Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Ble bedt om å farge håret mørkt

Kvinne_blond«Farg det blonde håret ditt mørkt og endre din klesstil slik at den ikke blir så provoserende». Det var rådet en ung kvinne i Wien fikk av politiet eter å ha blitt antastet av en gjeng menn fra Afghanistan, skriver den amerikanske tenketanken Clarion Project. Hun ble også fortalt at kvinner ikke burde være alene på gaten etter klokken åtte om kvelden. (Illustrasjonsbilde).

«I begynnelsen var jeg redd, men nå er jeg mer sint enn noe annet,» sier hun. «Indirekte betyr det at jeg var delvis skyld i det som skjedde med meg. Det er en stor fornærmelse.»

Den 20 år gamle kvinnen endte opp med å bli behandlet på et lokalt sykehus for blåmerker på hodet, skulder, albue, rygg og hofter. Hun ble angrepet mens hun ventet på et tog.

«Jeg hadde blitt stående på perrongen og ventet på toget da en mann kom bort til meg og snakket til meg på et fremmed språk,» forteller hun. «Han begynte å trekke hendene sine gjennom håret mitt og gjorde det klart at i hans kulturbakgrunnen var det knapt noen blonde kvinner. Jeg ba ham om å gå bort, og for en kort stund gikk han unna. Men det var bare for å hente kompisene sine. Litt senere kom han tilbake med tre andre.»

Etter å ha stjålet jentens veske og kredittkort, la gjengen henne i bakken før de forsvant. Ingen gadd å hjelpe henne da hun lå på plattformen med store smerter, skriver Clarion Project. Ut fra språket menneke snakket antar hun at de var fra Afghanistan.
«Politiet fortalte meg at slike angrep nå en daglig rutine. Og det kommer til å bli verre,» sier hun.

12 comments to Ble bedt om å farge håret mørkt

 • Anonym

  Men hva i svarte helvete kan politiet gjøre for noe annet?

  KVINNER STEMMER JO FOR Å SLIPPE INN HORDER AV VILLMENN!

  Politiet kan jo ikke være livvakt for et par-tre millioner selvskadere. De må bare gjøre det beste ut av situasjonen.

  • Oracle

   Ja, her er du inne på noe viktig.
   Et harmonisk og vellykket samfunn fordrer faktisk også rasjonell opptreden av befolkningen. Når befolkningen går i dvale, eller opptrer som fullblods selvskadere, bør det ikke overraske noen at demokratiet kuppes av mediene, politikerne, overstatlige organisasjoner osv. Og helsetilstanden på samfunnet vil selvfølgelig bli der etter.

   Befolkningen har fått det for seg at demokrati er noe rent, vakkert, rettferdig og ufeilbart fenomen, som de selv har skapt, og bidrar til å opprettholde. Det ligger en slags usynlig glorie over begrepet «demokrati», og folk blit ofte våte i øynene når de hører begrepet. Her har man regnbue, englestøv og Messias sitt virke i ett og samme vidunderlige begrep. Gud så vakkert.

   Men hvor kommer denne forestillingen fra, at dette gode demokratiet utgjør alle sine gode gjerninger bare ved at folket hvert 4. år avgir sin stemme til sitt utvalgte parti? Et parti som i all hovedsak sjelden skiller seg særlig ut fra de andre partier som ønsker din stemme. Og så fort denne stemmen er avgitt og valget er over, så har man ofte rett og slett vært med på å legitimere samfunnsutviklingen i ytterligere fire år. De man har valgt kan gjøre akkurat som de vil, ettersom det gode og (u)opplyste flertall har gitt disse mandat til å være herskere. For det er jo dette som skjer. Man gir de ikke makt til å utføre velgernes ønsker, man gir de makt til å utføre sine EGNE prioriteringer. Dette er altså den type demokrati som får folket til å bli så emosjonelle på sine egne vegne. De er liksom så vakre, disse som klarer å opprettholde demokratiet ved å bare bruke sin stemmerett, og stemme på sit særinterresse-parti.

