Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Siv Jensen bløffer om innvandringspolitikken

Vidar_Kleppe«Norge har den strengeste innvandringspolitikken i Europa», sa Siv Jensen i intervju med TV2 like etter at hun lørdag holdt sin landsmøtetale. «En gedigen bløff», mener Demokratenes tidligere leder og stifter, Vidar Kleppe. Han viser blant annet til en artikkel i Aftenposten i oktober i fjor. Den viste blant annet at Danmark ga personer med innvilget asylsøknad 5945 kroner i måneden. I Norge var beløpet 15.011 kroner.

Blant de tre skandinaviske landene hadde Danmark i utgangspunktet de strengeste asylreglene. Nå har de altså strammet ytterligere inn, skrev VG i januar i år.

I desember i fjor skrev den svenske avisen Expressen om de nye innstramningene i Danmark. Danmark vil blant annet at flyktninger med midlertidig beskyttelse bør vente i tre år på familiegjenforening og asylsøkere skal selv betale for å bo på asylmottak, hvis de har penger til det. Myndighetene får også rett til å ta penger og verdisaker fra asylsøkere for å sikre at de betaler for deres levesett. Det vil også være vanskeligere å få permanent oppholdstillatelse og midlertidig oppholdstillatelse forkortes fra fem til to år, ifølge Expressen.

Og Danmark er langt ifra det landet i Europa eller EU, som har den strengeste politikken. I Tsjekkia blir eksempelvis asylsøkere plassert i lukkede mottak og får regning for oppholdet. De må stille opp til parade om morgenen for å bli telt, slik at man til enhver tid vet at ingen har klart å ta seg ut av mottaket. De slipper ut dersom de ønsker det, men må da reise tilbake dit de kom ifra.

«Hvordan Siv Jensen uten videre kan hevde at Norge, der asylsøkere får langt flere lommepenger å rutte med, ikke blir fratatt verdigjenstander som betaling, og får bevege seg fritt, har de strengeste reglene av samtlige land i Europa, er uforståelig. Hun forstår nok selv at det er en gedigen bløff,» mener Vidar Kleppe.

35 comments to Siv Jensen bløffer om innvandringspolitikken

 • Anonym

  Siv Jensens tale i sin helhet – kanskje partilederens beste tale noen sinne?

  httpv://www.youtube.com/watch?v=uPw8XTdVsTc

  Frp-forslag om å endre asylinstituttet

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/frp/frp-forslag-om-aa-endre-asylinstituttet/a/23666531/

  Forsvarsopprøret i Frp vant fram

  http://www.vg.no/nyheter/innenriks/frp/forsvarsopproeret-i-frp-vant-fram/a/23666459/

  Siv Jensens tok en øl med gutta på Manglerudhjemmet. Et hyggelig besøk på et flott sykehjem drevet av private i eldreomsorgen. Verdig eldreomsorg i praksis! Og dette vil altså Arbeiderpartiet fjerne. Tro det eller ei!

  https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/13055462_10153506577041127_770431275451543188_n.jpg?oh=d7db32d76f1601170e480354feb07b6d&oe=5774D4C7

 • Tusenkunstner

  Innvandringspolitikken til Fremskrittspartiet er bra. Akkurat passe streng. Sylvi Listhaug er Frps neste leder.

  • ERZO

   «Tusenkunstner»

   nylig avgått ved døden vestlending
   Fred med ham!

   ville ha klappet Dem på skulderen
   og sagt: stå på

   og så hadde han «stille og rolig» trådt tilbake

  • ERZO

   denne nærmest totale mangel på åndlighet og «høyere verdier»
   så frustrerende nærværende hos anders langes disipler

   det er mammon mammon og ATTER MAMMON(les skattelette)
   som gjelder

   det frp for»mannen» står å utbasunerer fra
   Gardermoen

   akkurat samme tankene som hun under dynen….

   fortapt sjel!
   hvis ikke hun vender om!! vel og merke!

   https://youtu.be/5FDZtDbX-6g

  • Anonym

   Enig med Kleppe at det er mye snakk om innvandringspolitikken i FrP, men lite handling.

