Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Innvandrergutter mot norsk ungdom

Kristian_Kahrs4«Adresseavisen og andre medier har dekket mishandlingen av skoleeleven ved Charlottenlund videregående skole, men det er en grov forsømmelse av skoleledelsen og media å skjule den etniske bakgrunnen til offeret og voldsmennene,» skriver Demokratenes fylkesleder i Sør Trøndelag, Kristian Kahrs.

«Nå har den konservative nettavisen Document.no publisert den uretusjerte videoen som både skolen og media ikke vil skal spres. Adresseavisen har valgt å fjerne videoen på grunn av dens voldelige innhold. Ja, videoen er kvalmende og rystende, men vi kan ikke legge lokk på problemet og late som vi lever i Kardemomme by,» skriver han, og fortsetter:

«Vi må tørre å si at dette var et brutalt angrep på en etnisk norsk gutt som ble lurt inn i en garderobe av en gjeng innvandrergutter.

Hvis vi skal takle den anti-hvite rasismen som skjer mot våre egne landsmenn, må vi være ærlige med problemene. Vi kan ikke få et fungerende samfunn hvor vi har felles grunnleggende verdier hvis vi ikke tør stille de viktige spørsmålene, og vi må være klare over de enorme problemene når vi for eksempel tar inn enslige mindreårige migranter

Vi må begrense innvandringen fra den ikke-vestlige så mye som mulig. Spesielt må vi begrense innvandring fra islamske kulturer. Norske politikere har sviktet grovt når de vil importere menn fra voldelige kulturer i den tro at de er humane.»

41 comments to Innvandrergutter mot norsk ungdom

 • Se en nokså livlig diskusjon om denne saken på Verdidebatt. Jeg sendte også dette innlegget til Adresseavisen, men jeg tviler på om de publiserer det. Det er en ekstremt politisk korrekt avis som har berøringsangst når det gjelder innvandringssaker.

  • Send kakerlakkene hjem

   Takk for at du publiserte dette, et viktig inspill. Alle disse sakene legges det lokk på, utenomverdenen lukkes ute fra viktig informasjon.

   Er ikke enig i at innvandringen må begrenses, den må reverseres. Vi må få opp opinionen om at de mørkhudede må sendes tilbake. Gi de 1 million på reisen, så kan de starte nytt liv annetsteds.

   Det er også viktig å legge ut navn på dem som forsøpler vårt fedreland, da først vil den vanlige uopplyste nordmann forstå. Elgrande er en av de ansvarlige for forsøplingen sv vårt kjære fedreland Norge. Hun er en sviker.

   Sensur kongene er de andre svikerne.

   • Anonym

    «Sensur kongene er de andre svikerne.»

    Det er først og fremst venstre-ekstreme folkemordideologer i media som er ansvarlig for at Norge ikke lenger er en nasjon, men et bebodd område, som snart vil falle fra hverandre.

    Det norske folk er blitt forsvarsløse byttedyr, og «journalister» dekker systematisk over drap, voldtekter og mishandling.

   • Send hjem: «Elgrande», skriver du. Jo, jeg sensurerer. Jeg vil ha et minimum av kvalitet på bloggen. Derfor har jeg mange ganger påpekt at jeg sletter kommentarer som angriper politikere basert på deres utseende. Det er usaklig og langt under beltestedet. Denne gangen får det holde med en advarsel.
    Jeg sletter også kommentarer som er åpenbart rasistiske, som eksempelvis bruker nedsettende betegnelser som «pakkis», «staner» eller «nigger», og alt som minner om antisemittisme. I tillegg til alle oppfordringer til lovbrudd, eller kommentarer som kan innebærer et lovbrudd, eksempelvis straffbare ærekrenkelser.

    • erzo

     du har alliert deg med pst..
     ikke uten grunn du driver å overvåker ip adresser
     men akk så «dannet» du er blitt

    • erzo

     du hører hjemme i Høire Simonsen
     sammen med ultraliberalisten heidi nordby lunde(vampus)

    • klyse

     du bør selv ha et minimum av kvalitet på dine tråder før du anklager kommentatorer for manglende
     kvalitet

    • Anonym

     Nå tror jeg «Elgrande» ikke henspeiler på utseende, men Grandes pro-muslimske holdning.

     El er en bestemt artikkel på spansk. I arabisk er den bestemte artikkelen al, noe vedkommende som skrev kommentaren nok var uvitende om.

    • Anonym

     «Jeg vil ha et minimum av kvalitet på bloggen.»

     Da kunne du med fordel ha utelatt Demokratenes landsmøte. Det var pinlig, og den tragikomiske forestillingen burde ha fått foregå i stillhet.

