Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Klar for sommermassakre

BadestrandDen islamske staten planlegger flere angrep på turister i sommer på feriesteder i både Frankrike, Spania og Italia, skriver den tyske avisen Bild, som publiserer en etterretningsrapport der kildene skal være «troverdige kilder i Afrika», som melder om «konkrete planer». Terroristene skal ha kommet seg inn i Europa de siste månedene under dekke av å være flyktninger.

Planen skal gå ut på at terroristene skal dra til feriestedene og forsøke å få jobber som selgere av iskrem eller T-skjorter på stendene. Kilden sier at det vil bli detonert selvmordsvester, mens bomber vil bli begravd under lenestoler på stranden.

Bild skriver også at terrorister vil angripe folkemengder på strendene med automatvåpen. «Det kan være en helt ny dimensjon av terror. Feriestrender kan ikke beskyttes,» sier en tysk tjenestemann til den tyske avisen.

22 comments to Klar for sommermassakre

Legg inn en kommentar