 • ERZO

  frp er for politiske ignoranter
  folk som aldri har tatt et spadetak(les ærlig arbeid)
  akkurat som anders lange
  falsk og vulgær likke inn i medudulla oblongata
  (for dem som kan medisinsk latin)
  for dem som ikke kan Google

 • Anonym

  Et godt alternativ ville være å dele Norge i to, så kunne de som ville ha litt innvandring få bo sammen med «litt» muslimer og negre. Vi nordmenn kunne bodd i en etnisk, kulturelt og religiøs del.

  Den multikulturelle grisebingen ville aldri klart seg.

  Det vil komme krav i land etter land om deling. Vent og se! For mennesker som ikke evne å bo sammen kan bare gjøre det under tvang. Psykisk terror mot de som er mot ødeleggelse av nasjonalstaten er bare en midlertidig løsning. Det sprekker snart. Det hjelper ikke at et stort politisk flertall (landssvikere) er mot en deling.

  Bare homogene land kan være åpne demokratiske rettsstater.

 • Amund Garfors

  Jeg tror ikke at Siv Jensen har noen slags planer om å stoppe den islamske invasjonen til Norge. Til det har hun værtpålitt for mange Bilderbergermøter sammen med resten av de som ønsker å ødelegge både Norge og legge hele Europa i grus.

  Norge er allerde ødelagt. Her er det ingen tvil og lite vi kan gjøre. Den enste løsning er en militær løsning på dette voldsomme problemet som bare ville komme helt ut av kontroll om noen år.
  Bare se på denne voldsepisoden i Trondheim. Voldelige muslimer som utelukkende går til angrep på etnisk norsk ungdom. Og dette har ikke Siv Jensen og Erna Solberk enda kommentert. For ei skam!
  Men enda verre er det at de må støtte seg til svikere som Hareide og Skjei Grande som gjør alt de kan for å ødelegge Norge for framtidige generasjoner. Skammelig at Norge har slike feige og farlige politikere som dessverre FrP og Høyre er blitt anhengig av. Bare jeg hører navnene på disse to fra Venstre og Krf, så velter kvalmen opp i meg. Disse to, de burde vært satt inn noen måneder på samme celle som disse afrikanske «berikerne» som slo denne nordmannen halvveis i hjel på denne skolen i Trondheim. Fy og fy for for noen feige politikere og farlige landsvikere dette landet må slite med!

  • Anonym

   Voldsmannen i Trondheim er ingen muslim, men en neger ved navn John Efrem. Det er ikke slik at all vold mot hvite nordmenn kan tilskrives islam. Negervold mot hvite er et stort samfunnsproblem i USA og er i ferd med å bli det også i Europa.

 • Jan Hårstad

  Amund: da invasjonen traff Tyskland høsten 2015 hadde partiet AFD (Alternative für Deutschland) under 2% oppslutning. Nå har det 14-15% og haler innpå sosialdemokratene på 19%.
  Hvordan skjedde dette? De hevdet at muslimene måtte stoppes ved grensa med vold om nødvendig. De erklærte islam som fullstendig uforenlig med tysk demokratisk kultur og motsatte seg bygging av moskeer etc.
  Hva skjer i Norge? Det alternative partiet for Norge(Demokratene) bygger opp et image som moderate og balanserte kritikere et lite skritt til siden for FRP og gjør seg derved fullstendig irrelevant i norsk politikk.
  Det er ikke slik,Amund,at det «er lite hva vi kan gjøre».
  Det er masse ting vi kan gjøre såfremt vi gjør noe som er skarpt intelligent og krigersk mot globalistene, men så lenge vi er etterslepere og rævdiltere er det abslutt ingenting vi kan gjøre.
  Det er den bitre sannheten.

