Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Jødene flykter fra Europa

ParisI kjølvannet av de siste terrorangrep i Europa – hvorav flere var målrettet mot jødiske institusjoner, har flere noen politikere og religiøse ledere spådd en utvandring av jøder fra kontinentet. De ser ut til å få rett. I fjor flyttet rekordmange jøder fra Frankrike til Israel, i alt rundt 8000. Vice News har sett nærmere på det ny jødiske Exodus.

15 comments to Jødene flykter fra Europa

 • Anonym

  Hitlers store drøm om et jødefritt Europa går i oppfyllelse. De hovedansvarlige er politikere og media, men et spesielt ansvar har de som kaller seg menneskerettighetsforkjempere, liberalister og multikulturalister. I praksis er globalisering av disse rettighetene i Vest-Europa folkemord på europeere og utryddelse av den judeo-kristne kultur.

 • Høyreekstrem?

  Jødene er våre kanarifugler.

  Det går en flyktningestrøm inn til Europa. Og en ut.
  Heldigvis har jødene nå et jødisk land å flykte til. Dette viser hvor viktig det er å støtte Israel.

  Men dette er også en advarsel til alle andre. Når jødene er borte kommer de neste på jihadistenes liste; kristne
  og ateister. Jihadistene ønsker å renske jorden for vantro. Slik skal verden føres inn for dommedag. I jihadistenes verden nærmer vi oss det store og avgjørende slaget mellom troende og kafer.

 • Anonym

  Jeg må bare minne om på nytt at Norges statsminister Erna Solberg har kalt muslimer for vår tids jøder. Muslimene som marsjerer inn i Europa og utrydder jødisk liv og kultur.

  Selv ikke Goebbels var så vulgær.

  Erna Solbergs utsagn er helt makabert, men det er neppe en glipp. For hun har nektet å kalle tyrkernes utryddelse av armenere for folkemord. Begrunnelsen hennes er snodig.

  Begrepet «folkemord» eksisterte ikke på den tiden «handlingen» ble begått, forklarer Solberg. Norske «journalister» nikket tilfreds på hodet.

  • erzo

   «anonym 16. april 2016 at 15:40»

   trådens beste kommentar så langt

   det som pRovoserer…
   at Jan Simonsen står å shaker hands med Erna
   foran stortinget
   når man påtaler hans manglende politiske dømmekraft
   da får man en motkommentar midt i ansiktet:
   SPAM

 • Anonym

  Europas framtid forlot politikernes bord i det øyeblikk de tillot innvandring fra den 3. verden. Wilders, Le Pen, Trump, Sanders og alle de andre «ekstremistene» er ikke noe annet enn et symptom på syke samfunn som er dypt splittet nettopp på grunn av innvandring.

  Innvandring med påfølgende heterogenisering er hovedårsaken til at Europa er på sikker vei mot sosialt kaos. Så følger de voldelige konfliktene. Det forløpet er ikke noe å diskutere en gang. Det er et faktum man kan hente 100 prosent støtte for i empiri. Anarki, kaos og vold har alltid vært heterogene samfunns endestasjon.

  a) Tenk dere et Berlin i dag med bare pakistanere, somaliere og andre mennesker fra dysfunksjonelle land.

  b) Tenk dere et Berlin i dag i ruiner, som i 1945, med bare tyskere.

  Hvilket alternativ, a eller b, ville dere her på FY satset på for framtiden?

 • Anonym

  Jan Simonsen

  Hvorfor slettet du linken til innlegget Anne Holt hadde i Dagbladet? Du er jo selv en av dem som faller inn under begrepet «kakerlakk» antar jeg. Det er rene ord for pengene å kalle oss som er mot innvandring for kakerlakker, altså skadedyr.

  Linken for den som selv vil lese hva den tidligere justisministeren skriver

  http://www.dagbladet.no/2012/04/12/kultur/debatt/22_juli/anne_holt/21082155/

 • Moskus

  Det er trist, dette. Får håpe at israelerne nå blir ytterligere bevisste hvor viktig det er for dem å kjempe for staten sin med nebb og klør, nå som denne exodusen fungerer som en påminnelse om at antisemittismen lever i beste velgående i Europa (om enn med noen nye og uventede fanebærere; Muslimene og deres uhellige allierte – venstrefascistene).

 • Christen Krogvig

  Her hjemme synes styret i Det mosaiske trossamfunn å mene at den muslimske masseinnvandringen er en velsignelse. Selv om konsekvensen vil bli et «jøderent» Europa. Når man snakker med folk knyttet til DMT synes det imidlertid som om alle er svært bekymret. Det hele er uforståelig.

Legg inn en kommentar