Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Dette mente Olje- og energiminister Tord Lien om samarbeid med Israel

Tord_Lien-150x150Flere norske selskap er involvert i israelsk offshore-arbeid, og potensialet for videre samarbeid og samhandel er stort. Under en konferanse arrangert av «Med Israel for Fred» 15.april fikk vi høre hva den norske olje- og energiministeren Tord Lien mente om samarbeid med Israel om olje- og energipolitikk. Talen hans kan du se her:

 

1 comment to Dette mente Olje- og energiminister Tord Lien om samarbeid med Israel

  • Tusenkunstner

    Veldig positivt med ett slikt samarbeid med Israelsk oljeindustri. Landene kan dra nytte av hverandres kunnskaper innen bransjen og andre ting. Norge bør kreve at halvparten av de ansatte tilknyttet dette samarbeidet skal være norske. Lignende krav har de i Brasil, Australia, USA, Nigeria og Elfenbenskysten.

Legg inn en kommentar