 • Amund Garfors

  Kjære Jan Hårstad!
  Tusen takk for din meget gode kommentar! Nei, jeg ser jo at det enda ikke er helt for seint å dra i nødbremsa. Men på meg virker det slik at uanstt hva som gjøres, så møter man veggen. Skulle gjerne ha vært med på å starte et lignende parti som AfD her i Norge, men tiden er knapp og de som ønsker å sloss for landet, de blir bare skjøvet til sides av media som har all makt. Vi blir jo overkjørt av ei masseinnvandring av muslimer til vårt tidligere fredelige land, der omtrent alle kniper kjeften sammen og lar det skje.

  Nå har EU bestemt og det over hodet på norske politikere, at vi SKAL ta imot 218 syrere hver eneste måned og i all framtid.Gang det tallet med 4, så blir det nesten 1000 i måneden. Og jeg hører ikke et pip fra Siv Jensen om dette. Hadde de enda hatt mot til å gått inn på landsmøtet for at vi skal ut av EØS/Schengen snarest, så hadde det vært et lite håp.

  Og om Norge bare hadde hatt en mandig og fedrelandstro konge som Haakon VII i disse farlige tider, da hadde det vært et lite håp. Men dessverre, jeg ser heller intet lys i den tunnelen og heller ikke med denne gjengen som nå sitter på Stortinget.

  Selvfølgelig må vi bekjempe disse farlige globalistene med alle lovlige midler. Nei, jeg tror ikke jeg kan betegnes som rævdilter eller ettersleper. Jeg tok til å rope varsku allerede i 1966, for akkurat 50 år siden, da de første pakistanerne tok seg ulovlig inn i kongeriket.

  Jeg gikk t.o.m inn i redaksjonen i VG den gangen og snakket med en journalist og spurte ham om avisa kunne være så snill å skrive om dette, og advare våre politikere på Stortinget om å få dem ut av landet. For allerede da visste jeg at dette var begynnelsen på slutten for Oslo! Han bare lo av meg og ristet på hodet og ba meg reise nordover. Denne fyren lever neppe i dag, og hadde han sett hvordan hovedstaden ser ut nå, i disse tider, noe han neppe kunne ha forrstillt seg den gang, da tror jeg nok han hadde villet vært noe mindre arrogant mot meg

  Nei, en trenger ikke være verken filosof eller profet for å se at dette livsfarlige prosjektet og dette eksperimentet vil ende nokså tragisk for vår lille befolkning? Vi er et meget lite folk i verdenssammenheng, men det ser ikke ut som vi er det minste verneverdige, verken vi, svenskene eller danskene, og i hvert fall ikke tyskerne som nå har startet dette nye partiet AfD. Jeg ønsker dem alle hell og lykke og håper at landssvikeren Angela Merkel blir avsatt ved neste valg. Der hun helst burde vært tiltalt og anklaget for høyforæderi mot sitt folk og sitt land!

  Ring meg gjerne om det passer. Har alltid hatt lyst til å snakke med deg. Du finner mitt tlfnr på Internet.

 • Anonym

  Halvparten av den franske hæren er utplassert rundt omkring i landet for å sikre ro og orden. Selv denne formidable styrken holder ikke. Det er unntakstilstand som krever militær styrker. Det er ingen ting å lese i norske aviser om tilstanden i Frankrike. Snart utbryter sosialt kaos i nabolandet Sverige. Der finnes det ikke militære styrker å sette inn. Hva da? Hvordan vil norske «journalister» formidle berikelsen til leserne sine?

