Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Fremskrittspartiet vil ha slutt på støtten til terrordømte palestinere

Rytman3-150x150Terrordømte palestinere får lønn fra palestinske myndigheter som plaster på såret, skriver frp.no. I følge en rapport fra Palestinian Media Watch (PMW) mottar terrordømte og deres familier 800 millioner kroner årlig. Jo fler man har drept eller skadet i terrorangrep, jo mer lønn får du. «Dette er et system som oppmuntrer og legitimerer terrorhandlinger», sier FrPs stortingsrepresentant Jørund Rytman.

Dette er en praksis som har vært avdekket tidligere, men som palestinske selvstyremyndigheter har garantert skulle opphøre. Men systemet fungerer på samme måte i dag som tidligere, har PMW nå grundig dokumentert, skriver frp.no.

«Vi i FrP kan ikke sitte stille å se på at dette skjer. I første omgang må vi forsikre oss om at norske skattekroner ikke er med på å finansiere dette. Det ville i så fall være den komplette galskap om norske penger gikk til terrordømte. Det er jeg sikker på ingen nordmenn ville være fornøyde med», sier Rytman til frp,no.

Han mener at det finnes en rekke NGOer i området som jobber utelukkende opp mot lokalbefolkningen på en nyttig og konstruktiv måte, og at det derfor ikke er mangel på alternative og upolitiske prosjekter hvor pengene kunne gjort nytte for seg.

«Jeg krever forsikringer på at våre skattekroner ikke går til terrorlønninger. Dette har jeg allerede tatt opp med utenriksminister Brende, og jeg vil forfølge denne saken videre», sier Rytman.

2 comments to Fremskrittspartiet vil ha slutt på støtten til terrordømte palestinere

  • Visombygdelandet

    Et typisk Frp-utspill som ikke skal koste norske skattebetalere noe som helst.

    Vil Frp gaa inn for flere bompengestasjoner i Norge, der inntektene gaar til den israelske staten?

  • Anonym

    Unnskyld språkbruken men det var faen meg på tide.

Legg inn en kommentar