Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Demonstrasjon mot de åpne grensene

grenseSøndag er det mulig å vise motstand mot de åpne grensene i Europa som gjør det mulig for innvandrere å ta seg gjennom flere land og frem til vårt eget. Da har Margarita Bråten tatt initiativet til en demonstrasjon mot de åpne grensene, som hun har kalt «Redd Norge.» Kravet er at Norge trer ut av Schengen-avtalen og grensene stenges.

Demonstrasjon starter søndag 24.april, klokken 17:00. Oppmøte utenfor Oslos sentralbanestasjon, ved tigerstatuen, opplyser arrangøren. «Her deles det ut plakater før vi går samlet i tog oppover Karl Johan til Stortinget, hvor det skal holdes en tale/apell,» skriver hun på Facebook. Det oppfordres til å ta med norske flagg.

«Kravet om stengte grenser innebærer at Norge ved å tre ut av Schengen avtalen, skal ta tilbake sin selvråderett, i den viktige innvandringspolitikken, og opprette en strengere grensekontroll uavhengig av andre land i Europa. Dette er et krav, hvor folket skal være med å bestemme, gjennom en rettferdig og demokratisk folkeavstemning. Det er en nødvendighet at vi trer ut av Schengen, da avtalen har blitt en potensiell trussel, med fri flyt av mennesker mellom medlemslandene, under denne kritiske innvandringskrisen i Europa. De åpne og ukrontrollerte grensene gjør det mulig for terrorister, menneskesmuglere, ulovlige innvandrere og narkotika/våpen smuglere å handle på tvers av landegrensene,» skriver hun.

16 comments to Demonstrasjon mot de åpne grensene

Legg inn en kommentar