 • Jan Hårstad

  Amund: takk for utdyping. Jeg har aldri ment at du tilhører rævdiltere/etterslepere og en dag ringer jeg deg også, men enn så lenge tror jeg folk her kan ha nytte av den dialogen vi nå har.
  Media. En blir banket av media, men det er et tveegget sverd. Afd blir jo regelrett forfulgt av media i Tyskland,men effekten blir at enhver tysker leser om Afd hver dag. Globalistmedia jobber ubevisst som valgkorps for Afd.
  Om jeg skal mobilisere noen positive tanker om det kraftløse og bleike resultatet av Demokratenes landsmøte så er det slik: jeg tror ikke landsmøtedeltagerne riktig forstår (som Anonym ovenfor) at det er like før det bryter ut borgerkriger i Europa.Det kan du se av videoen fra Stalingrad metrostasjon i Paris,som er forbudt innen offisielle media – ikke omtalt eller vist.
  Uansett på vilket tema en nå går inn på for Europa,så melder insidere: vi bryter sammen. Det gjelder for økonomi (Thilo Sarazzins siste bok),fengselsvesenet,eldreomsorg,skoler og dette ikke i fjerne land som Italia og Hellas, men i Sverige,Tyskland og Frankrike.
  Hadde det vært en realitetsbasert opinion i Demokratene hadde man nå jobbet for å få istand et ekstraordinært landsmøte som diskuterte POLITIKK og PROGRAM og ikke noe annet sekundært.
  Merkelig at det skal være så ufattelig vanskelig å få folk til å se sannheten i øynene. Leser de ikke Fria Tider og Avpixlat? Ligger man sogar etter Aftenpostens reportasjer om Gøteborg?
  Ikke vet jeg.

  • Amund Garfors

   Hei og god kveld Hårstad!
   Takk for dine meget kloke ord! Og jeg leser deg alltid med stor innlevelse, alt det du skriver både her og på Spikers Corner. Du sitter inne med mye god og nyttig kunnskap og du må være en meget belest og oppegående mann.
   Ja, du nevner media og den makta de dessverre innehar, og der de føler de kan gjøre omtrent som de vil, uten å måtte ta konsekvensene. Det er bare helt forferdelig at venstresiden i dette landet kontrollerer 95% av aviser, radio og TV. Tragisk og skremmende! Og hvor blir det da av dette demokratiet de skryter av? Jeg har sendt inn flere tusen leserinnkegg til Aftenposten, og til dags dato har jeg kun fått bare tre (3)!! ja tro det eller ei, men slik er det i dette landet. Der de skal ha seg frabedt om å høre sannheten fra vanlige folk på grasrota. Skal du få noe inn i den blekka, da må du ha fin tittel som professor, forsker, sivilingeniør, direktør etc etc.

   Jo, jeg følger med hva som skjer i Tyskland. De etablerte partiene, de vil ikke komme halvnær AfD. Men snart blir de nok tvungen til det, for det går nok med AfD som det har gått med Sverigedemokratene og Jimmue Åkesson. Nå er de Sveriges STØRSTE parti! Og hvem ville trodd noe slikt, bare for 2-3 år siden? Som du vet Hårstad, HOVMOD STÅR FOR FALL!, og det vil både Løfven i Sverige snart få erfare, og ikke minst Angela Merkel som holder fullstendig på og ødelegger Tyskland. Den kjerringa MÅ bare bort ved neste valg! Ellers er det ikke håp for tyskerne. Da kan farlige krefter som allerede er gått under jorda, komme på banen. Og da er det jamnt slutt på moroa!

   Ja, du nevner dette landsmøtet i Demokratene som nylig ble avholdt i Kr.sand. Kraftløst og bleikt resultet er vel bare forbokstaven? Fatter og begriper ikke hva de der folka driver med? Jeg trodde at Demokratene var et politisk parti og ikke en klubb bestående av halvgale mannlige psyopater og ufine mennesker som ikke engang kan oppføre seg,men slenger dritt, sjikanerer og går i strupen på hverandre, der ord som hører hjemme hos bryggesjauere benyttes som om det var helt normalt.
   Jeg leste noen kommentarer fra forskjellige mennesker som hadde vært på det møtet,og jeg takker min skaper for at jeg ikke sjøl hadde reist ned dit. Jeg trodde at i disse tider når islamister og terrorister banker på vår dør og vil inn, da burde disse delegatene samlet seg om det som virkelig betyr noe og hvilke politikk og ikke minst et program som de kunne være stolt av, skulle på plass? Men nei, istedet for politikk så brukes den kostbare tiden til indre kamp mot hverandre og sverting av delegatene, og der diskusjonen om vedtekter og mindre viktige ting ble satt i fokus. Dette var bare helt på trynet! Og jeg ser ikke noen håp lenger for dette partiet som ikke klarer å komme seg lenger!

