Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Flere utlendinger i danske fengsel

Fengsel3I Danmark har antallet utenlandske kriminelle vokst dramatisk de siste årene – i motsetning til politiske løfter, skriver den danske nettavisen Den Korte Avis. Stadig flere kriminelle med utenlandsk statsborgerskap fyller opp de danske fengslene. Denne gruppen omfatter også innvandrere og etterkommere som ikke har fått dansk statsborgerskap.

Den siste undersøkelsen ble gjennomført november i fjor og viste at denne gruppen utgjorde til sammen 28 prosent av alle innsatte i danske landsfengsler og lokale fengsler. Samme undersøkelse i 2005 viste at 18 prosent av de innsatte tilhørte denne gruppen, som altså var økt med 10 prosentenheter i løpet av de 10 siste årene. I dag har med andre ord mer en fjerdel av fangene i danske fengsler en annen nasjonalitet enn dansk.

I november 2015 sonet 971 utenlandske kriminelle i danske fengsler, skriver Den Korte Avis. Rumenere, tyrkere og somaliere troner høyt på listen over utenlandske kriminelle i danske fengsler, der ikke mindre enn 45 ulike nasjonaliteter er representert, i følge den danske avisen. Og bare land som har mer enn fire fanger er nevnt i oversikten, men det er mange flere land representert.

En stor gruppe på totalt 99 innsatte er klassifisert under «Andre land», noe som betyr at minst 70 forskjellige nasjonaliteter på tidspunktet for telling var i de danske landsfengslene og lokale fengsler. Det må medføre en babylonsk språkforvirring for de ansatte, mener Den Korte Avis.

Danmark har som Norge mange rumenske sigøynere på besøk, og rumenere topper statistikken med 104 innsatte. Etterfulgt av 63 somaliere og 63 tyrkere. Deretter følger irakerne med 54 innsatte og polakkene med 40. Litauere er også godt representert med 38 innsatte ved tidspunktet for tellingen i november i fjor.

I løpet av de siste årene har skiftende danske justisministrere erklært at målsettingen er at utenlandske kriminelle skal sendes til fengsler i hjemlandet, uten at det er skjedd i nevneverdig grad.

Da Dansk Folkeparti nylig tok dette opp i Folketinget gjennom et spørsmål til justisministeren var svaret at bare 34 ble sendt tilbake til fengsel i deres hjemland i 2013. Året etter, i 2014 hadde dette falt til 31 og i fjor i 2015 til totalt 29.

19 comments to Flere utlendinger i danske fengsel

 • JV

  Bibelens Gud Jehova har beskrevet det som nå seiler opp i sitt ord Bibelen. Å lese evangelienes synoptiske endetidsprofetier er som en blåkopi av nyhetsbildet.

  Engstelse, fortvilelse, kriminalitet, ran, vold og innbrudd farer nå som en farsott over verdens-befolkningen. «Hav og brenninger bruser og folkene engstes av fortvilelse», sier Jehova i sitt ord.

  «Det skal bli så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli», heter det i Skriften. Så her er det bare å stålsette seg. Det er selveste Satan Djevelen som driver nasjonene og statslederne til stadig mer feilaktige politiske disposisjoner.

  Men de sanne kristne oppfordres midt oppe i alt dette til «når dere ser alt dette så rett deres rygger og løft deres hoder for vår forløsning stunder til.»

  Hans sønn Kristus står nå klar til å ødelegge hele den gamle, forfeilede verdensordenen når han om litt på vegne av sin Far Jehova først legger i nasjonenes sinn og hjerter å ødelegge religionene som i nyere tid har vært et stadig større hinder for verdensfreden.

  Så når dere innen overskuelig tid hører og ser giganyheten om kirkesamfunnenes fall VET dere at «en Jehovas profet har vært midt i blant dere».

  De fleste vil allikevel ikke anerkjenne Jehova Guds myndighet, og når folkene roper ut «Fred og sikkerhet!» etter religionenes ødeleggelse, vil neste akt i verdensscenariet utspille seg ved at Guds den Allmektiges store dag inntreffe i Harmageddon-slaget. Guds oppgjør med den gudløse menneskeheten som har bragt så mye nød og elendighet over folkene.

  Frem til dette inntreffer er det fortsatt mulig å nærme seg Skaperen og bli beskyttet av Ham. MEN «når denne dagen inntreffer vil jeg IKKE høre bønner», sier Hærskarenes Gud i Bibelen.

  Lykke til med DITT valg!

  • Tusenkunstner

   Hallois JV. Står tell?

   Dere i JV er mye triveligere folk enn rykte sier. Det skal dere ha. Jeg kjenner noen av dere personlig. Kvinnfolkene er slettets ikke underkuede slik som enkelte påstår. Men dere er jo noen underlige skruer av og til.

