Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Var Muhammed en pasifist?

Jan_Simonsen_Israel3-150x15011Samtlige større nettaviser hadde i går et toppoppslag om en kristen privatskole der en lærer hadde laget en oversikt over forskjellene mellom Muhammed og Jesus. En mor tipset avisene, som slo opp lærerens påstander som som det skulle være en av årets store skandaler. For hva tillot ikke denne læreren seg å lære sine kristne elever? VGs skandaleoppslag lød slik: «Kristen privatskole: – Muhammed spredde islam med krig».

Tenk å påstå noe slikt. At Muhammed var en kriger. Muslimene er stolte over at han vant et stort slag mot krigere fra Mekka. Han massakrerte jødene i Medina. I 629 sendte han ut en hær på 3.000 mann som skulle omvende det bysantiske riket til islam, eller få dem til å betale skatt til Muhammed. Og året etter erobret han Mekka. Etter hans død fortsatte hans tilhengere sine erobringstokter. Men kom ikke her og påstå at han spredde islam med krig. Skandale. Slikt kan ikke en lærer lære sine elever.

Og enda mer skandaløst mener selvsagt pressen at det blir når læreren setter krigeren Muhammed opp mot pasifisten Jesus. «Muhammed spredde islam med krig, mens Jesus vendte det andre kinnet til og døde for våre synder», skriver læreren. «Hårreisende», mener moren til en av elevene, og tydeligvis også de fleste norske nettavisene, som blåser opp saken.

Og hva mer tillater læreren seg å fortelle sine elever som blåses opp som en skandale i avisene. Jo, at «Jesus var aldri gift. Muhammed var gift med flere kvinner, og en av dem var et barn da de giftet seg», og i følge VG at «Muhammed helbredet ingen. Jesus helbredet mange.»

Så kanskje de norske redaktørene som mener at disse påstandene er skandaløse og verd toppoppslag i deres avis, kan fortelle oss hvor mange mennesker muslimene selv mener at deres profet helbredet, eller bare gi oss navnet på en eneste muslim som vil benekte at profeten ved siden av å være profet også var en dyktig hærleder og kriger. Det kan de ikke. Så hvorfor da disse aggresive presseoppslagene der læreren blir beskyldt for vranglære?

27 comments to Var Muhammed en pasifist?

 • Fjøsmekka

  Pedophiles do not belong in the Kingdom Of God. They will be sent downstairs, where the victims of Pedophilia will torture them into eternal pain. I wish humammed will get a juicy cancer in his stomach, in great pain will evil regret their presence.

 • JV

  Sitat: ” Så hvorfor da disse aggresive presseoppslagene der læreren blir beskyldt for vranglære?”

  Det tør vel være åpenbart at hele den vestlige ateist-eliten kun benytter islam som en brekkstang for å knuse de siste rester av kristenheten i de vestlige land.

  Den nasjonalistiske kristenhetens ”gud, konge og fedreland” står i veien for den globale nedbrytningen av landegrensene. Og klarer de å hisse opp muslimene til å ødelegge nasjonen Israel – ja helst at Israel og nabolandene ødelegger hverandre – vil gevinsten være maksimal for globalistene.

  Da kan NWO-eliten servere menneskeheten sitt substitutt til den avgående religionen – nemlig menneskerettighetene i stedet for de ti bud.

  Og uten landegrenser – ingen tollmurer. Det vil være toppen av lykke for globalindustrien. Til sist vil man fjerne kontanter under dekke av å ville minske bankenes utgifter.

  Når det er effektuert vil man kjøre negativ rente på alle innskudd. Da taper folk på å ha penger i banken og folkene vil da måtte bruke alle innskuddspengene og lønninger så raskt som mulig. Først da er globaleliten fornøyd, for da øker varehandelen kollossalt.

  De som fra før da har sine midler investert i eiendom og andre verdier kan da lene seg rolig tilbake og høste fruktene av den dramatisk økede pekuniære omløpshastigheten. Dette er målet til den griske og grådige kommersialismen som rir jorden som en mare.

  Men globalistene har forregnet seg. Det er mer kraft i islam enn de trodde. Og før elitene har nådd sine endelige mål vil Jehova Gud sørge for at politikerne i alle land vil måtte forby all offentlig religionsutøvelse.

  Dette blir innledningen til ” Guds den allmektiges store dag i Harmageddon” – selve oppgjøret om hvem som har rett og makt til å styre menneskene – Jehova Gud og Hans sønn Kristus, eller menneskenes eliter. For den kristne er svaret opplagt. Vi skal ikke delta i dette oppgjøret. Bare som Bibelen sier ”stå stille og se Jehovas frelse”.