   Nei, vi er vel ikke langt fra full borgerkrig i Europa? Det lover i hvert fall ikke særlig godt det vi har sett fra Paris og Brussel. Og vær du sikker Hårstad, det samme er trolig i ferd med å skje i norske byer. Vi ligger bare litt bak byer som Brussel og Paris. For dette er en uunngåelig konsekvens av at vi har sluppet islam inn i landet! Dette var mitt hovedanliggende i alle år mens jeg var aktiv i Demokratene. Men jeg fikk liten respons på min bekymring…

   Jeg har også sett og fulgt med dette vanvittige prosjektet og ikke minst dette som jeg ser på som det største eksperimentet Europa har vært utsatt for i hele sin historie. Alle som gidder å sette seg inn i historien ser jo at islam i hundrevis av år har forsøkt seg på å overta Europa. Men heldigvis, de ble de alltid slått tilbake gang på gang. Nå har de derimot kommet på en ny ide, ja en helt annen måte og har tatt en strategi som ingen i sine villeste drømmer trodde ville være mulig. Men vi ser det med våre egne øyner, der de nå i millioner velter innover Vest-Europa, der Tyskland,Østerrike og Sverige er hardest rammet av denne livsfarlige bølgen av en sunami.

   Ikke nok med at de bare kommer i millioner, men politikerne har bestemt denne sunami skal finansieres av tyske, svenske og østerriske borgere. Ja, også vi i Norge vil få føle dette på skatteseddelen, vær du trygg for det. Altså, den europeiske mann og kvinne, når jeg setter det på spissen, de skal herved få lov til å betale for sin egen utskifting, undergang og utryddelse. Det hele er jo hinsides! Og beløpet er så stort at ingen tør komme med det tallet. Lievel går dette nesten uten protester der man lurer på om folk i hele tatt har tatt alvoret inn over seg?
   Jeg kjernner flere ektepar som ikke vil få sette barn til verden lenger, for de er redd for framtida. Men de fremmede inntrengerne de får barn i mengder, og der også er det Ola og Kari som må åpne pengboka og betale for at de fremmede formerer seg i rekorfart. Ikke vanskelig å regne ut når disse blir i flertall. Og jeg sier bare, stakkars våre etterkommere!

   Ja tenk om Demokratene hadde diskutert dette som er det absolutt viktigste politiske emnet i disse vanvittige tider, der kristendommen er kastet på dør,og der islam er ønsker velkommen, der moskeene gror opp som paddehatter over hele landet? Der de kjøper opp store tomter midt i sentrum av byene, mens kirkene råtner på rot og flere og flere melder seg ut av Den norske kirke, i ei tid der man skal akseptere at Sodoma og Gomorra er kommet til gards, sammen med islam som jeg ser på inkarnasjon av selveste Satan!

   Jo Hårstad, vi er kommet i ei tid der mennesker er ført totalt vill og går i blinde, der de ikke lenger vil se sannheten i øynene om hvilke vei dette går. Nei, det ser heller ikke ut som de bryr seg om å holde seg oppdatert hverken fra Avpixlat eller Fria Tider. For Sverige er jo snart fullstendig borte i tåka, mens de ligger bare 5 år framfor oss. Hvordan det ser ut om 10 år, nei det tør jeg aldeles ikke tenke på.

