Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Kriminalitet er blitt en vekstnæring

garfors322«Kriminalitet i Norge er nå blitt den nye vekstnæringen. I dette landet kan man gjøre seg til millionær bare på ett år! Man løper liten risiko for å bli tatt eller buret inne grunnet sitt nye ”yrke”- et «yrke» der man også slipper å ha noe med skattefuten å gjøre. Trolig er de fleste av disse bandittene forsørget på NAV sine satser. Da får man både i pose og sekk, skriver Amund Garfors, og fortsetter:

Jeg synes virkelig synd på alle disse som prøver å drive en butikk eller et transportselskap med et lite overskudd, som stadig utsettes for kriminelle som røver til seg varer for tusenvis av kroner eller diesel i tonnevis. Jeg forstår godt deres frustrasjon når de stadig mottar brev fra politiet om at saken er henlagt grunnet bevisets stilling. Selv om både bilder eller videoer av gjerningsmennene følger med anmeldelsen.

Det er ingen uvanlighet at det i dette landet kan stjeles for opptil en halv milliard kroner i året fra enkelte kjøpesentre. Og selvfølgelig må dette svinnet dekkers opp med prisøkning som går ut over ærlige mennesker.

Dessverre er tiden over da vi hadde politifolk som Willy Haugli og Truls Fyhn. For slike politifolk ble jo ikke tålt av politikerne. Nå begynner vi å se resultatet av det. Samtidig som de samme politikerne har kastet ut kristendommen fra både skoler og barnehager. ”Ti bud” som vi måtte pugge på skolen er noe som de unge aldri har hørt om. Er det da å vente annet enn at det går den veien det går?

Nei dessverre, dagens tafatte politifolk som nå sitter inne på sine varme kontor, med pulten full av anmeldelser og ikke gjør annet enn å sende ut brev om at ”saken er henlagt” – de skjønner dessverre ikke at dersom ikke jobben gjøres og de kriminelle stoppes, så vil alt bare gå fra vondt til verre!

Eller, det kan også gå slik som denne fyren som ganske fornøyd fortalte oss om hvordan han og en del venner hadde slått noen diesel-tyver halvveis i hjel, bare fordi politiet henla alle anmeldelsene. Uten på noen måte at jeg oppfordrer til selvtekt, så er det bare å minne om at store deler av befolkningen ikke er like godt oppdratt som en del sentrale myndighetspersoner kanskje håper.

For dersom ikke politiet gjør jobben sin, så er det nok av andre som står klare for å gjøre den, mot god betaling. Og dette er aldeles ingen oppfordring til, eller forherligelse av selvtekt. Men kun en tanke om hva som kan komme til å skje i dette samfunnet som bare blir mer og mer kriminalisert.»

23 comments to Kriminalitet er blitt en vekstnæring

 • Helt enig i Garfors sine bekymringer ang dagens storsamfunn.
  Vi går mot et lovløst samfunn,der lov og orden blir sett på som et overgrep mot folket.Og at folket bør få beholde friheten sin.Ja,det er sågar blitt en menneskerett og skal kunne spasere rett inn i Norge og drepe,voldta,rane og svindle til seg vår velferd.Til stor applaus fra et råttent storting,som gir faen i det norske storsmafunnet.

 • Anonym

  Kriminalitet har blitt en vekstnæring? Ja, det skal være sikkert. Og det skjer i ditt parti Amund.

  Håper politet får arrestert han som har brukt Demokratenes penger til private formål:
  Partilovnemnda har anmeldt partiet Demokratene fordi flere hundre tusen kroner av partiets penger kan være brukt til private formål, melder Fædrelandsvennen.

  Bakgrunnen for anmeldelsen er en gjennomgang Partirevisjonsutvalget har gjort på oppdrag fra Partilovnemnda , et uavhengig organ som kontrollerer om politiske partier overholder reglene for partistøtte.

  – I rapporten kom det fram informasjon om at partiets midler kan ha blitt brukt til private formål. Vi har derfor levert en anmeldelse til politiet og bedt dem undersøke om det er begått underslag, sier sekretariatsleder Tor Henriksen i Partilovnemnda til Fædrelandsvennen.

  I anmeldelsen, som ble sendt til politiet i Agder 19. april, skriver nemnda at det er «grunn til mistanke om at en eller flere personer med sentrale posisjoner i Demokratene/Demokratene i Norge har benyttet partiets midler til private formål i strid med straffeloven § 324 om underslag og/eller brudd på § 325 om grovt underslag».

  Partiet Demokratene i Norge har hovedkontor i Kristiansand. Ingen er navngitt i anmeldelsen. Partiet har mellom 2010 og 2014 fått rundt 915.000 kroner i statsstøtte.

  Demokratene ledes av Kim Steinar Kjærner-Strømberg fra Oslo, som ble valgt til leder på landsmøtet i mars. Han har ikke svart på henvendelsen fra Fædrelandsvennen.

