Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hvordan forholder Israel seg til Russland?

Putin_NetanyahuHvordan er Israels forhold til Russland? Hvilke muligheter og bekymringer byr forholdet på? Under Med Israel for Freds store internasjonale konferanse i april stod dette spørsmålet i fokus for den tidligere israelske oberstløytnanten Mark Babot. Han har blant annet vært kommentator for russiskspråklige radio- og TV-kanaler, seniorkonsulent for flere sikkerhets- og forsvarsrelaterte selskaper og jobbet som diplomat ved de israelske ambassadene i Ukraina og Moldova.

Her kan du høre hans foredrag:

2 comments to Hvordan forholder Israel seg til Russland?

  • Tusenkunstner

    Israel forholder seg sikkert mer fornuftig til Russland enn det Norge gjør skulle man tro. Norsk utenrikspolitikk har jo i alle år gått ut på å dilte etter EU, FN og vesten, samt å være livredd for å ikke være politisk korrekt. Vi får aldri en kontroversiell utenriksminister i Norge desverre.

  • enra

    Norge er et naboland som må ha et fornuftig forhold til Russland, og jeg syntes de har klart det ganske bra.

Legg inn en kommentar