Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Lærer barn å drepe

Barn_GazaSiden september 2015 har palestinske terrorister – inkludert barn og ungdom – utført i 144 knivstikkinger, 85 skyteepisoder og 42 bilangrep mot israelere. Tretti-fire personer er drept og 382 såret. Enkelte av gjerningsmennene var så unge som 13-14 år. På Gazastripen stimuleres barna til terrorhandlinger, av Hamas, en bevegelse som mottar økonomisk støtte fra Norge.

Nylig utførte barn på Gazastripen et spill som simulerte knivstikking og skyting av israelere. Barna, som ikke ser ut til å være eldre enn syv eller åtte år gamle, tok del i en palestinsk barnefestival i Khan Younis. Teaterstykket ble kringkastet over hele Gazastripen og det palestinske området på Vestbredden på Hamas sin «kulturelle» TV-stasjon.

I en scene prøver en jente med en kniv å stikke israelske soldatermed kniv i et forsøk på å frigjøre en palestinsk fange. Soldatene skyter henne og hun faller til bakken mens publikum roper og skriker. Andre små jenter i stykket gråte over hennes «døde kropp» til en stemme kringkastes på en høytalere, med disse ordene: «Ikke vær sint på henne. Hun er blod, ditt kjøtt og din ære».

Scenen er etterfulgt av en liten gutt som spiller en palestinsk snikskytter. Han skyter en israelsk soldat og frigjør «fangen». Musikken blir festlig, mens et kommentarspor høres si: «Gled dere! Snikskytteren har kommet! »

4 comments to Lærer barn å drepe

Legg inn en kommentar