   Hvorfor nekter dere å ha kontakt med barn og/eller familiemedlemmer som har gått ut av Jehovas Vitner? Det er jo religionfrihet i detta landet her. Og ens egne barn skal man jo være glad så og si uansett. Hvorfor kan dere ikke bare fortsette å ha den samme naturlige kontakt som før de meldte seg ut?

   Og hvis dine barn kommer bort i en trafikkulykke og trenger blodoverføring, vil du virkelig nekte legen å gjennomføre blodoverføringen og la dine barn dø? Bare pga noe du tror på?

 • Anomym

  I de siste tider vil bedehusene fylles, men først vil mange forsvinne. Hvordan??? jeg sier les og lær. Dette er skremmende og dessverre sant.

 • Anonym

  Jeg kan ikke skjønne at dette er et problem så lenge ikke alle utlendinger i Danmark sitter i fengsel.

 • Anonym

  På kun ét år er antallet af personer fra muslimske lande steget med syv pct.

  http://linkis.com/ksdha.wordpress.com/ex7Bs

 • Visombygdelandet

  Jeg vet at Gud eksisterer, ettersom jeg har daglig kontakt med ham.

  Men jeg tror ikke Satan djevelen eksisterer.

  Jeg tror ikke Jesus Kristus heller eksisterer.
  Saa jeg er ikke kristen lenger.

  • Charles Nielsen

   Jo Jo. Visombygdelandet

   Satan eksisterer i Navnet «Allah» Hans budbringer «Pædofeten Muhammed» har modtager åbenbaringer af Englen «Gabriel» og har derfor skrevet Satans værk, «Koranen»
   Satan eksisterer: og det ses tydelig den dag i dag, med alt lden ulykke Islam har påført menneskene.
   Satans yngel «Muslimerne» burde fjernes sammen med alt det der har med SATAN at gøre.

   «»Jesus Kristus heller eksisterer.»» Korrekt.
   Gud´s enbårende søn er siddende ved Gud´s «Jerhova» højre hånd, hvorfra han skal dømme levende og døde.

   Sognepræst Marie Høgh: “I islam er mennesket IKKE… skabt i Guds billede, men som en ’slave’”

   “Tirsdag morgen og døden var overalt: i luften og i lydene. Terrorangreb i Bruxelles, Europas hjerte var ramt. Blod sprøjtede, søm fra bomberne borede sig som projektiler ind i de døde og sårede kroppe. Mennesker blev ødelagt. Og den ækle fornemmelse var der igen: I kampen for kalifatet er menneskelivet intet værd. Intet! De råbte på arabisk lige før bomben og terroristen sprang i luften, Allahs stolte sønner.

   Eller hvordan er det nu: Er mennesket Allahs barn? Og hvorfor er det nu, at islamisterne begår disse brutale terrorhandlinger? Er det, som Bjørn Elmquist i en debat på TV2 News vrøvlede sig frem til, fordi de vil vores frihed til livs, mindske vores rettigheder og have sessionslogning? Nej, hold nu op! Det, de vil have, er et verdensomspændende kalifat med en religiøs lovgivning, om det så koster nok så mange menneskeliv. Det er fuldstændig ligegyldigt hvor mange. Det betyder ingenting. For islamisterne er der menneskeliv nok at tage af i verden.

   Og alligevel er formaningen fra Lars Løkke, at vi ikke må gøre det til alene et spørgsmål om religion, bare fordi vi vil have hurtige svar. Hvad er det for noget bragesnak? Af hvem får vi tak, for ikke at tage fat om ondets rod? Religion er problemet. Eller rettere: Islam er problemet. Helt grundlæggende det samme, som TV2s afsløringer i Grimhøjmoskeen viste: I den islamiske ideologi er mennesket ikke Guds eller Allahs barn. Mennesket er intet. Dét er problemet.

   I islam er mennesket ikke, som i kristendommen, skabt i Guds billede, men som en ’slave’, der skal adlyde Allah og efterligne Muhammed ved at efterleve shariaen. Allah har skabt mennesket, for at det skal tjene ham. Ganske enkelt. Der er ikke en kærlighedsrelation, men en herre-slave relation mellem Allah og den troende.

   … Den kristne knæler for Guds alter i kærlighed – af fri vilje. Muslimen underkaster sig Allah i frygt – af tvang. Det handler ikke bare om en gradsforskel: At kristendommen er lidt bedre end islam. Nej, kristendom er tro – islam er en religion eller ideologi. Der er ikke noget at tro, men noget at rette sig efter. Muslimen er kun ansvarlig for at overholde en række love og regler. Derved bliver han fri for ansvaret – også når han tæver sin kone, når han tager sit eget og andre menneskers liv i Allahs navn.“

   • “AMERICA FIRST” – Donald Trump Foreign Policy Speech in Washington DC

    Trump gives an impressive foreign policy speech today as Ted Cruz is about to announce that he has chosen a loser, Carly Fiorina, as his VP running mate.

    httpv://www.youtube.com/watch?v=ePlopVAV6Hc

 • Anonym

  «Regel nr. 1 for å bli kvitt problemet: Send muslimene hjem der de kom fra, samt alle ikke-hvite mennesker.»