    • Send kakerlakkene hjem

     Dessverre er ikke dette en blogg for frie-ytringer, men politisk-korrekte-ytringer, med «kvalitet(?)» som du sier.

     Dette får konsekvenser. Dem som ikke får luftet sine frustrasjoner på nett, kan med tiden bli en tikkende bombe, og vil kunne bli virkelige ødeleggere.

     Det politisk korrekte ødelegger vårt kjære Kongerike.

     Man kan snart ikke bruke ordet «aner» for det inngår som en del i andre lignende forbudte ord. Ford Granada blir også slettet, det kan nemlig settes i sammenheng med navn som til forveksling delvis finnes på stortinget. Tåkefyrsten er ikke død, det blir bare flere.

     • Anonym

      Demokrati og ytringsfrihet er uforenelig med et multikulturelt samfunn. Demokratiske samfunn, der folk omgås på en sivilisert måte og respekterer loven, finnes heller ikke i land med IQ under 90. Det er beregnet at IQ i Danmark vil synke til under 90 i løpet 70-80 år.

   • Pirate Party’s leader detained in Germany for citing poem about Erdogan

    https://www.rt.com/news/340691-pirate-party-leader-arrest-erdogan/

  • Tusenkunstner

   Det merkelige med trøndere er at de er litt rødere enn de fleste andre. Hva kan det ha seg?

   MDG har varaordfører i Trondheim

   Rødt får relativt høy oppslutning sammenlignet med andre fylker ved valg.

   Arbeiderpartiet får høy oppslutning.

   SV gjør det nokså bra.

   De som var i Demokratene Sør,- og Nord-Trøndelag tidligere var litt venstrevridde og litt reserverte på innvandringspolitikk.

  • Anonym

   Kahrs jeg setter uendlig pris på Deres forsøk på oppgjør med Kjell Magne Bondevik

   bruk Deres energie på det.

   få stilt denne «dannede» politikern for retten
   for flere forhold
   men fremfor alt at han solgte ut vår gullbeholdning..

   det som våre satte livet nærmest..
   for å berge..
   Bondeviks politiske CV vidner mot ham
   på lik linje med Simonsens

   ALT disse to beskjeftiger seg med blir bare kaos og tøv

   takk

   • ERZO

    Kristian Kahrs
    gjentar nærmest til det kjedsommelige…
    TAKK for at De gikk i rette med Kjell Magne Bondevik
    Bondeviks ettermæle bør oppsummeres slik:

    at han maktet å selge ut Norges gullbeholdning
    for en slikk og ingenting

    det som våre sette livet inn for i aprildagane for å berge

    ok i verdensammenheng kanskje ikke dei store summane..
    men SIGNALEFFEKTEN

    Kjell Magne Bondevik: landsforæder som skulle vært
    henrettet

    https://no.wikipedia.org/wiki/Gulltransporten

 • Charles Nielsen

  Man må sige at politikerne og deres vælgere, og ikke mindst Stoltenberg har nogle lig i lasten.

 • klyse

  hva er det med disse satans anders lange disiplene?
  carli hagen lever livet i Spania
  men har rettsaker i fleng for å sikre sin pensjon

  jan simonsen lever livet i Tsjekkia..
  og i ren kjedsommelighet gyver han løs på norsk barneværn
  og kommunisme

  introverte hedonister
  skal man ha respekt for???

 • klyse

  når haja tadjik
  er begeistret for siv jensens tale

  DA bør der begynne å ringe noen klokker..
  sjsd

  men skaphøiremanen simonsen er selvfølgelig «dannet»
  og avstår fra kommentar/tråd

  HATER «dannede» korrekte politikere
  og simonsen er dessværre en av conspiratoriet mot norsk
  arbeiderklasse

 • Pappvinshunden

  Ølhunden, hvis De ønsker Dem en politisk karriere, unngå øl og sats heller på pappvin og tresprit!

 • Tusenkunstner

  Det er fryktlig så mye styr å bråk det er med disse tenåringstassene med innvandrerbakgrunn. Høylytte som bare det. Fryktlig irriterende. Kan de ikke få seg litt dannelse.

  • Anonym

   Har media konsultert en «ekspert» (16 år gammel jentunge som vil redde verden)? Altså en som kan forklare hvorfor det har skjedd, og ikke har skjedd, i en og samme setning.

   Vi vet jo allerede at dette er «rasisme» og et «enkelttilfelle». Gjelder ikke alle, som Simonsen ville sagt. Sannsynligvis dreiede det seg også om en nokså gammal «17-åring».

 • Kystpartiet i Trondheim

  Kristian Kahr er velkommen til oss i Kystpartiet.
  Invitasjonen er stående. Så velkommen.

