Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Lærer ikke muslimer å være fredelige

Robet_Spencer«Mange muslimer hevder feilaktig at Muhammed lærte dem å være fredelig og kjærlig mot mennesker. Alle kan si noe, og det trenger ikke å være sant. Jeg utfordrer enhver muslim til å vise meg i Koranen og hadithene hvor muslimer læres til å være fredelige og kjærlig mot ikke-muslimer,» sier den amerikanske islameksperten Robert Spencer:

13 comments to Lærer ikke muslimer å være fredelige

 • Robert Spencer er blant verdens aller beste islam-eksperter. Jeg anbefaler YouTube-kanalen JihadWatchVideo på det aller varmeste.

 • Høyreekstrem?

  Det er ikke vanskelig å finne tekster i Koranen som likestiller muslimer med jøder og kristne, for eksempel sura 2, vers 172.

  Det som er problemet er jo at de som tror på den abrogerte Koranen opphever betydningen av de tolerante versene til fordel for de intolerante, som for eksempel sura 5, vers 56.

  De som tolker de intolerante versene hopper helt over at disse versene må ses i samtidskontekst og tar seg friheten til å overføre dem til aktuell nåtid.

  • Klamydiaeksem?

   Du har «peil» du ser jeg… lol

   2:172 Muhsin Khan
   O you who believe (in the Oneness of Allah – Islamic Monotheism)! Eat of the lawful things that We have provided you with, and be grateful to Allah, if it is indeed He Whom you worship.

   http://quran.com/2/172-182

   5:56 Muhsin Khan
   And whosoever takes Allah, His Messenger, and those who have believed, as Protectors, then the party of Allah will be the victorious.

   http://quran.com/5/56-66

   Hva er poenget med å kalle seg for «muslim» når man må forkaste Muhammeds/Allahs (Satans) ord (Quranen, Sira og Ta’rikh) og starte på nytt med et fiktivt sett med hadith?? Dette forandrer jo ikke den faktiske virkeligheten som er at grunnleggeren av Islam (organisert kriminalitet) var en notorisk hyperkriminell massemorder.

   Wafa Sultan: «I came to the absolute conviction that it is impossible – impossible! – for any human being to read the biography of Muhammed and believe in it. And yet emerge a psychologically and mentally healthy person! The prophet muhammed had sex with a little 9-year girl: aisha. He waged many wars, owned slaves, raided caravans and ordered the killing of 900 unarmed jews in one single day in ancient saudi arabia. No true prophet of god could do such horrible acts. Muhammed was no «Prophet of God.» Leave islam. Become something else».

   httpv://www.youtube.com/watch?v=_g4cMjpiBpA

  • Anonym

   Koranen er den perfekte boka, «høyreekstrem». Den er Allahs uforanderlige ord og gjelder til evig tid (iht. islamsk teologi).

 • Anonym

  Det er bare idioter som tror vi kan sameksistere fredelig med muslimer. Som kjent er definisjonen på idiot en som gang på gang forsøker det samme og tror han får forskjellige resultater.

  Europa står overfor to valg. Kollektivt selvmord eller reetablering av homogene nasjonalstater; etnisk, kulturelle og religiøse.

 • Høyreekstrem?

  Pussig at du får opp andre vers enn det jeg får på den norske oversettelsen. Prøv disse versene: 10: 63-64 og 2:106. Her ligger den store selvmotsigelsen knyttet til abrogasjon.

  Forøvrig kan ikke jeg Koranen på rams og henter all info om den på nett. Hva som er rett og hva som er feil er ikke alltid like godt å skille og ofte avhengig av øynene som ser. Temaet er imidlertid interessant og det pågår noen seriøse debatter.

 • Høyreekstrem?

  Anonym, jeg bruker ikke navnet Høyreekstrem, men Høyreekstrem? Det er en ikke helt ubetydelig forskjell. At du mener Koranen er en perfekt bok er helt greit for meg, men jeg er ikke enig. Koranen er etter min mening stappfull av selvmotsigelser. Ikke rart et utall lærde har tolket den i alle retninger og diskusjonen pågår fortsatt.

  • Anonym

   Ikke gjør deg enda tettere i pappen enn du er. Jeg avskyr islam over alt på jord. Det jeg skriver om er islamsk teologi.

   • Anonym

    @19:58

    Helt enig! Selv ikke et «omskoleringskurs» i regi av den multikulturelle hirden ville hjulpet på den avsky jeg nærer for islam.

    19:31

 • Middle East meeting at UN turns into an Israeli-(Arab)"Palestinian" shouting match.

  httpv://www.youtube.com/watch?v=jw7QlYbnk8E

  There is no such thing as a state of «Palestine.» Why do they have a seat at the UN?

Legg inn en kommentar