 • Vidar

  Noen som har fått med seg HVILKEN skole dette gjaldt? Altså hvilken skole denne utrolig FEIGE rektoren jobber på…? Her skulle han selvsagt både forsvart læreren som hadde skrevet dette, og understreka at det at Muhammed var en voldelig kriger, selvsagt bare er med på å understreke de diamentrale forskjellene og motsetningene mellom kristendommen og islam – og mellom VÅR kultur og den muslimske!
  Hvorfor har de få som våger å kritisere eller påpeke sider ved islam som ikke samsvarer med VÅRE idealer, en så ynkelig tendens til å «feige ut» såsnart media eller resten av islam-medløperne tar tak i det??

  • gammel mann, vond å vende

   VIDAR.
   Tror du at kristendommen ble spredd med silkehånd?
   Har du hørt om korsfarerne, for ikke å snakke om den katolske inkvisisjonen. Tror du at det ikke fløt mye blod etter Martin Luther laget protestantismen?
   Kristenfolket skal gå vesentlig stillere i dørene når det gjelder tvang og volds utgytelse i religionens navn.
   Bare tenk hvordan de kristen organisasjonene har drevet barnehjem for Tateres barn. Voldtekt, pisking, inne stenging
   i mørke kott. Dette gjorde de mot svært små barn i Jesus navn. Helt opp til 20-30 år siden. Foreldre tvangs sterilisert. Umenneske gjorte foreldre.
   Kristenfolket har vært fantastisk til å være stille om sin egne dritt fortellinger. Katolske kirke, eller pedofili klubben, som de med stor rette kan kalles bør holde helt stilt.
   Det å bruke så mye spalteplass på noe som man mener skjedde for 1 400 år siden er unyttig når det er så mye annen møkk av senere dato.

 • Tusenkunstner

  Jesus var i hvertfall passifist er mitt inntrykk av Bibelen. Bra.

 • 1984

  George Orwell: «In times of universal deceit telling the truth becomes a revolutionary act.» Dessverre er rektoren på denne skolen ingen revolusjonær, bare en dhimmi. Men hadde han ikke lagt seg flat og beklaget, ville nok sannhetsministeriet ha grepet inn og lagt ned skolen.

 • Anonym

  Norgestan er snart offisielt en shariastat. Å fornærme det muslimske herrefolket, er omtrent det verste man kan gjøre her i landet. I islamsk lov spiller det ingen rolle om det er sant:

  Thou Shalt Lie…How Islam Uses Slander and Lying to Advance Shariah

  http://www.clarionproject.org/content/thou-shalt-lie%E2%80%A6how-islam-uses-slander-and-lying-advance-shariah

 • Send kakerlakkene hjem

  Nordmenn er like tafatte som på utoeya, bare står å venter på å få bli skutt. Vi venter fortsatt, på at islam har slukt hele landet, stille og rolig. Uten motstand. Krigsveteranene fra WWII ville snudd seg i grava hadde de visst. De advarte allerede på 80 tallet i brev til Kongen om faren med alle elementene som reker inn i landet. Å navngi personer som jobber i embetsverket som ansvarlige for dette er eneste måte å synliggjøre krigsherrene. Dem motarbeider regjeringen i asylpolitikken. Erna som er på arbeidsmarkedstiltak på stortinget, en arbeidsplass i skjermet virksomhet utenfor vårt samfunn, aner ikke hva som skjer. Frp er blitt dilletanter og føyelige sosialister som er enig i alt bare de får ha sine fine posisjoner, helt motsatt enn i opposisjon. Er det flere enn jeg som spyr?

  • Anonym

   Og nå skal Frp/H-regjeringen sende norske soldater til Syria for å trene opp jihadister. Norge kan visst ikke innlemmes i kalifatet raskt nok. Det er absolutt ingenting som sjokkerer meg lenger.

   • Elinor

    Helt enig. Dette er rystende. Hva foregår i hodene deres? Jeg trodde Norge hadde lært etter at de 2 ganger har satt snuten sin opp i disse vepseborene, men nei da de tråkker til med begge bena igjen.

 • Så trøtt ass

  Det er Demokratenes feil alt sammen. Se bare all dritt om dem i media.

