Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Bare to prosent kom fra Syria

København1-150x150Er utlendingene som strømmer inn i Europa fortiden mennesker som har flyktet fra den islamske statens herjinger i Syria, eller fra den blodige borgerkrigen der generelt. Det tyder ikke de siste danske tallene på. Siste uken i april var antallet asylsøkere til Danmark betydelig redusert, som et resultat av en midlertidig grensekontroll. Og bare to prosent av dem kom fra Syria. De andre kom fra helt andre land, skriver den danske Lokalavisen.

Den siste uken i april kom det 45 asylsøkere til Danmark. Blant den var kun en person fra Syria. To kom fra Irak, 10 kom fra Afghanistan, og de resterende 32 er fra øvrige land. Danmark har vedtatt å forlenge den midlertidige grensekontrollen frem til 2.juni.

Legg inn en kommentar