Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Har Erna Solberg gått fra vett og forstand?

garfors322«I et intervju med VG uttaler statsminister Erna Solberg seg mer og mer lik Angela Merkel i Tyskland», mener Amund Garfors. «Hun har frekkhetens nådegave og mener at Norge har kapasitet til å ta imot langt flere flyktninger/migranter. Der det kun er integreringen som er utfordringen,» skriver han, og fortsetter:

«Samtidig mener hun at det ligger en stor utfordring med å skaffe nok arbeidsplasser. Og det i en tid hvor tusenvis av nordmenn mister jobben sin hver eneste uke!

Hva er det som feiler slike politikere som Erna Solberg? Glemmer hun at disse menneskene også skal ha et sted å bo, de skal ha mat, skoler, lege, sykehus, barnehager og alle typer velferd som følger i kjølvannet? Vet Solberg at selvforsyningsgraden i dette landet er på knappe 37 prosent? Og at vi driver på og importerer det meste av maten vår? Samtidig som krona svekkes og der oljeeksporten vår stadig bringer inn mindre og mindre penger i statskassa!

Heldigvis har vi Sylvi Listhaug som driver sin ensomme kamp og kjemper med nebb og klør for landet vårt. Mens både lederen av Høyre, Erna Solberg og Frp-formann Siv Jensen gjør omtrent det de kan for å svekke henne.

NRK sin ufyselige ”dampveivalls” av en programleder, Bjørn Myklebust, en skikkelig kommunist av verste sort, drev ren kampanjejournalistikk mot Listhaug i Politisk Kvarter nylig. Han gikk etter strupen på Listhaug og var direkte ufin mot henne. Han visste null respekt for statsråden, der han vridde og vrengte på alt. Hvorfor stiller ikke Erna og Siv selv opp i disse sendingene og lar seg slakte av disse frekke NRK-journalistene?

Hos meg er det ingen tvil lenger om at Solbergs største ønske er å bygge ned nasjonalstaten og innlemme Norge i EU. Og da helst i et EU som ligner på Angela Merkels kaos. Derfor er den fremmedkulturelle masseinnvandringen som nå holder på å snu opp ned på Norge blitt et viktig våpen i denne sammenheng. For selvfølgelig blir det mye vanskeligere å forsvare nasjonalstaten når etniske nordmenn utgjør en stadig mindre andel av befolkningen…

Og hvor er det blitt av Siv Jensen som fikk alle stemmene fra oss innvandringsmotstandere? Det er skammelig at hun lar Sylvi Listhaug stå aleine i stormen mot pøbelen som angriper fra alle kanter! Hun burde vært sammen med Listhaug og forsvart henne! Både Erna og Siv prøver nå å distansere seg fra Listhaug. Men de sier ikke nei til å surfe på bølgen av de som støtter Listhaug. Som også er den eneste grunnen til at de stemmer på FrP!

En kan nesten få seg til å tro at Sylvi Listhaug blir misbrukt, der hun bare får lov til å uttale seg inntil en viss grad. For nå handler det om stemmefisking, hvor Høyre og FrP ønsker å kapre naive velgere. Samtidig som Erna Solberg prøver å ri to hester. Noe som kan vise seg til å bli slutten på hennes karriere i politikken. Det er på høy tid at Høyre finner seg en ny leder! Og ikke nok med det. For dersom det blir en realitet med 30.000 muslimer hvert år framover, da må også Siv Jensen og FrP forstå at det vil bli deres undergang!

34 comments to Har Erna Solberg gått fra vett og forstand?

 • Visombygdelandet

  1. Siv Jensen (Frps leder) passer antageligvis bedre inn i Hoeyre enn i Fremskrittspartiet.

  2. Hvert land boer vaere mest mulig selvforsynt.
  For da vil man slippe en god del transport.
  Transport er miloeforensende samt ikke prduktivt i seg selv.
  Transport er bortkastet tid.

