Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hvem har ansvaret for terroren?

garfors322«Terroren som vi stadig ser utspille seg på europeisk jord og som etter hvert er blitt mer blodig og brutal er  et resultat av mange års uansvarlig, likegyldig, hodeløs og naiv politikk. Dette er  fruktene av et forræderi  som vi nå får smake og se de fatale konsekvenser av,» mener Amund Garfors. Han legger mye av skylden på AP og Høyre, og skriver:

«AP og Høyre har i flere tiår vært tilhenger av Schengen. De har hovedansvaret for at vi ble med i Schengen. Faktisk uten at det norske folk ble spurt om dette gjennom en folkeavstemning. Og derfor vil jeg holde disse politikerne som var med på dette bedraget, 100% ansvarlig, den dagen det smeller på Gardermoen, på flytoget, i Operaen, på en forballkamp eller en rockekonsert i Oslo!

Åpenhet er jo valgspråket til disse politikerne som jeg har mistet all tro på. Jo, sannelig så har vi fått åpenhet. For åpent har det blitt til de grader, at vi nå har fått mer enn nok. Ja så åpent som vi dessverre kan se både her på berget og midt i sentrum av Europa. Hvor terrorister fritt kan ferdes over landegrense etter landegrense. Landegrenser som Brussel har ivret for å få bort. Der passkontroll er blitt et fremmedord og fy fy.

Jeg tror tiden er inne til at de ansvarlige for den krigssituasjonen som utspiller seg i hvert eneste land innafor Schengen nå tar sin hatt og går! For disse terroranslagene vi dessverre er vitne til, de vil bare bre om seg og øke på, år for år!

For det hjelper fryktelig lite hva PST eller etterretningspolitiet over hele Europa driver med. Så lenge disse terroristene tolker Koranen slik at de mener den skal tolkes, så vil disse myrderiene fortsette. Og da er det lite interessant om det er Asbjørnsen & Moe`s eventyr eller Muhammed som er kilden til dette fanenskapet!»

33 comments to Hvem har ansvaret for terroren?

 • Visombygdelandet

  Bra artikkel av Amund Garfors.

  Ap og Hoeyre har nok mye av ansvaret for elendigheten som er i ferd med aa utvikle seg i Norge.

  Er Amund Garfors medlem i Demokratene eller partiet De kristne?

  • HTML

   Nok et godt innlegg av Garfors, men hva i alle dager er det som skjer med Demokratene. På Morgenbladet sine facebook sider har noen gravende journalister etterforsket Demokratene og funnet ut at den nye partilederen «svindlet» seg til partiledervervet? Det hersker visstnok total kaos i Demokratene og nettsidene har ikke vært oppdatert siden 22. April????

   • HTML: Demokratene har hatt landsmøte. Det ble valgt ny leder som ble valgt på ordinær måte. «Svindlet» står da også i hermetegn. Den interne debatten om personspørsmål i Demokratene ønsker jeg ikke her på bloggen. Det har tidligere kun ført til usaklige personangrep. Derfor vil jeg slette kommentarer om Demokratenes indre liv og medfølgende personangrep dersom de skulle dukke opp i denne tråden. Jeg anbefaler leserne i stedet til å skrive om det politiske innholdet i Garfors sin artikkel. Jeg har tidligere omtalt landsmøtet.

    • Tusenkunstner

     Hvordan skal vi få greie på hva som skjer innad i Demokratene da?

     Kan du ikke bare la kommentarer om det «indre liv» i partiet stå. Også heller slette om det skulle komme ufine personangrep. Det går jo an å se an kommentarene litt. Og ikke trekke alle kommenatrene over en kam.

    • Anonym

     Det står bløffet i Morgenbladet.

     POLITIKK
     00:00 – 29. april 2016
     Bløffet seg til partilederjobb

     Kim Steinar Kjærner-Strømberg (52) ble nylig valgt til partileder i Demokratene. Valgkampen var bygget på løgn og manipulasjon.

     https://morgenbladet.no/aktuelt/2016/04/bloffet-seg-til-partilederjobb?utm_content=bufferc2185&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

     Det står i artikkelen at partilederen ikke vil la seg fotografere eller intervjue. Merkelig oppførsel spør du meg.

     Dette er ikke et personangrep Simonsen, bare en påpeking av at det ikke står «svindlet» men bløffet (ikke innenfor anførselstegn) i artikkelen. Rett skal være rett.

     • Tusenkunstner

      Ja når man er nyvalgt leder er det jo naturlig å ville stille opp i media for å markedsføre partiet og dets politikk. Ikke løpe vekk å gjemme seg å gjøre seg utilgjengelig. Nesten så man må le litt faktisk.

      • Tusenkunstner: Da forstår du lite av mediehåndtering. Dersom mediene ønsker å stille spørsmål om politikk stiller du selvsagt opp.
       Men dersom mediene er ute etter å henge deg ut for personlige ting som ikke vedrører partiets politikk, er det mest fornuftig å ikke svare. Da avverger du i mange tilfeller en omtale av saker som tar oppmerksomheten vekk fra politikken.

