Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Østerrike strammer inn asylreglene

parlamentet_ØsterrikeMens Siv Jensen roser den norske regjeringen for å ha de strengeste asylreglene i Europa, har Østerrike vedtatt nye og tøffere asylregler som blant annet gjør det mulig for regjeringen å innføre unntakstilstand dersom problemene med innvandringen tar overhånd og er i ferd med å komme ut av kontroll. Regjeringen vil være i stand til å erklære unntakstilstand dersom antall flyktninger truer den offentlige orden, skriver Deutsche Welle.

Totalt 98 parlamentarikere, inkludert representantene fra de regjerende koalisjonspartiene, sosialdemokratene og sentrum-høyre-konservative, stemte for den nye lovgivningen. Bare 67 stemte mot tiltakene da de ble behandlet onsdag.

Ifølge de nye reglene vil myndighetene kunne håndheve en unntakstilstand, i første omgang for seks måneder, dersom antall innvandrere som kommer inn i landet plutselig øker eller om tallene truer «nasjonal sikkerhet.» Avhengig av situasjonen kan unntakstilstanden bli forlenget for tre eller seks måneder om gangen.

Den nye loven åpner også for å gi «begrenset asyl» som innebærer reduserte antall år en flyktning kan leve i Østerrike. Familier av asylsøkere vil også finne det vanskeligere å komme til Østerrike, skriver det tyske TV-selskapet.

Asylsøkere, inkludert de fra Syria, vil få sine søknader hastebehandlet på grensen, slik at de kan bli avvist direkte på grensen. Imidlertid kan det gjøres unntak for kvinner med små barn, enslige mindreårige og andre utsatte grupper.

Østerrike har også tidligere innført tiltak som gjør Siv Jensens påstand i et intervju med TV2 etter partiets landsmøte høyst tvilsom. Landet har eksempelvis fastsatt en øvre grense på hvor mange asylsøkere som kan få sine søknader behandlet i løpet av et år og strammet inn kontrollene på Østerrikes grenser med Slovenia og Ungarn.

Østerrikske medier melder også at regjeringen planlegger å bygge et gjerde på grensen til Italia. Italias statsminister Matteo Renzi har fordømt disse planene.

18 comments to Østerrike strammer inn asylreglene

 • Anonym

  Alle disse folkene som truer seg inn må få vite at de bare kan søke fra hjemlandet sitt. Mange veldig mange oppfører seg som ville dyr.

 • Eirik

  Siden det er søndag, tar jeg meg den frihet å slå et slag for spørsmålet ALLE, på et tidspunkt, vil stille:

  httpv://www.youtube.com/watch?v=OsRpTCqiw74

  Det kan være at vår verden går til helvete med denne asyl-invasjonen, men det finnes alvorligere skjebner; hvor vil du tilbringe ditt liv etter dette livet, Himmelen eller Helvete? Livet på jorden er som et sandkorn i ørkenen i forhold til etterlivet! Vil du ta imot Jesus som din Frelser og GUD?

 • Anonym

  Italy: Muslim migrant teen caught sending anonymous hate letters to herself http://www.frie-ytringer.com/2016/05/01/osterrike-strammer-inn-asylreglene/

 • Anonym

  Den muslimske lederen av Jonasjugend hetser Sylvi. Hva med å kaste Hussaini på huet og rævva ut av Norge? Kunne det vært noe?

  http://www.dagbladet.no/2016/05/01/nyheter/politikk/auf/mani_hussaini/44071129/

  • Anonym

   Ja det håper jeg er mulig, men Jonas vil nok verne han skjønner du så vi må nok leve med hans dumme uttalelser.

 • Diplomat spår masseflukt fra Vest-Europa

  Ex-US Diplomat: Hungary the Future

  Hungary will increasingly become the destination choice of north western Europeans fleeing their nations’ “suicidal migration policies,” a former senior US diplomat has said.

  Writing in the Hungary Today journal, Hungarian-American Adam Topolansky, who previously worked at the US International Trade Commission in Budapest, said that Hungary will “welcome autochthonous western European migrants with open arms.”

  Dette er ikke en løs spådom, men det som alle med litt vett forstår at vil skje. Det er heller ikke de uten kvalifikasjoner som vil rømme, men høyt kvalifisert arbeidskraft.

  Jeg lurer på hvordan skrotet i vesteuropeiske parlamenter vil reagere når det ikke er noen til å betale skatter og avgifter mer? Enda verre når den dagen inntreffer at de ikke lenger har penger til velferds-utbetalinger til de importerte muslimene og negrene.

  http://newobserveronline.com/ex-us-diplomat-hungary-future/

  Det blir hysterisk morsomt å se Norge bryter sammen.