 • Jan Hårstad

  Det er ikke jeg som har klekket det ut,Amund G,men det var et partimedlem av FRP som på denne webben redegjorde for at det fantes to fraksjoner i FRP: globalistene og Nei til EU-folk.
  Jensen holder seg unna Listhaugs protester vel vitende om at hun posisjonerer seg for høyere stillinger innen globaliseringen. Enten som norsk statsminister eller verv i det globale FN.
  Sannsynligvis betrakter hun det slik at globalistene kommer til å vinne og at hun vil være på den vinnende siden. Og i det kan hun i et kort perspektiv få rett;ingen undergang nei.
  FRP hadde ingen innvendinger om at det ble bevilget 50 millioner kroner til «Senter for ekstremismeforskning» opprettet 20 april 2016 i Oslo.
  Dette er et instrument for globaliseringen av Norge. Alle personer som er imot Natos globale kriger,mot islamisering,mot EUs utvidelser mot Eurabia,etc,etc er etter vår elites definisjonsmakt: EKSTREMISTER.
  Det gjelder Garfors så vel som Hårstad.
  Jeg utdyper dette temaet i mine to siste artikler på verdidebatt.no

 • Runo

  Listhaug la fram forslag til meget nødvendige innstramninger i en selvmorderisk asyl og innvandringspolitikk. Forslagene , er egentlig meget moderate, og bør ikke være så vanskelig å enes om hvis man har Norges beste som pri en. Det er naturlig å tenke seg at Listhaug har ryggdekning hos resten av regjeringen inkludert Solberg. Hva skjer? noen dager senere står Solberg fram i VG og utbasunerer at Norge kan ta i mot 30000 såkalte «flyktninger» i året.
  Jeg forventer ikke lenger noe særlig rasjonalitet og lojalitet til Norge og egen minister av denne liksom statsministeren, men dette går over alle støvleskaft
  Solberg har jo Merkel som forbilde og det forklarer vel den totale forvirringen hun omgir seg meg
  Vi har forlengst passert parodi stadiet. Nå snakker vi om surrealisme og totalt intelektuelt og integritetssammenbrudd

 • (?)rz(?)

  gode kommentarer alle sammen
  stor Takk til Hårstads analyser og engagement
  på verdidebatt.no

 • Anonym

  «Har Erna Solberg gått fra vett og forstand?»

  Hun stilte til regjeringsforhandlinger med to Kiwi-poser stappfulle med søtsaker. Flere kilo skrev Dagbladet.

  Ekkelt menneske!

 • (?)rz(?)

  og dette står Simonsen og poserer foran stortinget med..
  sagt det før:
  Simonsen hører hjemme(politisk og ideologisk) i Erna Solbergs «mektige» og ikke minst vektige favn.

  Simonsens trang til å være «construktiv» jfr en «apostel» JÅT
  grenser til det absurde.

 • (?)rz(?)

  betimelig spørsmål Simonsen..
  De som tilsynelatende er slik for «frie ytringer»
  hvorfor overvåker De ip adresser på innsendte kommentarer?

  slik jeg ser det…
  De er i politisk tospann med denne globalist personen ved navn
  Erna Solberg

  (som jeg har mange skjellsord overfor..)
  men lar være ..
  men på grunn av slettefaren
  evt. utestengelse fra Deres blogg

 • T.O.Glas

  Amund Garfors.
  Du har så rett.

  ES har «deleksamen fra hovedfag i sosialøkonomi», men viser på tross av dette at hun fullstendig mangler sans for økonomi.

  Over 30,000 asylsøkere kom til Norge i fjor, til en kumulativ kostnad på ca 200,000 millioner – to hundre tusen millioner kroner (tall fra Finansavisen).
  Nå vil ES i tillegg ha inn 30,000 asylsøkere PR. ÅR.
  Med dette faller Stasministen Listhaug i ryggen.

  Hvilken karakter fikk hun i sosialøkonomi?
  Det er på tide at politikere blir testet på kunnskaper og intelligens (det er ikke nok å være medlem av et politisk parti med lang ‘fartstid’).

  FRP har landsmøte til helgen

  • (?)rz(?)

   «hvilken karakter fikk hun i sosialøkonomi?»
   betimelig å spørre sosøken som nu frequenterer som
   generalsekretæret i Bruxelles og som nu pålegger det norske forsvaret reduksjon vi hitil ikke har sett

   FANDENS politikerne som conspiererer mot folket i full åpenhet
   jfr dagsnytt 18 i aften

   og dette er det Simonsen har slik «respekt» for…

  • Anonym

   @T.O.Glas

   Jeg tror heller det er snakk om en ideologi som gjør blind. Vesteuropeiske politikere har trodd at fri flyt av kapital og mennesker var et gode. Det er det ikke. Det var homogene nasjonalstater som dannet grunnlaget for Europa suksess og velstand. Nå rives dette ned i et (historisk perspektiv) rasende tempo. Men som jeg har skrevet et par år nå, er korrigeringen i gang. Det minner meg om 1987. Da skrev jeg i et innlegg på en BBS at Øst-Europa ville implodere. Det fikk jeg helt rett i.