       • Anonym

        Det er din blogg og din rett til å slette innlegg Simonsen, men såpass bør du tåle å høre at du ikke forstår deg på mediehåndtering. Særlig når du beskylder andre for ikke å gjøre det.

        • Anonym: Det var ikke av den grunnen jeg slettet kommentaren din. Det var fordi jeg ikke vil starte en debatt her om hvorvidt påstandene i Morgenbladet er riktige eller ikke.

         • Anonym

          du med fet «stortingspenjon»
          ser ut til at du
          kan leve livet i tjekkia og israel
          men dra hjem å nyte godt av norsk helsevesen
          når det passer deg

          hvorfor får du ikke behandling i
          israel?

          mine kontakter hadde kreft
          og kunne ikke albue seg frem i systemet slik du tilsynlatende kan

          • Anonym: Og hvordan kan jeg albue mg frem i noe system? Jeg får nøyaktig den samme kreftbehandlingen som alle andre nordmenn. Kreftbehandling er ikke avhengig av hvor ofte du oppholder deg i andre land.

       • Anonym

        ikke vær så gretten

        • Anonym

         så er det hvertfall forutsigbart
         at du på lik linje med Gro Harlem Brundtland
         «velger» i all deres «valgfrihet»
         mantra for dere kapitalister
         å stole på norsk helsevesen når det butter imot utenlands

         DA er det plutelig godt å henvende seg til den utskjellte velferdstaten

         som bare står «i veien for vekst»

         for øvrig bør du være mann nok til å la deg kommentere direkte på ditt tilsvar

         • Anonym

          israelsk helsevesen ……
          er du ille ute der nede!

          de tar seg betalt du..
          for helsetjenester jeg tviler på du er villig til å spandere

          for da må du punge ut1
          selv din «surt oppsparte stortingspensjon» kan da ryke og reise

          vær du sikker israelsk helsevesen er omtrent som usas modell
          «Whos paying for this?»

          hvis ikke du da har vært så heldig å bo på sosialist kibbutz..
          da er debatten ganske annen!

          • Anonym

           har selv vært i kontakt med helsevesenet i Israel…
           takket være oppegående SOSIALIST/endogKOMMUNIST israeleere
           så gikk alt bra den gangen

           nei du Simonsen har ikke fasiten om Israel
           og din Netanyahu propaganda

           patetisk ignorant og til tider frastøtende

          • Anonym

           «nøyaktig den samme kreftbehandling»

           som Gunnhild Stordalen?
           Rimi Hagen?

           eller er du plutselig bltt «glad i» likhetsprinsippet som gjennomsyrer tankegangen til oss kommunist/sosialister

           ??????

         • Anonym: Erzo, jeg har da aldri kritisert velferdsstaten, og det trengs mer penger i det offentlige helsevesenet enn det er i dag.

        • Spammern

         «anonyme» erzo spammer bloggen til Jan Simonsen sønder og sammen….

 • Jan Hårstad

  Hva er FRPs posisjon? Her leser vi i Aftenposten at regjeringen skal sende 10 milliarder kroner til Syrias opposisjonelle og 60 soldater «for å trene grupper som kriger mot IS.»(3 mai 2016)
  Alle grupper som kjemper mot den sekulære syriske staten er islamister og disse skal naturligvis utbre Islam også i Europa. Fra USA kommer våpen, Man Pad for å skyte ned fly og TOW missiler for å skyte tanks.
  I en presset situasjon vil vi få se store omgrupperinger av de 10 sentrale Jihadistgruppene og en kan heller ikke se bort fra at Nusra/Qaida og Islamsk Stat går sammen igjen da de har nøyaktig samme teologi:wahhabisme.
  Om nå ikke Norge var en delstat under Pentagon,hadde det vært riktig å støtte den syriske armeen slik at Jihad-terrorister av alle kulører ble gravlagt.Gravlagt.
  Men Norge vil underbygge Jihad. Har FRP noen dissens i denne saken? Det tror jeg vi kan glemme,Amund G.

 • Anonym

  Takk til de eminente komikerne i Demokratene for enda en god latter. Det var Demokratene som burde ha vunnet komiprisen.

  Demokratene anmeldt for underslag

  Partilovnemnda har anmeldt partiet Demokratene fordi flere hundre tusen kroner av partiets penger kan være brukt til private formål, melder Fædrelandsvennen. Bakgrunnen er en gjennomgang Partirevisjonsutvalget har gjort.

  • Anonym: Det er litt unøyaktig. Hensikten med anmeldelsen er at politiet kan etterforske et sannsynlig underslag fra Demokratene. Det har lenge vært mistanke i Demokratene om at en betrodd person brukte partiets penger, mottatt fra det offentlige, til egne formål. Ved å anmelde partiet kan politiet granske saken nærmere og finne ut hvem denne personen er. Mistanken innen partiet går i en klar retning, men det blir helt feil å tillate en debatt med synsing rundt det i et kommentarfelt. Da kan man lett havne i en situasjon hvor man kan bli anmeldt for ærekrenkelser. At et betrodd medlem begår underslag kan skje i alle partier, og skjer også fra tid til annen i lokale lag, ulike organisasjoner og bedrifter.

