Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vil ikke gi permanent oppholdstillatelse

Jimmie_Åkesson3-150x150Sverigedemokratene foreslår flere tiltak for å begrense innvandringen til Sverige. Partiet vil avskaffe ordningen med permanent oppholdstillatelse og bare gi midlertidige oppholdstillatelser, melder Sveriges Radio. «Å være en del av helsevesenet og andre ytelser i Sverige skal være gjenstand for statsborgerskap», sier partileder Jimmie Åkesson.

«For helt å kvalifisere for store deler av velferdsstøtte og subsidier som er tilgjengelig i dette landet må du være statsborger,» sier partilederen. Han begrunner forslagene med at de vil stimulere til frivillig repatriering.

Jimmie Åkesson beskriver dagens situasjon i Sverige som at landet blir revet fra hverandre og peker på en rekke problemer som har vært forbundet med stor innvandring, og legger frem en lang liste med forslag til strengere tiltak for innvandrere. Blant annet vil partiet gjøre det vanskeligere for familier å gjenforenes i Sverige. Sverigedemokratene vil også styrke mulighetene for frivillig repatriering av flyktninger som er i Sverige. Blant annet ved hjelp av økonomisk stimulans.

Innvandrere som begår forbrytelser bør fratas sitt statsborgerskap og deporteres, mener Sverigedemokratene. Det samme gjelder personer som har gitt falsk informasjon for å få oppholdstillatelse i Sverige.

19 comments to Vil ikke gi permanent oppholdstillatelse

 • Anonym

  Jimmie Åkesson snakker om snøen som falt i fjor, for det svenske helsevesenet er per definisjon smadret. Hvor ille det vil gå vet jo ingen, men det er bare å lese hva svenske fagfolk, både leger (bl a på KI) og økonomer, skriver om den tragiske situasjonen.

  Det tar mellom 20 og 30 år å få nye sykehus på plass, om pengene er der. I Sverige er de ikke det. Jeg hørte et intervju med Sveriges fremste samfunnsøkonom, Magnus Henrekson, og han sa at det vil ikke være nok mennesker eller tilstrekkelig kapasitet, hverken i offentlig eller privat sektor, til å håndtere dagens volum. For å si det enkelt: Et glass som tar en halv liter renner over når du fyller på 0,7 liter.

  Man kan planlegge ut fra en befolknings størrelse og barna de produserer (fødselstall), men ukontrollert innvandring (asyl og EØS) kan ingen ta høyde for.

 • Vidar

  Men hvorfor bare FLIKKE på et destruktivt lovverk? Hvorfor sier ikke Åkesson og SD at de vil ha FULL STOPP i asylinnvandringa? At de vil STENGE grensene – og snarest mulig KASTE UT de utlendingene som oppholder seg i Sverige uten tillatelse?

  • Anonym

   «Men hvorfor bare FLIKKE på et destruktivt lovverk?»

   Det er et veldig godt poeng. For det er helt innlysende at dersom landet skal kunne reddes, må det drastiske tiltak til. Det er 7 millioner etniske svensker av en befolkning på 10 totalt. Tenk på hva …

   Nå har til og med to økonomer i den liberale tenketanken Timbro gått ut og advart

   «Svensk ekonomi visar på dödsandning» var overskriften i en kronikk Johan Ingerö og Jesper Ahlgren hadde i Expressen denne uken.

   De aller fleste, ikke bare vanlige svensker, forstår ikke hvor alvorlig situasjonen er i landet. Det står ikke så veldig mye bedre til i Norge. Nordmenn vil få et forferdelig møte med virkeligheten som de overhode ikke er forberedt på.

   09:36

  • Anonym

   Svaret er enkelt Vidar. Dersom du vil ha den minste sjanse i politikken legger du deg på en linje der du er spiselig for velgerne. Alle partier som legger seg til høyre for SD går kort og godt dukken.

   • Anonym

    Det er ikke Vidar som er sjanseløs, men politikerne. Du snur problemstillingen på hodet. Nå er det sånn at heller ikke politikerne kan løfte seg selv etter håret eller gå på vannet. Sagt på en annen måte:

    Politikerne har mistet kontrollen med utviklingen. Det gjorde de for mange år siden. De drives fra skanse til skanse, mens de kakler.

    Hvem tror du først går dukken den dagen kaoset er et faktum?

    • Anonym

     23:19 er samme som 09:36

    • Anonym

     Betyr dette at du vil påta deg oppgaven som en frontfigur på denne arenaen?