   Vest-Europa vil heller ikke klare å holde det gående særlig lenge. Det er kun et spørsmål om tid før vi ser den første systemkollapsen. Det stod en kort notis i NYT i dag hvor Østerrikes Heinz Fischer uttalte at landet ikke tålte mer. Problemet er imidlertid at ingen tør å si at det som må til er maktbruk, og da går det som det må.

  • Anonym

   «sosialøkonomi» = totalitær kommunistøkonomi

 • (?)rz(?)

  SVAR:
  De er redd for denne firfislen T Bjørgo
  som driver og «forsker» høyre ekstremisme.
  et seminar visstnok hvor selvsagt Erna Solberg infannt seg

 • Prince Erna

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/04/21/195212509/erna-solberg-utrolig-trist

  At denne Prince er avgått, er ikke den minste trist. Det som virkelig er trist, er at vi fortsatt er belemret med Erna som statsminister.

 • (Muslimen Filippo Grandi) FNs høykommissær for "flyktninger" (jihad invasjonen : Bekymret for om norske regler blir for strenge

  FNs høykommissær advarer mot for streng familiegjenforening

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/flyktningkrisen-i-europa/fns-hoeykommissaer-advarer-mot-for-streng-familiegjenforening/a/23664629/

  https://no.wikipedia.org/wiki/Filippo_Grandi

 • Amund Garfors

  Og denne drittsekken, muslimen Filippo Grandi som har konvertert fra kristendommen til islam, han er frekkere enn flatlusa og kommer til Norge for å ta Sylvi Listhaug i skole!? Hva er det han tror han er for noe? Jeg håper Sylvi Listhaug forteller denne frekke drittsekken at NORGE ER ET FRITT LAND og som IKKE tar ordre fra rottereiret FN i New York!

  Han bør også få vite at Norge er det landet som har tatt imot flest muslimer i forhold til vårt folketall, og der vi nå må legge ned halve Forsvaret for å få penger til denne invasjonen. Hadde jeg vært Listhaug så hadde jeg bedt denne muslimen om å kysse meg i r…, og deretter kastet ham på hue og ræva ut av kontoret!

  • Anonym

   @Amund

   Samme hva Erna, multikulturalistene et al sier, så går prosjektet deres ubønnhørlig mot slutten. Det kan vel være like greit for dem å innse at «merkelappen» de får i historiebøkene blir landssviker eller noe i den duren.

   20:21

 • Amund Garfors

  Kjære Anonym 22:46 Nei, hverken Erna eller Siv har mye å være stolt av. Og de vil neppe gå inn i norsk histore som de som sto opp for sitt fedreland når det røynet på som mest. Slik det gjør i disse farlige tider når islam og IS-terroristene banker på vår dør og vil inn i kongeriket for å avvikle det hele. Jeg har ikke annet enn forakt og vemmelse overfor slike politikere. Og som jeg håper en dag vil måtte stå til ansvar for ødeleggelsen av Norge.

 • erzo/globalist

  hvis man hvirkelig mener seg å være en visjonær globalist med overordnede «målsettinger» for menneskeheeten
  slik Solbergerna promoterer
  da bør hun unngå å legge seg på et nivå
  med denne sjuskete ekle androgyne heroinisten(«Prince»)

  heller da lytte til:
  https://youtu.be/I8n2yPYLWDQ

  ekte universelle globalister

  sjsd

 • erzo/globalist

  skal nu avslutte mine exsesser med følgende
  utsagn:

  LUTA LEI «dannede politiker2 som legger Europa åpent
  for denne djævelskapen nede i fra mekka
  Simonsen har ett stort ansvar!
  med sin dobbeltkommunikasjon

  God kveld

 • erzo/globalist

  det kristne Europa
  sammen med Israel
  er Guds øyensten!

  derfor det er slik intens kamp
  om disse territorier

  de frafallne)EU Europa»rådet» norskinger..
  politikere gir seg Lucifer i vold

  DEM om det.
  de vil måtte blekne i sine nu rosenrøde kinner

Legg inn en kommentar