Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Natten som endret tyskernes holdning til de nye innvandrerne

Køln_nyttårsaftenNyttårsaften i Køln endret tyskernes holdning til den nye bølgen av innvandrere og asylsøkere. Det mener TV-selskapet Journeyman Pictures som har laget en dokumentar om hva som skjedde denne natten, som senere er blitt omtalt av medier over hele verden. Det var natten da stemningen snudde mot rikskansler Angela Merkel og hennes «åpne grenser»-politikk:

6 comments to Natten som endret tyskernes holdning til de nye innvandrerne

 • Anonym

  Europa vil om ikke lenge stå i brann igjen. Også denne gang var det Tyskland som tente bålet.

  Til og med en avis som NYT mer enn antyder at Merkel ser ut til å ha mistet forstanden. Også WP gir en realistisk vurdering av hva som kommer til å skje i Europa.

  Nok en gang.

  En viktig forskjell er det dog. USA vil ikke komme Europa til unnsetning. The Telegraph skrev i går at Europa er nødt til å ruste opp, men det er i seneste laget. Dessuten finnes det kapt nok soldater, og få vil vel melde seg frivillig for EUs juntaledere.

 • Anonym

  Det finnes kvinner som koser seg med å bli klådd på musa av tilfeldige fremmede.

 • ALL residents are being issued iodine tablets for protection in case of a nuclear dirty bomb attack by ISIS terrorists

  The entire population of Belgium is to be issued with a ration of iodine tablets, months after warnings about the threat of ISIS building a dirty bomb.

  http://www.barenakedislam.com/2016/04/29/belgium-all-residents-are-being-issued-iodine-tablets-for-protection-in-case-of-a-nuclear-dirty-bomb-attack-by-isis-terrorists/

 • Anonym

  Nazistene gikk på jobben i konsentrasjonsleirene og førte statistikk over mennesker de utryddet industrielt. Det ble funnet arkiver etter krigen. Kommunistene i Sovjet drepte flere millioner. Også der så mange på det som en helt vanlig jobb. I Kambodsja ble folk med briller drept. I den muslimske verden skjærer man hodene av ikke-muslimer, dreper skoleunger og sprenger seg selv i luften.

  Det nytter ikke å snakke om enkelttilfeller i så organisert ondskap. Det er heller ikke vanlig kriminalitet. Det er en ideologi hvor de som utøver bestialitetene mener de gjør noe godt. At det de holder på med er riktig. I Vest-Europa har vi en medial og politisk klasse som holder på å utrydde sine egne befolkninger. De mener de gjør noe godt. Menneskerettigheter, multikultur og en pervers «liberalisme» gjør dem like ille som de gruppene jeg nevner i første avsnitt.

  Folkemord-konvensjonen er formulert nøytralt. Det betyr at når mennesker [grupper] forsvinner eller får sine liv ødelagt, så betyr det ingen ting hvordan det er gjort. Hvilke metoder eller ideologier som påberopes. Om det er multikultur eller gasskammer spiller ingen rolle. Det er resultatet som teller.

  Vesteuropeiske politikere utsetter sine egne befolkninger for ufattelige lidelser i det godes navn. Men faktum er at de ikke kan påberope seg uskyld. Også Hitler mente han gjorde noe godt. Helt på linje med dagens globalister, liberalister, multikulturalister og muslimer.

  Hvor mange som må sette livet til som følge av dagens folkemordideologi vet jeg ikke. Men få blir det garantert ikke. Dagens gærninger har ikke en gang støtte i sine egne befolkninger. Hvem gidder vel å ofre livet for det moralske bunnfallet som sitter i europeiske parlamenter? Trolig bare den importerte volden og et ytterst lite antall landssvikere.

Legg inn en kommentar