    • Vidar

     Dagens politikere har nok ikke mista kontrollen – de pusher derimot på denne utviklinga, som de i høyeste grad kontrollerer!!
     For hadde de VILLET noe annerledes, hadde de også GJORT noe annerledes!
     Hadde dagens politikere ønska f.eks. å ha kontroll med hvem som til enhver tid oppholder seg i landet, hadde de selvsagt gjort det som var nødvendig for det; Full grensekontroll, nekta innreise til enhver som mangla pass og visum, umiddelbar utkastelse av enhver som blei pågrepet UTEN tillatelse.
     Dagens politikere har full kontroll – i den betydning at de ser og bifaller det som skjer, og legger alle mulige forhold til rette for dagens utvikling! Det eneste de ikke har full kontroll over, er «folkets» reaksjoner – men det forsøkes jo tackla med massiv løgnpropaganda gjennom så og si alle medier, samt «skinn-manøvre» for å gi opposisjonen inntrykk av at de gjør noe også for å tilfredstille DEM…

 • Amund Garfors

  Vi ser allerde at «dødens kultur» som det multikulturalistiske «prosjektet» vitterlig er i all sin skrekk og gru, har inntatt vårt naboland, og der Jimmie Åkesson snart står like ribbet som resten av oss innvandringsmotstandere. Og bare må se på at fedrelandet rives i stykker, ødelegges og til slutt legges i grav av våre egne evneveike, sinnsyke og uansvarlige politikere, der intet lenger kan gjøres.

  Dette sakte selvmordet, ja dette naturstridige selvmordsparadigmet som det skandinaviske folket er påtvunget overfra,der propagandamakerne som Erna Solberg, Judas Gahr Støre, Siv Jensen, Hareide, Lysbakken og Grandiosa lemper inn bensin på bålet, der de skal tvangsreformere oss til den rette tro, mens det er hundre ganger verre i Sverige hvor reipet allerede begynner å stramme seg til rundt halsen på folket og som har fått beskjed om å betale for sin egen utryddelse og utskifting med helt andre folkegrupper. Dette går i god machiavellisk ånd som er tranformert til det orwellianske skrekksamfunnet som snart vil dukke opp.
  Så er det er bare å ønske våre landsforædere lykke til med utslettelsen av sin egen befolkning, der jeg en dag håper de vil få den samme straffa som ble Quisling til del,disse landsforæderene som kaller seg for politikere, både her i landet og i Sverige!

 • erzo

  shabbat shalpm med dette vedlegg

  https://youtu.be/9qGM2kJj60Q

 • Knut

  Mens Jimmie Åkesson vil forsøke å redde stumpene av Sverige, vil sosialist-galningen Stefan Löfven øke innvandringen, noe som for Sveriges del nødvendiggjør salg av statsobligasjoner og økning av utenlandsgjeld, «så mycket som behövs» … noe som direkte oversatt betyr ei svensk økonomisk hengemyr …

  Noen påstår i fullt alvor at Sveriges statsminister har mistet all vett og forstand!

  I 2018 må det svenske folket kjenne sin besøkelsestid, ellers vil det være for sent. Hvis ikke vil det være game over!

  • Anonym

   @Knut

   Det er Riksbanken som kjøper obligasjoner stort. Det kan best sammenlignes med doping siden det gir en momentan effekt, men resultatet er alltid katastrofalt siden det ikke endrer fundamentale forhold.

   Et annet resultat av rakettforsker-innvandringen er at bedriftene nå begynner å flytte ut fra Sverige. Det er også knapphet på lærere, noe som har drevet opp lønningene for denne yrkesgruppen opp til Skandinavias høyeste. Det snakkes nå om SEK 50-60K/mnd i de mest belastede områdene. Egentlig er det ikke så høy lønn med livet som innsats.

   Jeg tror det var for et år siden eller så at jeg postet link til en rapport fra Mckinsey som viste et gedigent underskudd på kvalifisert arbeidskraft allerede i 2020. Det hadde vært mer ærlig å si at verden mangler folk med høy IQ, for det er der skoen trykker. De som burde få barn, gjør det ikke, eller får ett. De som ikke burde få barn, får en hel haug.

   Mens alt dette skjer, snakker Erna Solberg om «integrering». Faktum er dessverre at evolusjonen ikke går så fort som tiden det tar å flytte seg fra Afrika til Norge. Jeg er blitt realist. Vest-Europa kan ikke reddes. Det finnes ikke lenger en realistiske plan for å redde kontinentet.

   09:36

 • Anonym

  Det at voldtektsmannen er asylsøker (neger) utelater selvfølgelig avisen.

  Kvinnen i 20 åra er datteren til en kollega av en kamerat av meg.
  Datteren hadde hvert ute å festet, og hadde kommet i kontakt med negeren på et utested, pratet med han og oppfattet han som en grei kar. Da utestedet stengte ble negeren invitert med på etterfest. og det var på festen han slo til, og voldtok henne.

  http://www.hardanger-folkeblad.no/nyheter/politi/hardanger/da-politiet-henla-saken-mot-mannen-hun-mener-voldtok-henne-tok-hun-loven-i-egne-hender/s/5-8-331726

Legg inn en kommentar