Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Vellykket test av nye raketter

Anti-misseilDen israelske marinen har gjennomført en vellykket testutskytning av overflate-til-overflate raketter fra en Saar 5 corvette. Testen inkluderte lanseringen av rakett RGM-84 Harpoon og et nytt våpen, som antas å være en overflate-til-overflate rakett utviklet for den israelske marinen av Israel Aerospace Industries (IAI) skriver forsvarsmagasinet Defence Update.

De uskarpe bildene som vises på videoen under viser en rakett lengre og raskere enn Harpoon, muligens drevet av ram-air fremdrift for å oppnå supersonisk cruise og utvidet rekkevidde. Israel Aerospace Industries har vært kjent for å fortsette utviklingen av bakke-til-overflate raketter utover Gabriel 3, den nyeste varianten av Gabriel-familien som ble satt i tjeneste i 1970-årene, skriver Defence Update.

 

2 comments to Vellykket test av nye raketter

 • Anonym

  du trenger ikke gå til middelalderen
  eller oldtiden (molokofrene)

  gruhnfeldt repektert jøde var den som promoterte
  loven om fri abort

  her i Norge

  er så mye DØD i jøders tro

 • Anonym

  selv Kristus klarte de å få «avlivet»
  Gud selv.
  med sine ……..

Legg inn en kommentar