 • Jan Hårstad

  Dette at Høire og AP er begeistret for imperialistiske kriger i den muslimske Ummah vet vi jo. Det er jo Nato som har stått for våpenopplæring av Jihadist-terrorister siden Afghanistan 1979.
  Men det som burde interesere brukerne av denne webben er: hva er FRPs politikk? Er de også like begeistret for norsk trening av jihadister i Jordan og eventuelt Syria?
  Hvor er nå den svære leppa Per Sandberg og Tybring-Gjedde?
  Hvorfor sier de ingenting? Syns de er stas å utdanne Jihadister?
  Som jeg jevnlig hevder: FRP er dobbeltspillernes parti,en bløff uten sidestykke. Og Demokratene er nedlagt.
  Selv har jeg de to siste dagene skrevet om dette på verdidebatt for folk som måtte interessere seg for det norske LIBYA II.

 • Anonym

  Tipser var ikke en mor, tipser var en tante. Det fremkommer ikke hva mor/far synes om tipset eller saken.

 • Anonym

  må si jeg er rimelig lei Jan Simonsens
  «islamkritiske innlegg»

  spill for galleriet
  og dere biter på.

  Se på dagsnytt 18 i aften
  debatten om muhammed/Jesus
  på en skole på sotra
  hun fra minotenk og hennes kommentarer…
  om det flekulturelle
  det som forener…. bla bla blah
  inkluderer..

  som snytt ut av nesen på Jan Simonsen
  (høyreliberlalist som han er..
  hjelper ikke at han ifører seg sarelcaps

  gjør det bare ekstra … nok om det!

  Neda Simonsen trenger ingen «erzo» for å spamme bloggen sin i hjel

  han klarer det udmerket godt på egenhånd

 • Hawkeye

  Olav den hellige kristnet Norge med sverdet oops er det lov å si

  • ecclesia militants

   1. Olav den hellige….
   2. De (av vikinger) tilfangetagne jomfruer og kristne munker som ble ført i land i Norge for å tjenestegjøre som treller for vikingene

   de hadde ett bevisst eller underbevisst kall
   å føre den krig som alle kristne er kallet til
   å fordrive noe av den hedenskapen som da fantes i
   Norge og som man finner i dagens islam
   (barbari)

   apostelen ytrer:
   ta frelsens hjel og Åndens sverd som er Guds ord

   Simonsen evner ikke å fatte complexiteten i Guds ord

   han er mere opptatt av casinoer i Eilat
   derfor sletter han så ofte..
   tragisk «karma»

   men Simonsen om det!

 • ecclesia militants

  vår kamp er mot maktene mot myndighetene
  mot verdens herskere i dette mørke mot ondskapens åndehær i himmelrommet

  St. Pauli ord er meget aktuelt i vår globaliserte tidsalder som aldri før…

 • sjsd...

  «Min kamp»(jfr knausgård og en viss annen) er ikke først å fremst mot «pauli demoner»

  men å kunne hisse seg ned over å reflektere over ignorante tøvet til Jan Simonsen

 • Høyreekstrem?

  Leste denne saken på document også. Egentlig er det en rar sak, som Simonsen også ser. For hvorfor er det galt å sammenligne Jesus med Muhammed? Å sammenligne gjøres jo med alle kjente figurer. Trump blir for eksempel sammenlignet med Hitler, og det lenge før han har blitt valgt til president og fått vist hva han står for.

  Og hva er galt med å påpeke at Muhammed var hærfører og holdt et harem med elskerinner/koner? Det er rene fakta og reaksjonen må da bunne i at noen ikke liker at Jesus hadde en helt annen måte å være på.

 • sjsd...

  Jesus hadde refset Donald Trump

  min påstand

  men faller vel ikke i «god jord» hos deg
  som før har ytret at religion skal være en privatsak

  men nå finner du det opportunt å referere til Kristus?
  når du skal forsvare Trump

  say no more!!

  stupid

 • Anonym

  Bregenz — A middle school teacher allegedly referred to Mohammed as child molester in front of her pupils. The prosecution was informed; the provincial education department now awaits the investigation.

  A Bregenzer teacher is said to have described the founder of Islam as a child molester in front of her students. “Yes, there is this allegation against a teacher,” the provincial educational counsellor Bernadette Mennel confirms the corresponding complaint. The education department had immediately forwarded the case to the prosecutor.

  They check whether the allegations are true. Due to the ongoing investigation, no further information on the case is currently available through the state school board. If the allegations were true, the teacher would have to face consequences. “Such statements are unacceptable,” stressed Mennel to VOL.AT. However, they would await the outcome of the prosecution, before making decisions.

Legg inn en kommentar