  • Anonym: Alle politiske parti og private organisasjoner, samt private bedrifter og butikker, risikerer at det dukker opp en kjeltring som forsyner seg av deres penger. Det ser ut til å ha skjedd med Demokratene, som dermed har slitt både med dårlig økonomi og kompliserte regnskaper. Her er Demokratene som parti offeret. Vi får alle håpe at den skyldige blir tatt. Det er en stor fordel for Demokratene at saken er politianmeldt og derfor etterforskes, slik at det blir mulig å dokumentere det sannsynlige underslaget. Da kan Demokratene krever de stjålne pengene tilbakebetalt.

   • Tusenkunstner

    Er det lov å navngi hvem som er siktet/mistenkt i saken?

    • Tusenkunstner: Siden det ikke er noen siktet vil det kunne bli vurdert som en ærekrenkelse å nevne noen navn, vil jeg tro. Det kan være straffbart.

     • Anonym

      Uavhengig av om det er tatt ut siktelse eller ikke, er det straffbart å beskylde noen for en straffbar handling om det ikke kan føres sannhetsbevis for påstanden. Når det er sagt, så er det vel snakk om en engere krets i partiet som har hatt fullmakter, og dermed mulighet til å bruke partiets penger ureglementert. Det er har vært nevnt navn på et par nettsteder. De ble postet i går, og står fortsatt. Ikke spør meg etter link eller navn. Ingen får svar.

      For ordens skyld: Jeg har ingen ting med Demokratene å gjøre.

      • Anonym: Du skriver «Uavhengig av om det er tatt ut siktelse eller ikke, er det straffbart å beskylde noen for en straffbar handling om det ikke kan føres sannhetsbevis for påstanden».
       Det har du helt rett i, men forelå det en siktelse kunne jeg ha skrevet at person x var siktet for underslag, og hatt mine ord i behold. Men jeg kunne selvsagt ikke skrevet at han hadde begått underlag.

       • Tusenkunstner

        Hva om du skriver på FY «Jeg har hørt rykter om at person x har stjålet penger fra Demokratene. Person x er foreløpig ikke siktet. Det er bare ett rykte». Vi lyver jo ikke hvis vi skriver det.

 • Anonym

  Ikke glem at Demokratene er et ungt parti. Unge partier tiltrekker seg alltid mange raringer. Disse raringene har nå enten blitt ekskludert eller så har de tatt til fornuft og meldt seg ut. Det skjer fordi «nye» Demokratene har fått en sterk leder som samler, i steden for å splitte.

 • Høyreekstrem?

  I innstillingen til Schengen-avtalen ble det lagt vekt på avtalens politisamarbeid for å bekjempe såkalt grenseovertredende kriminalitet. Det var dette som veide tyngst, de øvrige fordeler hadde mindre betydning.

  Etter at avtalen ble ratifisert og EU labbet østover steg den grenseovertredende kriminaliteteten til himmelske nivåer. Raskt fikk vi mobile kriminelle som raider utvalgte områder for så å forsvinne. Smugling og menneskehandel eksploderte. Handel med slaver har blitt en del av virkeligheten igjen. Helt utenkelig for få år siden. Unge kvinner tvinges til prostitusjon. Narkotikasmugling tok helt av. Illegale våpen florerer.

  De som protesterte og advarte mot åpne grenser ble avvist som bakstreberske og utgått på dato. Grenser ble fremstilt som gamle streker på kart. En ny tid krever en ny strategi og nye metoder, het det.

  I dag vet vi hvem som fikk rett. Schengen er nøyaktig den katastrofe det ble advart mot. Flere land vurderer nå seriøst å trekke seg fra galskapen med åpne grenser. Et land som ikke beskytter sine grenser åpner porten til ran og rov. Politikere som støtter dette er, uansett hvor godmodige de måtte være, ekstremister som påfører folk unødige lidelser og haugevis med problemer.

  Norge må trekke seg fra Schengen!

  • Her er jeg fullstendig enig med Høyreekstrem?.Italia kvitter seg med ansvaret for båtflyktningene som følge av schengen avtalene.Der de vet med sikkerhet at de aller fleste båtflyktningene skal lenger nordover i Europa.Narkokartellene trenger kun en korrupt grensestasjon i Schengen området,for og sikre Europa sin fordervede påfyll av slikt faenskap.

 • Visombygdelandet

  Det er en trist og tung tid for oss Demokratene-sympatisoerer.

  Vi faar haape at partiets ledelse samarbeider fullt ut med politiet, slik at man kan faa rensket opp i saken og faa den ut av verden, slik at den ikke henger med til stortingsvalget til neste aar.

  I mellomtiden saa boer vi nok gjoere slik som Jan Simonsen har foreslaatt, aa fokusere paa partiets politikk. Noen faa enkeltindivider skal ikke faa oedelegge for hele partiet, som kanskje har landets beste politikk.

  Fremskrittspartiet har ogsaa hatt lignende kriser opp gjennom aarene, men har normalt kommet sterkt tilbake etter at det er blitt ordned opp.

 • Karma?

  Det er jo ganske morsomt at lederkandidaten som forsøkte å få en rival ekskludert, selv ender opp med å bli ekskludert.

  https://document.no/2016/05/05/kristian-kahrs-ekskludert-demokratene/

  • Trønderlåa

   Kristian Kahrs e omtalt ja i Adressa. Hain servert serbisk heimbrent, å e vert forbainna ja! Hva e gæli med trøndersk karsk!

