Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Levy om Den islamske staten

Bernard-Henri_LevyDen franske intellektuelle, Bernard-Henri Levy er en av Frankrikes mest anerkjente filosofer. Han har skrevet både romaner, essay, drama og filmer og gitt ut over 30 bøker. Nylig kom han tilbake fra frontlinjen i Kurdistan, hvor han har vært med på å lage en film om den kurdiske peshmarga-millitsen. Han ble intervjuet av BBC Newsnight. Her er intervjuet:

5 comments to Levy om Den islamske staten

 • Visombygdelandet

  De politiske ungdomspartienes berettigelse boer diskuteres mere.

  Det negative med slike ungdomspartier er at mennesker begynner aa mene noe i alt for ung alder, uten tistrekkelig livserfaring. Det blir en form for hjernevasking.

  Det positive ved slike ungdomspartier er at ungdommer blir politisk samfunnsengasjerte i ung alder.

  Jeg er interessert i andres synspunkter paa denne problemstillingen.

  Tidligere statsminister Jens Stoltenberg vokste visst opp i en AP-familie.
  Men han kunne like gjerne vaert statsminister for Hoeyre.

  • Anonym

   Mange unge, og særlig jenter, er hjernevasket til å tro at de kan redde verden. Men dagens unge går en mørk fremtid i møte. De kommer nemlig til å drukne i et hav av fattigdom. Det er ingen dystopi, men en dyster realitet.

   For én norsk jente kan naturligvis ikke dele sin rikdom med 10 000 negre, uten at alle blir fattige.

   Bare tallene alene burde få selv enkle sjeler til å forstå hva de har i vente om ikke alt for mange år.

   • Anonym

    Jeg så forresten i en overskrift forleden at NRK-sjefen får 3 millioner i året for å hjernevaske det norske folk. resten orket Jeg ikke å lese. Det er en psykisk påkjenning å lese hva norske folkemordideologer skriver.

    Anonym 21:46

 • Christen Krogvig

  Denne såkalte filosofen var for tragedien i Libya som skal ha kostet 50 000 liv. Og han mener at Assad burde vert bombet på grunn av bruk av kjemiske våpen.

  Det at det er svært mye som tyder på at det ikke var Assad som brukte kjemiske våpen, men hans fiender som brukte disse for skape et klima for vestlig bombing. Dette har han enten ikke fått med seg. Eller så driver han bevisst manipulasjon.

  Et annet aspekt han heller ikke tar i betraktning er risikoen knyttet til et vestlig angrep på Syria. Russland truer nå NATO med fullskala atomangrep. Er det en noe han synes vi skal ignorere?

 • PA seeks international recognition for ‘right’ to kill Israelis

  PA wants the international community to ‘recognize the legitimacy’ of their murders by awarding a terrorist the Nobel Peace Prize.

  The «Palestinian» Authority (PA) is seeking to have the international forum recognize their «right under international law» to murder Israeli civilians in all places and at all times, which they claim is established by a UN resolution.

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/211259#.VxmElnrNn5M

Legg inn en kommentar