Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Stoler ikke på mediene

Stockholm-150x150Kun én av tre svensker har tillit til at Sveriges største avis, Dagens Nyheter, forteller sannheten om problemer knyttet til innvandring. Det viser en spørreundersøkelsen utført av Sentio på vegne av Nyheter Idag. 32 prosent av de spurte svarte «ganske sannsynlig» eller «svært sannsynlig» på spørsmålet: «Hvor sant / usant bilde gir Dagens Nyheter av sosiale problemer knyttet til innvandring til Sverige?»

På svensk web-tv diskuterer økonomiforeleser Jan Tullberg , journalist og sosialarbeider Gunnar Sandelin og Jan Sjunnesson, ansatt i nettavisen Avpixlat, spørsmålet om hvorfor mediene dekker over problemene med innvandringen.

6 comments to Stoler ikke på mediene

 • Anonym

  Men svenske medier viser i alle fall bilder av 30 år gamle «14-åringer». De så kalte skjeggbarna, eller «ensamkommande flyktningbarn» som de offisielt kalles.

  Morsomt er det når disse «ensamkommande» deltar for Sverige i internasjonale konkurranser for barn, som for eksempel tyngdeløfting, og slår alt av konkurrenter ned i støvlene.

  Andre lands deltakere stirrer vantro på den bisarre forestillingen, mens svenske «journalister» hyller de nye «svenske» ressursene.

 • Anonym

  Media er en vits.

 • Høyreekstrem?

  Det store flertall vet altså at media sminker på bildet. Og det skyldes i stor grad at media er pådriver for innvandring, avnasjonalisering og globalisme. Da er det ikke så hyggelig å konstantere at eksperimentet slår sprekker.

  Det skuffende er at dersom det store flertall som gjennomskuer media hadde plassert sin stemme på det rette parti kunne mye vært annerledes. Men velgerne ruler og de får den politikk de velger.

  • Anonym

   «Men velgerne ruler og de får den politikk de velger.»

   Velgerne er lurt. Ingen med forstanden i behold ville stemt for sin egen undergang.

   Rart ikke noe så innlysende snart går opp for deg.

 • erzo

  hadde aldri trodd jeg skulle komme til å ytre noe slikt som dette:

  jeg stoler faktiske mere må medienes etter hvert mer
  nyanserte innfallsvinkler på ett og hint

  enn Jan Simonsen fanatiske ensidighet
  særlig i Israelsaken

  shabbat shalom simonsen

 • Høyreekstrem?

  Velgerne er slett ikke lurt. Partiene er helt åpne på sin politikk og velgerne får den politikken de ønsker. Å hevde noe annet er det rene sprøyt. Hva dette fører til på sikt er en helt annen sak som involverer spekulasjon og tro. At det fører til undergang er slett ikke sikkert.

Legg inn en kommentar