  Utviklingen går sin naturlige gang. Se på USA.

  1. Demografien er i ferd med å innhente hvite europeere. Derfor stemmer så mange av dem på Trump [og Sanders]. «Minoritetene» som holdes i live av hvite stemmer på Clinton. Men det holder ikke lenge. Neste steg:

  2. USA deles opp i tre eller fire nye stater. Akkurat slik professor Michael Hart [jøde forøvrig, selv om han har blitt skjelt ut for å være nazist og rasist] skrev i 1996 … [He] proposed partitioning the United States into four states: a white state, a black state, a Hispanic state, and an integrated mixed-race state. Han får rett i det. Pat Buchanan har spådd det samme på bloggen sin tidligere i år.

  I Vest-Europa står det enda verre til enn i USA. Jeg tipper det kanskje! holder i ti år til. Det skal ikke en veldig stor nedgang i privat konsum til før det slår rett inn i likviditeten. UK er i ferd med å bli tungpustet. To gamle kjeder gikk konkurs denne uken. Blant annet Austin Reed. Flere er underveis. Sveriges raller på dødsleiet skriver to økonomer i den liberale tankesmia Timbro.

  Det er unger som skulle redde verden som har styrt. Nå blir de innhentet av virkeligheten.

 • Dette er bare tull Simonsen

  Jeg skrev et helt greit innlegg. Hvorfor ble det slettet? Det hadde ikke blitt hengende i løse lufta selv om bare det jeg svarte på hadde blitt borte. Alt det andre rælet som blir stående …

  • Dette er bare tull: Hadde du mannet deg opp til å skrive under fullt navn ville det vært enklere for meg å finne ut av det. Men jeg har sjekket på IP-adressen. Var det dette «helt greie innlegget». «Han påstår selv at han er ølhund. Det kan jo hende han «spisser» ølet med tresprit eller hjemmebrent. Hvem vet?»? I så fall var grunnen at jeg slettet de fleste av denne ølhundens kommentarer, og følgelig også kommentarene til kommentarene hans, fordi de ligger på et relativt lavt saklighetsnivå.

   • Anonym

    Nå får du manne deg opp til å snakke sant Simonsen. Årsaken til sletting var begrepet «kakerlakker» i innlegget det ble svart på. Tresprit- og Michael Hart-sitatet (svaret som ble slettet) har ikke samme IP-adresse.

    • Anonym: Jeg kan som nevnt ikke vite med sikkerhet hvilken kommentar du snakker om når du bruker ulike nick-navn og ikke bruker ditt eget og samme navn på samtlige kommentarer. Det er riktig at jeg også slettet en kommentar fra en som kalte seg «send kakelakkene hjem» og i kommentaren lot det komme frem at han mente samtlige muslimer. Det er selvsagt «rasisme» og en karakteristikk av andre mennesker som ikke er akseptabel. Samme person skrev under samme nick en annen kommentar, som jeg lot stå, fordi den refererte i innlegget ikke til samtlige muslimer, men til muslimer som begikk kriminalitet.

     • L.

      Jan Simonsen

      Det er diskriminerende at du sletter innlegg fra de som drikker tresprit og ikke pappvin.

      BTW: Da Jens Bjørneboe bodde på Veierland drakk han etterbarberingsvann i mangel på sprit. Betyr det at Bjørneboe kunne blitt sensurert på denne bloggen?:-)

      • Anonym

       Nå har Simonsen slettet sitater hentet fra Jens Bjørneboe flere ganger. Blant annet det Bjørneboe skrev om gassovner sammenlignet med arabernes grusomhet som han mente var mye, veldig mye, verre.

     • Anonym

      Det var svaret på «kakerlakk-innlegget» du slettet, og det var absolutt i den saklige kategorien, og stod seg godt som eget innlegg selv om det var svar på et ikke-akseptabelt innlegg. Det var heller ingen referanser til ord eller uttrykk som skulle tilsi sletting.

 • Charles Nielsen

  Hvad er der så i de Norske fængsler?
  Der er nok fyldt op med muslimske skadedyr lige som de danske. 🙂 🙂

 • […] Overrepresentasjonen av utenlandske kriminelle vises også igjen i antall fanger i danske fengsler. […]

Legg inn en kommentar