   Ja du nevner advarslene fra Thilo Sarazzin, en meget klok mann som slo alarm i Tyskland for flere år siden. Men slikt gjør man ikke ustraffet. Han mistet jobben sin og ble en ikkeperson etter det. Slik blir de som varsler om det kommende mareritt, kaos, konkurs, og krig behandlet. Dessverre går det samme veien med hvert eneste land i Europa, bortsett fra Sveits. Ungarn og andre østeuropeiske land har jo satt inn politi og militære og gjerdet inne hele landet, så forløpig vil de klare seg. Men vær du sikker, disse djevlene i Brussel har nok kokt sammen en salg gidtblanding som Victor Orban trolig må svelge til slutt… Men da ryker nok det hele…

   Ellers vil jeg oppfordre deg Hårstad til å lese artikkelen «EUROPA ETTER EU» som står i DAG OG TID. Nr 15 på side 10,11 og 12, og som er skrvet av Gunnar Heinsohn som jobber som Professor emeritus ved universitet i Bremen. Hans advarsler er virkelg noe som får hårene til å røyse seg på nakken din. Her legges det ikke skjul på noe som helst, og her får du sannheten klar og tydelig slik den er, helt ærlig og uten den minste PK-reservasjon. For dette er nemlig SANNHETEN og hva Europa har i vente!

   Ha en fin kveld!

 • Vidar

  Det såkalte «Fremskrittspartiet» ØNSKER nok å framstå som innvandrings-«skeptisk», og islam-«kritisk», men i realiteten er det partiet NØYAKYIG like mye tilhenger av multikulturalisme, globalisme – og EU og «New World Order» som alle de øvrige stortingspartia.
  Selv nå når partiet er kommet «i posisjon», GJØR de jo ikke noe!
  Merkelig hvordan folk fortsatt kan tro på propaganda-bløffene fra dette partiet!

 • Anonym

  du har vel funnet det for godt å «convertere» tilbake
  frp nok engang
  etter å ha vært «innom» demokratene
  bare sånn for nyskjerrighetens skyld

 • Anonym

  Frp vil behandle de omstridte asylforslagene ett for ett i Stortinget.

  – La partiet få den glede at de kan ramse opp de gode forslag som Arbeiderpartiet har stemt ned. Det trenger partiet i valgkampen, sa veteranen Carl I. Hagen under debatten på Frps landsmøte på Gardermoen i helgen.

  Helga (Syko) Pedersen mener Frp er mer opptatt av seg selv og meningsmålinger enn hva som er bra for Norge og anklager Frp for asylspill.

  Arbeiderpartiet reagerer kraftig på det de mener er Fremskrittspartiets «spill og taktikkeri» i behandlingen av regjeringens asylinnstramminger.

  Mener du Fremskrittspartiets asylpolitikk er fornuftig?

  Ja 89%

  Nei 10%

  Dette har jeg ingen formening om 2%

  http://www.nettavisen.no/politikk/ap-anklager-frp-for-asylspill/3423217123.html

 • ERZO

  vårt land melder at helge simmones har en «lammende frykt for dommedag»

  hvis han HVIRKELIG fryktet dommedag
  så hadde han ikke skaffet seg slike pensjonsavtaler
  hans liv og virke vidner MOT han «kristlige» vidnesbyrd

  og simonsen bør ta lærdom av simmonnes
  hvis han evner…

  helvets hyklerne

  det er helge simmones som har forkvaklet vårt land som
  apologetisk tidsskrift for kristentroen

  slik jeg ser det.

  • T.O.Glas

   Helge Simmones (VL) er vel kort og godt det man kan kalle en «prostituert» «redaktør». Han har plass nt 1. blant likemenn.
   Betalingen fra staten er ca 40 mill hvorav H.S. har forsynt seg grovt.

 • Controversial Slovenian philosopher, Slavoj Zizek, says at this rate, Europe will be nothing but an ancient relic in 10 years

  It’s Europe’s own fault for treating Muslims like victims. Why has not one oil-rich Arab nation taken in any of the Muslim refugees? (Vanskelig å erobre verden fra de Arabiske land vettu…Det vi er vitne til er en nøye planlagt jihad invasjon) Soon Europe will be economically and politically irrelevant, like the ancient ruins of Greece.

