Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Islam i strid med den ungarske forfatningen

Victor_UrbanIslam er ikke i samsvar med den ungarske forfatningen. Det sa den ungarske statsministeren Viktor Orban under en tale forrige mandag. Samtidig kritiserte han EU som han mener ikke har gitt gode svar på de vanskeligste spørsmålene Europa står overfor fortiden. Han talte på vegne av Sentral Europa, som han påpekte står seg bedre økonomisk i dag enn de fleste land i Vest Europa:

Denne talen holdt han 18.mars:

9 comments to Islam i strid med den ungarske forfatningen

 • Muslim 500

  Islam er ikke farlig.
  Islam betyr fred.
  Det er den ungarske forfatning som boer endres.

 • Jasper

  Muslim 500:
  The headlines seem to be misleading.
  The quote has nothing to say about Islam or muslims practicing Islam.
  It is in the context of what the Hungarian goverment can do in context of immigration crisis and proposal of the European Committee: that the Hungarian government cannot participate in the proposed mass-imigration as government led islamisation is not allowed by the Hungarian Constitution (remark «Fundamental Law» = constitution)

 • Anonym

  Det er komisk at de som hevder å være opptatt av menneskerettigheter ikke ser det alle fornuftige mennesker ser; islam er en forbrytelse mot menneskeheten. Et grovt brudd på demokratiske rettigheter. For min del er det helt greit at man praktiserer barbari i andre land, det har ikke jeg noe med å blande meg bort i. Men universalisten/globalisten/liberalisten som lider av den vrangforestillingen at det finnes universelle verdier burde så avgjort kommet på banen for lenge siden. Det finnes ikke en eneste menneskefiendtlig ideologi som når islamsvineriet til anklene en gang.

 • Muslim 500

  Du er fordomsfull, og har ikke proevd islam.
  Innen islam saa har vi ikke homofili.
  I noen islamske land, saa har vi demokrati.
  Islam er bra, og du hadde ikke noen saklige argumenter aa komme med i kommentaren din.

  • Hvis Islam er så bra, hvorfor forekommer da slik ekstrem hate speech mot oss vantro som i 4. Surah, 56 vers?: «Those who disbelieve Our revelations, We shall expose them to the Fire. As often as their skins are consumed We shall exchange them for fresh skins that they may taste the torment. Allah is ever Mighty, Wise.»
   Dette er hate speech som selv ikke Hitler i «Mein Kampf» matcher. Det er en meget grov ærekrenkelse mot alle vantro (dvs ikke-muslimer)
   Jeg har forøvrig funnet 824 episoder (tilsvarer omtrent vers) i Koranen som inneholder enten opplagt urettferdighet, intoleranse eller grusomheter (oftest alle dise tre negativitetene i samme vers), men bare 78 episoder av «good stuff» (en ratio på nærmere 11 ganger mer bas stuff enn good stuff. Tilsvarende ratio for Det Nye TEstamentet er snaue 3 (ikke mye å skryte av det heller, forøvrig)).
   Er det så merkelig at folk er skeptiske til Islam???

  • Anonym

   Hvis islam er så bra, hvorfor blir ikke muslimer boende i landene sine.

   De er jo stinkende rottehølene alle som ett.

   Hvorfor i helvete kommer de rekende til Europa og Nord-Amerika, og omgjør landene der til like motbydelige latriner?

 • Tusenkunstner

  Tomatsuppe er i hvertfall godt.

 • Jasper

  @Anonym and Gaudius:
  If we do not want to judge Christianity based on the medieval crusades, we should do the same favour for Islam as well…

  • Anonym

   The crusades where a reaction to centuries of muslim agression, one wave of attacks after another. The muslims have absolutely nothing to complain about.

Legg inn en kommentar