  • Anonym

   Innvandringspolitikken oppfyller utvilsomt folkemord-konvensjonens bestemmelser. Det står nemlig ingen ting om metode i konvensjonen. Skyldkravet er helt enkelt at den opprinnelige befolkningen blir borte, fordrives eller får sine liv ødelagt. For mange år siden leste jeg en bok av en kvinnelig kanadisk jusprofessor som tok for seg konvensjonen, punkt for punkt, dens forarbeider samt hvordan den skulle tolkes. Hun skrev at et viktig punkt var å få inn nøytralitet, altså at det ikke spilte noen rolle hvilke metoder som ble brukt.

   Men 10:35, det de som «styrer» har oversett, er at de til slutt bare vil sitte igjen med havarerte land. Det er som ikke er bærekraftig gjelder generelt. Det vil si at vi snart får se en omfattende utflagging av kapital, mennesker og – ikke minst(!) – kunnskap. Da får søppelet på Stortinget noe å stri med, for de hadde neppe sett for seg en omfattende flukt fra Norge. Men den kommer. Vær sikker. Ingen normale mennesker bor frivillig i en multikulturell grisebinge. Om de ble stengt inne, ville de heller ikke produsert noe særlig.

   Nabolandet Sverige har sosialt og økonomisk nådd endestasjonen. Det vil sette i gang en kjedereaksjon i Skandinavia. Tyskland er godt i gang på kontinentet. Det går ikke lenger an å kalle dette ville fantasier. Du kan lese nøyaktig det samme som jeg skriver i amerikanske aviser.

   Menneskerettighetsindustrien går en vanskelig tid i møte. De vil erfare at humanitet og velferd ikke er tekniske [bevilgning]løsninger, men at det må finansieres.

 • Jan Hårstad

  Til Anonym 12.17. Selv om det griser seg til i Norge også må man huske at Norge fremdeles er et lite befolket land pr.kilometer sammenlignet med SentralEuropa og England,new Pakistan.
  Det er langt mer realistisk at borgere av Belgia,Nederland og storbyene i Europa begynner å se på Norgeskartet om det er noen hvite flekker her hvor det er trygt og sivilisert. Det der med norsk utflagging er feil etter mitt skjønn og jeg tror ikke du finner tall-belegg for påstanden.
  Sverige er totalt fortapt, men med en militant politikk a la tyske AfD kan Norge fremdeles berges ved stengte grenser og repatriering.
  Men det forutsetter selvfølgelig en organisert motstand,et parti,som vi dessverre ikke har. FRP er til tross for Listhaug dobbeltspillernes parti.

  • Anonym

   Du tar feil Jan H.

   Belgiere og nederlendere kommer ikke til å se på Norgeskartet. Nederlendere har allerede innsett hva som vil skje, og flytter fra Norge.

   Selv om du har rett i at Norge er stort, går teorien din på trynet, for det vil ta et sted mellom 30 og 40 år å bygge ut «reservater». For hvem? Hvor skal du hente penger, materiell og mennesker? Når skal planleggingen starte?

   Faktum er at Vest-Europa styrer mot kaos. Ubehagelig? Ja, så absolutt. Men det eksisterer ikke en eneste realistisk løsning som kan «ta ned» problemet i kontrollerte former. Ikke en gang amerikanske politikere tror på det.

   12:17

 • Jan Hårstad

  «Amerikanske politikere»,Anonym. Det er jo de som har drevet fram katastrofene ved sin allianse med «moderate muslimer» ,DVs Qaida i Libya og Syria. Og drevet fram ideen om One World Government.Global multikult. At den amerikanske delstaten Norway går sammen med USA for å trene Jihadister er ikke noe nytt,det er den samme politikken Norge har drevet helt siden 1948. Total loyalitet til imperialistiske amerikanske kriger selv om disse sender verden mot avgrunnen og produserer folkevandringer større enn noen gang i historien.
  Nederlendere og andre som bor i Norge flytter tilbake til Nederland? Vær så snill og dokumenter. I Amsterdam fant man forleden et avkuttet gangsterhode på gata.Byen drukner i etnisk narkokriminalitet i Europatopp.Den blir snart ubeboelig.

  • Anonym

   Jeg har ikke skrevet at amerikanske politikere er uskyldige. Det er først og fremst USA som har bidratt til kaoset i MØ, men det forhindrer ikke de fleste av dem å se hva som er under oppseiling i Vest-Europa.

   Nederlendere reiser ikke hjem (fra Norge). Nye destinasjoner er land som Australia og Canada. De Telegraaf hadde en artikkel om dette som jeg postet her på forumet i fjor.

   Flytting innen Vest-Europa for å unngå problemer er det samme som jødene gjorde i Tyskland før krigen. Som kjent var ikke det klokt.

   12:17

Legg inn en kommentar