  Noble Qur’an:2:190 Footnote: «Jihad is holy fighting in Allah’s Cause with full force of numbers and weaponry. It is given the utmost importance in Islam and is one of its pillars. By Jihad Islam is established, Allah’s Word is made superior (which means only Allah has the right to be worshiped), and Islam is propagated. By abandoning Jihad Islam is destroyed and Muslims fall into an inferior position; their honor is lost, their lands are stolen, their rule and authority vanish. Jihad is an obligatory duty in Islam on every Muslim. He who tries to escape from this duty, or does not fulfill this duty, dies as a hypocrite.»

  Abu Dharr (May Allah be pleased with him) reported:

  The Messenger of Allah (ﷺ) was asked: «Which deed is the best?» He (ﷺ) replied, «Faith in Allah and Jihad (fighting, struggle) in the Cause of Allah.»

  [Al-Bukhari and Muslim].

  http://sunnah.com/riyadussaliheen/12/3

  Muhsin Khan
  And fight them until there is no more Fitnah (disbelief and polytheism: i.e. worshipping others besides Allah) and the religion (worship) will all be for Allah Alone [in the whole of the world]. But if they cease (worshipping others besides Allah), then certainly, Allah is All-Seer of what they do.

  http://quran.com/8/39-49

  Narrated Anas bin Malik:

  Allah’s Messenger (ﷺ) said, «I have been ordered to fight the people till they say: ‘None has the right to be worshipped but Allah.’ And if they say so, pray like our prayers, face our Qibla and slaughter as we slaughter, then their blood and property will be sacred to us and we will not interfere with them except legally and their reckoning will be with Allah.»

  http://sunnah.com/bukhari/8/44

  56 Fighting for the Cause of Allah (Jihaad)

  (1) Chapter: The superiority of Jihad

  Narrated Ibn `Abbas:

  Allah’s Messenger (ﷺ) said, «There is no Hijra (i.e. migration) (from Mecca to Medina) after the Conquest (of Mecca), but Jihad and good intention remain; and if you are called (by the Muslim ruler) for fighting, go forth immediately.

  http://sunnah.com/bukhari/56/2

  It was narrated from Ibn ‘Abbas that the Prophet (ﷺ) said: ”A believer should not be killed in retaliation for the murder of a disbeliever, and a person who has a treaty should not be killed during the time of the treaty.”

  http://sunnah.com/urn/1269770

  Muslim cleric on refugee influx: “We shall conquer their countries”

  https://www.jihadwatch.org/2015/09/muslim-cleric-on-refugee-influx-we-shall-conquer-their-countries

  Muslim Scholar Says Islam Will Conquer Europe and World

  httpv://www.youtube.com/watch?v=aYDfACr-y4s&list=PL73D033C04FED7F0B

  httpv://www.youtube.com/watch?v=wGZiGsMaSLQ

 • Austrian "far-right" party wins first round of presidential election

  Norbert Hofer of the Freedom party takes 36.7% of the vote as candidates from the two governing parties fail to make runoff http://www.theguardian.com/world/2016/apr/24/austrian-far-right-wins-first-round-presidential-election-norbert-hofer

 • SSB priser seg ut av betent diskusjon om innvandrere

  Frp: Er innvandrere mer kriminelle enn andre?

  Det skal Statistisk sentralbyrå ha 230.000 kroner for å svare på.

  http://www.nettavisen.no/na24/ssb-priser-seg-ut-av-betent-diskusjon-om-innvandrere/3423217642.html

 • Erling

  Da Carl I. Hagen sa at båtene måtte snus, kom Siv Jensen umiddelbart med det som er blitt hennes faste mantra hver gang noen sier noe fornuftig:

  «Dette er ikke Frp-politikk».

  SPARK SIV & PER og deres lederbande ut av Frp!
  Inn med Listhaug på topp sammen med Gjedda og Søviknes!

 • […] har også tidligere innført tiltak som gjør Siv Jensens påstand i et intervju med TV2 etter partiets landsmøte høyst tvilsom. Landet har eksempelvis fastsatt en øvre grense på hvor […]

Legg inn en kommentar