   Så sitt’n jo me telefon hain Kahrs og tek opp aille samtalen og bruk dem mot folk. Hain skal bli stortingsmainn!

   Og detta vil main ha i kystpartiet?! Har Simonsen å hain Garafors i telefon opptak te hain Kahrs? Æ ha hørt ja om Watergate. No æ de Kahrsgate!

   http://www.adressa.no/nyheter/sortrondelag/2016/05/05/Demokratene-leder-delte-ut-sprit-i-RBK-drakt-12691842.ece

   • Tusenkunstner

    Hvorfor henger de seg opp i at Kahrs var iført RBK-drakt? Hvorfor skal man absolutt gå med dress og slips? RBK-drakten er jo folkelig, og å værra iført slips er det mest ubehagelige klesplagget man kan ha på seg. Føles som bli kvalt. Personlig foretrekker jeg oppknept hawaii skjorte eller silkeskjorte. Helst kortermet. En skikkelig gammeldags konservativ fyr denne Gifford virker det som. Æsj.

    Kanskje ikke helt riktig med denne lille drikkeflasken i baren. Men er det så himla nøye da?

    • Anonym

     Surmaget pirk mot Kahrs.
     Hvem bryr seg om slikt flisespikkeri?

     • L.

      Det er litt forunderlig, nesten litt underlig, at ikke Demokratene forstår at slike angrep på egne medlemmer setter de i dårlig lys?

     • Tusenkunstner

      Ja slik er det overalt nå for tia. Man kan ikke gjøre noenting lenger i detta landet her uten å få strenge blikk, regler og paragrafer slngt etter seg, og den der «slikt gjør man ikke»-holdningen. Alt har blitt så jævla seriøst.

      • Anonym

       Den som tror at vi har det veldig fritt med få regler må tro om igjen. Beinhard kritikk for den minste ting er det som gjelder.

   • L.

    @Trønderlåa

    Du skriver:

    «Kristian Kahrs e omtalt ja i Adressa. Hain servert serbisk heimbrent, å e vert forbainna ja! Hva e gæli med trøndersk karsk!»

    Hadde dere ikke løpt til presset og angitt Kahrs dersom han hadde drukket «karsk» ?

 • Jan Hårstad

  Herrefolket og kafirene. Slutter meg til det Amund og andre skriver.
  Når de korrekte skriver om problemene med islam adskiller de dette fra den eksplosive veksten i kriminalitet i Europa. Denne hemningsløse kriminaliteten har to røtter: det ene er oppfatningen om at muslimer er bærer av den sanne religion og er overfor de vantro,kafirene,i egne øyne å betrakte som et herrefolk som kan valse over kristne og jøder.
  Det andre er at innen hardislam,Muhammeds beduiner, var det å plyndre og voldta andre stammer sett på som en slags karsstykke. Flott med andre ord og naturligvis stikk motsatt det kristendommen lærer.
  Derfor,på snakk om det som vil felle Europa,vil Ausländerkriminaltet overta storbyene, også Malmø og Gøteborg og gjøre dem ubeboelige.
  Byer som Marseilles,Birmingham,Essen,Duisburg,etc er for lengst styrt og overtatt av muslimske narkosyndikat. Bare gjennom Balkan kommer det narkotika til en markedsverdi på 20 milliarder dollar i året.
  Alle islamo-terroristiske organisasjoner er høyt finansiert av heroin og kokain omsetning i alle våre sentrale byer.
  De korrekte gjør vold på virkeligheten når de adskiller terroristisk islam fra narkotikakriminaliteten og annen organisert virksomhet. Det er nemlig den økonomiske ryggraden som finansierer terroren.

 • gammel mann, vond å vende

  Jan Hårstad.
  Det er ikke produsentene av Narkotika som gjør noe «galt».
  Det er ikke selgerne av produktet som gjør noe «Galt»
  Det er kjøperne.
  Norge har innført sex loven, og prinsippet der er likt.
  Det er ikke selgeren som gjør noe galt, men det er kjøperen som får 25-30 000 i bot eller fengsel.
  I Amerika har man en liberal eller riktig våpen lov, der er det ikke produsent eller selger som dreper noen med sine produkter. Det er ikke kjøperen, men bruken av produktet.

 • Visombygdelandet

  http://www.demokratene.no/2016/demokratene-politianmeldt/

  «Demokratenes nye styre som ble valgt på Landsmøtet i Kristiansand 17. april var helt uforberedt på dette.
  Den nye partiformannen Steinar Kjærner-Strømberg har uttalt at det nye styret ser meget alvorlig på anmeldelsen om økonomisk underslag. Han sier at Demokratene står for Lov og Orden og vil bistå politiet med deres etterforskning fullt ut.»

  Flott gjort av Demokratene og partileder Stroemberg.
  Det gjelder aa faa ordnet opp slik at partiet kan beholde tillit overfor velgerne.

Legg inn en kommentar