Søk

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Tyskerne snart i mindretall i eget land

Thilo_Sarrazin3-150x150Den massive innvandringen fra tredje verden fører til at tyskerne snart vil være i mindretall i Tyskland, sier Thilo Sarrazin, som tidligere var en av lederne i den tyske sentralbanken og i 2010 vekket oppsikt med sin bok med tittelen «Tyskland avskaffer seg selv». I årene etter har han konsekvent advart mot de demografiske og økonomiske konsekvensene av innvandringen fra fattige land.

«Vi har en innvandring som er kulturelt fremmed. Vi føder ett barn, og disse gruppene er i gjennomsnitt mer sannsynlige til å gifte seg og føde flere barn», sier Thilo Sarrazin etter et TV-intervju, ifølge den tyske avisen Junge Freiheit.

Den tidligere topp-økonomen hevder at innvandringen til Tyskland de siste fem tiårene har skadet den tyske økonomien. Arabere og tyrkere er «svært langt bak» både på arbeidsmarkedet og i form av utdanning mens de er «veldig langt fremover» når det gjelder arbeidsledighet og utnyttelse av sosiale ytelser, konstaterer han.

Thilo Sarrazin advarte kraftig mot innvandringskrisen som har rammet Europa det siste året allerede i 2013, da europeiske medier og politikere var opptatt av et forlis i Middelhavet der mange innvandrere og flyktninger ble drept, og de fleste mente at Europa måtte åpne dørene for flyktningene som kom over Middelhavet.

«Går grensen på 100.000 årlige fattige flyktninger fra Afrika, 500.000 eller kanskje en million,» spurte han retorisk i en artikkel trykket i Die Weltwoche. «Og hva hvis det er enda fler? Situasjonen i Afrika skaper to millioner fattige flyktninger hvert år, uten å ha noen bærekraftig fattigdomsreduksjon».

«Så langt har vi ikke hørt om at tre eller fire flyktningfamilier fra Eritrea er invitert til å bo i pavens ledig leilighet i Vatikanet eller i Bellevue Palace, den tyske presidentens offisielle residens. På enkelte steder har tilstrømningen alltid være begrenset. Men flere flyktninger på skattebetalernes regning der man ikke bor, er greit hvis det lindrer din samvittighet,» spurte han.

«Følelser har sin plass, ellers ville vi ikke være menneske. Men hjertet ser bare det som er rett foran deg. Pulsen er av natur verken objektiv eller rettferdig. Den fører heller ikke til varige løsninger som gjør verden til et bedre sted,» skrev den kjente tyske innvandringskritikeren. Han påpekte at tiltak må være langsiktige og ta hensyn til konsekvensene.

Thilo Sarrazin minnet om at befolkningen i det afrikanske kontinentet er firedoblet i løpet av de siste femti årene, og er nå på over en milliard mennesker. Ifølge FN vil befolkningen være på over 2 milliarder i 2050 og 3,5 milliarder i 2100. Det fødes hvert år 38 millioner barn i Afrika, som er 24 millioner mer enn nødvendig for å opprettholde befolkningens status quo.

«Fort Europa? Ja, dessverre. Men Romerriket og Kina var i mange århundrer bak grensevakttårnenes vegger, som sikret deres utvikling og overlevelse,» skrev han, og avsluttet sin artikkel slik:

«Hva er alternativet? Ønsker vi Europa til å være så afrikansk som Miami er cubansk og det sørlige California er meksikansk? Det vil være alternativet, og det vil være et permanent faktum i løpet av noen tiår. Hvordan vil det da gå med hjelpeapparatet og levestandarden i det aldrende Europa?»

I 2013 talte han i det danske Trykkefrihetsselskapet:

9 comments to Tyskerne snart i mindretall i eget land

 • Man, said to shout "Allahu Akbar", knifes German rail passengers

  Wonder if the stabber will get a pension courtesy of the EU or is that reserved for Arabs who kill Jews?

 • Anonym

  Thilo Sarrazin har rett i det meste han sier og skriver. Blant annet at innvandring fra lav-IQ-land reproduserer elendigheten i landene disse menneskene innvandrer til. Men han tar feil på ett punkt, og det er at han forutsetter at tyskerne vil forholde seg rolig. Sitte stille å se på at landet blir ødelagt. Det vil de naturligvis ikke. På et eller annet tidspunkt vil europeere ha fått nok. Det vil i første rekke går ut over den kaklende politiske klassen og «journalistene». Men innvandrerne fra ikke-vestlige land vil ikke ha en fremtid i Europa. Man kan mene hva man vil om denne «umuligheten». Det spiller ingen rolle, for en ligning som ikke går opp gjøre det ikke selv om man tyr til besvergelser og utskjelling. Kall meg gjerne rasist, en som ikke har støtte hos en eneste ny NS-politiker (altså den politiske klassen fra Frp til Rødt), men jeg kommer til å få rett. Selv ikke idioter kan løfte seg selv etter håret.

 • Anonym

  Selv
  Trevor Phillips har innsett at UK styrer mot en katastrofe. Men han tar feil når han sier at problemene ikke er blitt tatt fatt i, og at problemene skyldes berøringsangst. Det er helt feil. Problemet –multikutur – er nemlig dødelig gift for ethvert homogent samfunn. Enten det ligger i Afrika eller Europa. Bare homogene samfunn kan leve i harmoni med seg selv.

  Jeg tror ikke et sammenbrudd i UK eller andre utsatte land er så nær forestående som mange skriver i engelske avsier. Myndighetene besitter en rekke maktmidler de kan bruke for å å holde det hele flytende i noen år til. Det blir mindre og mindre demokrati, mer overvåking, mindre frihet osv., men det er prisen for å holde dritt (les: multikultur) sammen.

  • Endre

   Når det blir mindre av ytringsfrihet da er demokratiet allerede solgt og det er derfor muslimer jobber så hardt for å få stengt den med beskyldninger om rasisme,islamofobi osv.
   Den dagen ytringfrihet forsvinner så trenger ikke muslimene gjøre annet enn å innføre enda mer islam uten at noen tør å protestere eller kritisere, så det blir det samme hvem som innfører slike restriksjoner som du nevner. Islam vinner uansett.

   • Anonym

    @Endre

    Per definisjon har vi allerede mistet ytringsfriheten i den forstand at vi vet hva vi ikke må si høyt. Også forsamlingsretten. Når jøder som skal markere krystallnatten oppfordres av politiet til å gå hjem ellers risikerer de å bli slått i hjel, har det gått langt- alt for langt.

    I dag sitter det spyttklyser i ARS, Vepsen og andre destruktive organisasjoner og kartlegger hva nordmenn som ikke har de «riktige» meningene skriver. Ekle kryp som Lars Gule og rune Berglund Steen får tømme gørra si daglig i de mediale latrinene. For skattebetalernes penger. Førsteamanuensisen, dusten Lars Gule, ville aldri i verden sluppet innenfor dørstokken på et anerkjent universitet i USA. Derfor holder han hus i en bakgårdsinstitusjon som ikke en gang UiO ville ha med på laget.

Legg inn en kommentar