Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vi bør føle skam

Nadine_Al-BudairEn saudiarabisk journalist og TV-vert, Nadine Al-Budair, kritiserte nylig de «hyklerne» som sier at terroristene «ikke representerer islam eller muslimer.» «Etter de vederstyggelige bombene i Brussel er det tid for oss til å føle skam og å slutte å handle som om terroristene er en sjeldenhet, «sa hun i en tale som ble sendt på en saudiarabisk TV-kanal 3.april.

3 comments to Vi bør føle skam

 • Anonym

  Det her illustrerer jo godt hvor i landskapet venstre-ekstreme folkemordideologer i vestlige medier befinner seg, når du må begynne å se på saudisk TV for å få servert en flik av virkeligheten.

 • Infidel inside

  Ja, ja, vi får vente å se hvor lenge det drøyer før denne kvinnelige tv-verten blir et hode, et ganske pent hode også, kortere 🙁

 • Berit

  Nadine Al Budair bor i Qatar i det lille rike oljelandet Qatar Kuwait som Sadam Husain robbet og plyndret før amerikanerene grep inn. Der ser de nok gjennom mye med islam, bare sålenge pengene taler og resten av den store arbiske verden ikke prioriterer dem som viktige terror mål. Dessuten har de nok råd til et dyrt forsvar:

  Men man skal være klar over at selv om overflod av penger og olje tillater vestlig påvirkning så opprettholder de fortsatt strrenge islamske lover og et styre som ikke har demokrati utenfor et islam og muslim styre.
  http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/9037.htm

Legg inn en kommentar