  • Anonym

   @19:03

   Hele Fævennen er bak betalingsmur? Når skjedde det?

 • Koblemannen

  Det er nok Tusenkunstner som har mest rett her.

  Er det noe grums i Demokratene naa for tiden, saa maa det frem i lyset.
  Partiets politikk kan belyses senere.

  Carl I. Hagen, Siv Jensen og Terje Soeviknes proevde ogsaa aa holde ting skjult. Men det gikk ikke i det lange loep.

  Men Jan Simonsen har ett poeng i at man boer unngaa personangrep.

 • Syria refser Norge: Fordømmer beslutning om å sende norske spesialstyrker til Syria

  Assad-regjeringen er rasende over Norges beslutning (krigserklæring) om at norske spesialsoldater skal trene opp syriske opprørsgrupper.

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/syria/syria-refser-norge-fordoemmer-beslutning-om-aa-sende-norske-spesialstyrker-til-syria/a/23674920/

  Nå gnir nok asylindustrien og hylekoret seg i hendene… For «vi» kan vel heller ikke nekte Syriske flyktninger adgang til Norge om vi er en del av den agressive krigføringen i landet deres.

 • Vidar

  Det er åpenbart (og muligens med god grunn…) overhode ikke ØNSKELIG at «folk flest» (og derunder egne partimedlemmer) skal få innsyn i hva som skjedde før og under demokratenes landsmøte.
  Som medlem i dette partiet, har følgelig heller ikke jeg kunnskap om hva som skjer eller har skjedd…
  Vi opplever her et norsk, politisk parti hvor partiledelsen TRUER partimedlemmer til IKKE å møte opp på landsmøtet – truer med eksklusjon eller sågar VOLD mot de som måtte møte opp! En partiledelse som «FORFALSKER» tidligere landsmøtevedtak i sine forsøk på å hindre partimedlemmer i å få innflytelse! Og nå altså har fått en ny partileder som angivelig har BLØFFA seg til denne posisjonen «med løgn og manipulasjon» for å sitere media! Og altså en nyvalgt partiledelse som flere uker etter landsmøtet ennå ikke har orientert partiets medlemmer, eller gjort noe for å promotere partiet i media!
  Dette blir litt som situasjonen i Den norske kirke; Skal man melde seg UT av galskapen, eller sloss for å få skuta på rett kjøl igjen…?
  Vedr. Demokratene BURDE det jo komme et krav om ekstraordinært landsmøte, for å «rette opp feila fra i går»! Men kanskje det er like greit å la partiet råtne på rot, siden det jo åpenbart er ledelsens vilje, og alt for få medlemmer gidder gjøre noe med det?

  • Tusenkunstner

   Det ser så dumt ut mye av det de legger ut på nettsiden sin også. Om en person som er ekskludert, hvordan vedtekter skal tolkes etc. Det skinner så til de grader i gjennom at det er noen som er ute etter å ta noen innad i partiet. At de ikke bare kan samle seg om den gode politikken, og være glade for hvert nye medlem de får. Spesielt de som ønsker å være aktive. Både Kristian Kahrs, Max Hermansen og Jan Simonsen er en ressurs for partiet. Men nå er de ute alle tre. Bare pga en idiotisk partikultur.

   • Tusenkunstner

    Jeg synes ikke Norge skal være ett slikt samfunn der det er så strengt detta med skjenkebevilling. Jeg synes det er greit at de som har lyst drekker hjemmebrent i den baren. De bør bare betale en 500 lapp til baren så er det greit. Hvorfor skulle det ikke være greit? Hvis Demokratene hadde fått bot for det så er det det norske systemet det er noe galt med, ikke Kahrs eller Demokratene.

    Overvåkning er greit. De som har i mot det har somregel noe å skjule.

   • L.

    At medlemmer av Demokratene løper til avisene for å dolke et annet medlem i ryggen fordi man drikker medbragt serbisk vodka , forteller mest om angiveren. Angiverkulturen i Demokratene medfører at INGEN anstendige mennesker tør være medlem av Demokratene.

    Min far er snart 80-år. Han har fortalt meg om «tysterne» som angav jøder til Wehrmacht i 1940. Et slikt samfunn ønsker heldigvis de færreste av oss. Det må da Demokratene forstå?

    Hva om jeg glemte å ta på bilbeltet i det jeg kjørte til butikken i går? Vil den nye ledelsen i Demokratene løpe til avisene for å meddele dette? Hva om jeg er i mot masseinnvandring? Vil den nye ledelsen oppdikte en historie om at jeg er nazist?

Legg inn en kommentar