norske befolkningen opp etter ørene,der rettmessige etniske nordmenn/eierne pådyttes drap,overfallsvoldtekter,og alle mulige slags lemlestelser. Ran og hærverk blir sett på som like alvorlig som og beholde en bok man har lånt på bibliotek.Altså så og si ingen ting skjer. Invasjonen/okkupasjonen av vårt land er i ferd med og slipe vekk lov og orden i samfunnet.Og når okkupasjonen av vårt land er i ferd med og vokse seg så stor at ingen tør engang tenke på og innføre lov og orden.Det kan gjøre okkupantene enda mer ukomfortabel.For vi vil jo helst gjøre oss til uvenn med våre uvenner. Vi skal fortsatt gå rundt og tro at våre uvenner skal vise oss så mye nåde,at i allefall vår generasjon får det greit.Og så sier vi drapet på neste generasjoner,er bare noe som er naturlig delvis akseptabelt.
  Men slik vil ikke jeg Kurt Guldvik ha det. Jeg vil at vi skal ta vare på vårt land,og vårt folk.Og da med de midler og muligheter som er nødvendig.
  Jeg kan rett og slett ikke skrive hvilke metoder og hvilke tiltak som er nødvendig. Og ikke trenger jeg det heller.For de tanker jeg har,kommer til og bli levende før eller siden uansett.Det er bare spørsmål om tid,før vårt storsamfunn vil tvinge frem diverse tiltak.

 • Høyreekstrem?

  MH: Takk for svar. Svarer deg her for nytt avsnitt. Ja det er riktig at ikke-vestlige er overrepresentert når det gjelder såkalte overfallsvoldtekter. Men om disse er troende muslimer sier statistikken ingenting om. Det er nok heller ingen imam eller moske som går god for voldtekt.

  Vi må ikke gå i den fellen at alt ikke-vestlige gjør blir omgjort til hva muslimer gjør. Det er like feil som å omgjøre alt innfødte nordmenn gjør til kristne og i videre forstand til en kristen nasjon. Å komme fra et muslimsk land betyr ikke nødvendigvis å være muslim.

  Islam kan tolkes på flere måter. Vi må definere hvilken tolkning som utgjør vår fiende. Og det er først og fremst salafismen med sin abrogerte Koran. Salafister definerer Vesten som islams fiende og vi må svare på denne utfordringen ved å eklære salafismen som en fiendtlig ideologi. Det er ikke tilstrekkelig å erklære jihadistene som fiender, vi må også gå etter den ideologien som jihadismen hviler på.

  Riktig definering av fienden er helt avgjørende for å vinne krigen mot jihadistene. Feil definering pulveriserer angrepet. Å likestille alle muslimer er feil strategi. Man går etter den harde kjerne som predikerer en hatideologi. Tar man ned disse faller rekrutteringen bort av seg selv.

  Dette er ingen lett oppgave. Og våre politikere, media og akademia gjør det ikke lettere, nettopp fordi de generaliserer alle muslimer, med motsatt fortegn.

  Du nevner noen tiltak. Jeg er enig i at pengestøtte til moskeer bør oppheves. Religion er ikke noe staten bør befatte seg med, bortsett som oppsynsmyndighet. Menigheter bør heller ikke tillates å bli finansiert fra utlandet. Salafismen bør man vurdere å regelrett forby.

  Jeg for min del mener innvandring bør snevres inn til et absolutt minimum. Integreringsoppgaven må prioriteres i flere år fremover. Ja vi kan heller hjelpe i nærområdet. Vi bør også få opp et apparat som kan hjelpe flyktninger hjem, når forholdene bedrer seg i hjemlandet.

  Norge har plass til en muslimsk -minoritet- og det er en berikelse for vår kultur. Men vi plikter alle sammen å vegre oss mot en eventyrpolitikk som på sikt fører mot en dramatisk endring i den demografiske sammensetningen av befolkningen.

  • Norge har slettes ikke plass til en muslimsk minoritet.For har man først fått negermuslimer innenfor dørstokken,så har man rett og slett fått et onde man aldri blir kvitt.Da skal disse sko seg på såkalt religionsfrihet,som innebærer henting av nye muslimer gjennom familiegjenforening.Og da har man sikret seg et påfyll av nye uønskede folk fra afrikanske,arabiske og asiatiske land,der norsk pass/eierskap utdeles på akkord.Og den lille minoritet som du så idyllisk promoterer her,blir til en herskende majoritet.Og da er Norge og det norske folk fedrig

   • Anonym

    «Norge har slettes ikke plass til en muslimsk minoritet.»

