Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Protestsang mot norsk barnevern

Barn3På 80-tallet var det vi nordmenn som demonstrerte mot diktaturene i Øst Europa, inkludert Romania. Nå er det meste satt på hodet. Lørdag demonstreres det i 60 byer i minst 20 land i hele verden, deriblant mange byer i Romania, mot våre egne brudd på menneskerettighetene. Protestene retter seg mot det norske Barnevernet som mange mener har utviklet seg til å bli «en politistat i staten.»

Samme dag sender BBC et dokumentarprogam om foreldre som kjemper mot barnevernet for å få igjen sine barn.

I forbindelse med demonstrasjonene vil det også bli brukt en internasjonal protestsang, «Let the children be set free», laget av Cristian Cazacu. På videoene synger barn som har på seg skjorter med navnene til barna til de norskrumenske foreldrene i Naustdal som mistet sine barn til barnevernet i november i fjor.

4 comments to Protestsang mot norsk barnevern

 • Høyreekstrem?

  Dette har blitt en så stor og alvorlig sak at det setter Norges renommé på prøve. Dette kan få store økonomiske kostnader ved at turister boykotter landet eller ikke tør legge ferieturen hit.

  Det er alt for lite og for svakt å gå igjennom noen saker for så å evaluere situasjonen om et par år. I mellomtiden risikerer man at maktovergrep fortsetter. Ministeren må sørge for en hurtigere utredning og komme opp med nye retningslinjer som eliminerer mulighet for å utøve uberettiget inngripen.

  Barnevernet har nettopp tapt en stygg sak etter å ha traumatisert både mor og andre. Dette er en sak for mye.

 • ERZO

  off topic

  det er vel egentlig ateismen som er folkets «opium»
  i våre dager

  lev som du vil
  spis og drikk
  gift og ta til gifte..
  for i morgen skal vi dø..

  Akkurat som Herren vidnet.

  sjsd

  • Høyreekstrem?

   Ateismen opium for folket?

   Tja, i den grad ateismen også har utviklet seg til en religion, med et univers der alt er tilfeldig og tilfeldighet har skapt et myldrende liv i universet. Gud er altså byttet ut med Tilfeldighet.

   Jeg for min del foretrekker den gamle forklaringen med en Gud og en høyere intelligens. Men det har ingenting med religion å gjøre, for meg er det vitenskap.

 • ERZO

  St. Matteus 24. 37-38
  hvis man gidder å slå opp den Hellige Skrift

Legg inn en kommentar