  • Anonym

   @Kystpartiet i Trondheim

   Merkelig at en oppegående og skrivefør person som Kristian Kahrs fortsatt holder ut i Demokratene. Han behøver sikkert mer politisk erfaring, og den opplæringen kan han få i siviliserte former i Kystpartiet.

 • Kystpartiet i Trondheim

  Helt enig her.
  Her i partiet trenger vi talenter som Kristian Kahrs. Så han er hjertelig velkommen. Vi skal neste begynne med nominasjonsprosessen til Stortingsvalget 2017. Vi trenger en mann som Kahrs i vårt parti, på Trondheimsbenken.

  • Tusenkunstner

   Jo men det er bare det at Kystpartiet i Sør-Trøndelag kommer ikke inn på stortinget i 2017. Og det vet du godt.

 • Amund Garfors

  En trenger jo ikke være profet for å forutse at slike tilstander som dette tilfelle i Trondheim ville dukke opp i kongeriket. Og der vi til slutt vil bli sående lamslått og med hua i hånda og se på dette, der vi bare må finne oss i at vi skal bli slått i hjel og utryddet som eget folk.

  Jeg gikk inn i Demokratene i 2002, kun for å jobbe iherdig imot at Norge skulle få disse tilstandene. Jeg advarte gang på gang på gang mot den islamske invasjonen og som jeg allerde så tidlig som i 1966, såg den spede begynnelse på da jeg seilte i Den norske Amerikalinje og gikk i fast fart mellom U.S Østkyst og Oslo.

  Så har det altså gått presis 50 år siden jeg for første gang slo alarm, til nå, når nordmenn blir slått ned, voldtatt, trakasert og drept av inntrengere, før våre evneveike politikere såvidt har forstått bæra. Og der de fortsatt gnir søvnen ut av øynene, men likevel nekter å ta innover seg når de ser hvilke helvete på jord som er på gang. Og der grensene til Norge fortsatt skal så på vidt gap!
  Og når Siv Jensen nekter å ta dette alvorlig, der hun bare såvidt nevner den absolutt største fare som Norge står overfor, i en bisetning, i sin tale til partiet, ja da ser jeg intet håp for dette landet. Og vi har heller intet politisk alternativ ved valget i 2017 og et parti som vi kan gi vår stemme til. Ja et parti som trengs mer enn noen gang, for å få stoppet dette selvmorsparadigmet som nå senker seg over landet!

 • Kystpartiet i Trondheim

  Kristian Kahrs kan være den som kan endre for oss i Kystpartiet.

  Nå er han velkommen og finner det kanskje underlig at han ikke tar denne muligheten.

 • Amund Garfors

  Jeg tror Kristian Kahrs heller går inn i Partiet De Kristne. Det partiet vil 100% sikkert komme inn på Stortinget i 2017. Kystpartiet og Demokratene hadde sin tid og sine sjangser, men skuslet heller tiden bort med indre konflikter, tøv og tull og fanenskap, der de glemte politikken…

 • Kystpartiet i Trondheim

  Ja det var jo trist at han velger de kristne isteden for oss i Kystpartiet.

  • Tusenkunstner

   Du er ikke i Kystpartiet. Men en fra Demokratene som prøver å lure Kahrs til å melde seg ut. Stakkarslig av deg.

   • Amund Garfors

    Nei, der tar du skammelig feil! Jeg har aldri prøvd å påvirke eller lure Kristian Kahrs til å melde seg ut av Demokratene. Han ser jo sjøl at dette partiet er blitt et håpløs prosjekt, der 95 % av tiden går med til indre strid og skittkasting, og 5 prosent diskusjon om politikk og hva partiet skal stå for. Jeg er ganske sikker på at Kahrs er voksen nok til å ta de rette avgjørelsene videre på sin politiske vei.

    • Tusenkunstner

     Amund Garfors. Se hvem jeg svarer over. Svaret var ikke til deg. Men til en som kaller seg «Kystpartiet i Trondheim». Jeg har ikke sagt at du prøver å lure Kristian Kahrs ut av Demokratene. Men jeg mistenkte at denne «Kystpartiet i Trondheim» var en fra Demokratene som utga seg for å være kystpartist prøvde seg på ett sleipt sigøynertriks.

 • Kystpartiet i Trondheim

  Ja det er det selvfølgelig.

  Enda en god grunn for at Kahrs bør komme seg ut!

  Politisk karriere knuser i Demokratene, men stjernekarriere hos oss sjå.

  • Tusenkunstner

   Det er vel like greit å bare støtte Fremskrittspartiet tror jeg. Hvertfall med dagens situasjon. Hyggelig å høre Frp-lederen snakke opp oljenæringen også. Det får de en stemme fra meg på.

Legg inn en kommentar