Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hva er problemet med barnevernet?

Barnevern3-150x150Dr. scient Åge Simonsen har arbeidet for å forbedre det norske barnevernet siden tidlig på 90-tallet, i stor grad i samarbeid med selve nestoren i dette arbeidet, professor Marianne Skånland. Jan Simonsen, tidligere stortingsrepresentant har også engasjert seg i arbeidet for å reformere det norske barnevernet. Her intervjues de av Evgeni Dyakonov:

 

Selskap

2 comments to Hva er problemet med barnevernet?

  • Tusenkunstner

    Ett av problemene med BV er vel at de setter for høye krav til foreldrene. Og kanskje faktisk for lave krav til barna. Barn i Norge har en tendens til å være overbeskyttet. Hvis barnet ditt faller 3 meter ned fra ett tre eller klatrestativ og får noen reale skrubbsår, eller blir kanon på heimebrent som 14-åring så har de bare godt av det. Det er livets skole. De lærer av det.

    BV bærer også preg av å være infiltrert av sosialdemokratiske A4 mennesker som sitter på kontor, leser paragrafer og følger regelverk. Hvis en forelder ikke følger FNs barnekonvensjon til punkt og prikke så blir det bråk.

    Dessuten har ikke barn vondt av å høre ett bibelord i ny og ned. Det gir barna ett verdigrunnlag på sikt. Men det er vist BV uenig i.

  • ano

    BV er kulturmarxistisk og infisert av sosse, femi holdninger. Hele greia minner om Gestapo i måten nordmenn blir behandlet. Egentlig er BV ute etter å rammen den norske mannen

Legg inn en kommentar