    100% enig Kurt. Bare landssvikere som pisser på Norge mener det er plass til muslimer i Norge. Etniske nordmenn med sånne meninger som «Høyreekstrem?» skulle vært sendt på hue og ræva ut av landet med stempel STATSLØS i panna.

    • Høyreekstrem?

     «Anonym» da ville du og noen få til bli helt alene i Norge. Du går danne et parti/sekt og promotere for etnisk renskning.

    • Ja,Høyreekstre? vil nok høre til den mer «spiselige» delen av innvandringskritikere. De som tør å være kritiske, men som samtidig er såpass milde og «balanserte» at deres kritikk fremstår ufarlig. Problemet med denne ufarlige kritikken er bare at det har ingen hensikt. Enten må man sette hardt mot hardt, ellers så er det ingen vits i å rydde opp i denne innvandringen. En muslim er en muslim, og bør ikke være her i landet. Ihvertfall minst mulig av dem. Det å si at vi trenger en liten andel muslimer fordi det er så kulturberikende er tullprat. Og dette med salafister og mekka eller medina-muslimer er noe som kommer fra Storhaug vil jeg tro. En muslim er en muslim, uansett. Og muslimsk kultur kan ikke bære berikende. Det eneste vi har å lære fra islam er at feminisme/all makt til kvinnfolk er direkte galskap. Samt at muslimer har et mer indre samhold. Altså at de kjenner sin identitet, i motsetning til selvhatende nordmenn.

   • Høyreekstrem?

    Kurt: Hva med å våkne opp til den virkelige verden? Erna Solberg synes det er greit å ta imot 30 000 flyktninger i året. Ingen protesterer. Venstre vil ha en enda mer liberal politikk. Støre i Ap er skeptisk til regjeringens forsiktige forsøk på å stramme til litt. Krf vil ha mest mulig åpne grenser. Samme med SV.

    Du vil kaste ut alle innvandrere, spesielt muslimene. Hvem skal du få med deg på dette? Hvilket parti? Hvor finner du tilstrekkelig støtte for ideen?

    Mine forslag er så strenge at mange vil stemple dem som høyreekstreme, men det du foreslår Kurt er direkte absurd. Helt uten virkelighetsorientering.

    • Jeg har dessverre ikke støtte for mine synspunkter og ideer.Og derfor vil dere snart sitte i et totalt rasert og havarert Norge.Dere vil miste alt av velferd og levestandaren skal ned på katastrofalt nivå.Drap og overfallsvoldtekter,ran osv blir stuerent ,spesielt blant de nye dere slipper inn.Krig og andre storkonflikter får dere som bonus for og være moderate.Dette vil bli det dere som er «virkelighetsorienterte» sitter igjen med.
     Jeg bare setter ord på en sannhet.Selv mener jeg at jeg er ekstrem i dine øyne ,fordi det er kanskje jeg som er den som virkelig er den som er virkelighetsorientert.

     • Anonym

      Tullebukkene, «innvandringskritikerne», ber om voldelige konflikter fordi de ikke tør å sette hardt mot hardt. De får «varen» levert. Det er 100% sikkert. Det er få realitetsorienterte som tror dagens elendighet lar seg rydde opp i med valg av så kalte «innvandringskritiske» partier.

      Der samtalen stanser, tar volden over. Det har jeg skrevet i mange år. Uttalelsen er kvalitetsstemplet av mange som vet hva de snakker om. Feks den sveitsiske hærsjefen. Senest i går meldte militærledelsen i Østerrike seg på med samme synet. I Norge har du regelrette idioter som mener krig er ekstremt. La de tro det. de blir innhentet av virkeligheten. Krig har alltid vært en naturlig del av menneskehetens historie. Vi får enda en gang konflikter i Europa.

     • Høyreekstrem?

      Kurt: Kan du gjøre meg en liten tjeneste? Gå inn på google og sett av litt tid på å lese sider som kommer opp når du googler følgende søkeord:

      -Ahmadiyya-islam
      -Salafisme
      -Wahhabisme
      -Den abrogerte Koranen

      På forhånd takk.

Legg inn en kommentar