   Min personlige oppfatning, er at ekte demokrati fordrer massivt folkelig engasjement og handling, når samfunnsutviklingen krever det. I den tid vi lever i, er dette særlig viktig. Det som er langt viktigere enn å avgi sin stemme til et hvilket som helst parti, som uansett er en nasjonalfiendtlig og globalistisk særinterresseklubb (annet finns ikke i rikspolitikken), er rett og slett å ta i bruk sin demokratiske mulighet til å være aktivist eller demonstrant. Det holder selvsagt ikke at en håndfull mennesker gjør dette. Situasjonen krever stort oppmøte av enorme folkemasser som krever å bli hørt. Det vil også være vanskeligere for mediene og politikerne å bedrive heksejakt, hvis det dreier som en stor mengde mennesker. En liten gruppe knekkes lett. Men ikke en stor masse.

   For det skal ikke være noen tvil om at de som sitter på demokratiets og ytringsfrihetens øverste trone; politikere og journalister, vil være de sterkeste motstanderne mot ekte FOLKESTYRE, hvis folket av en eller annen merkelig grunn begynner å kreve at de nevnte hører deres røst.

   Dagens demokrati har svært lite med folkestyre å gjøre. Dagens demokrati går ut på at man har valg, som er en slags seremoni, som går ut på at folket skal legitimere den politikk som de styrende til enhver tid fører. Det har veldig lite med politisk innflytelse å gjøre, for den gjennomsnittlige borger. Man gir bare sitt mandat til å fortsette ødeleggelsene.

   Men utviklingen kan ikke endres eller reverseres på noe som helst område, så lenge ikke folket selv endrer sin slavementalitet, slik at de styrende også blir tvunget til det.

   Som folk har vi rett og slett de politikere og den utvikling vi fortjener. Men vi har også enkeltindivider som er i aktiv opposisjon mot det hele. Og den største skammen er at det store flertall skal dra disse med seg i feighetens og likegyldighetens avgrunn.

   Det er jo dette som er demokrati i dag.
   Flertallsmakt.

   • Oracle

    Flertallets legitimerende makt, skulle det stå til slutt.

   • Anonym

    Norges største åndelige latrine, mediehuset Schibsted, faller og VG dramatisk. Jeg likte denne kommentaren i Nettavisen, til den særdeles gode nyheten:

    Den Hitlervennlige Aftenposten fra krigens dager er ikke i skuddet lenger og de likesinnede muslimene gir ikke samme uttelling. Heil, allah!

    Ha, ha … håper vi snart kan dra ned hele dritten i dass.

  • Anonym

   ##KVINNER STEMMER JO FOR Å SLIPPE INN HORDER AV VILLMENN!

   Politiet kan jo ikke være livvakt for et par-tre millioner selvskadere. De må bare gjøre det beste ut av situasjonen.
   ##

 • Anonym

  Hvis ikke denne unge kvinnen stemmer på parti som vil stoppe innvandringen, så trenger hun ikke klage.

  • Anonym

   Ingen kan stemme på et parti som vil stoppe innvandringen, når det ikke er et eneste parti som vil stoppe innvandringen. Forresten er utviklingen nå kommet så langt at det ikke er nok å stoppe innvandringen. Nå trengs en storstilt hjemsendelse av disse fra den tredje verden som har svindlet seg til opphold i Norge.

 • Vidar

  Et typisk eksempel på «surrender»-holdning fra politiets side!
  Og selv om politiets jobb er å utføre det politiske myndigheter ber dem om, er slik politi-oppførsel totalt uakseptabel!!
  Men det MEST uakseptable er at europeiske nasjoners egne politikere kritikkløst og naivt bare lar alskens utenlandske, «fremmedkulturelle» VOLDSAPER slippe inn i deres land, og deretter gå fritt og «ta seg til rette»!

  • Anonym

   Ærlig talt Vidar! Du bør jo forstå at det ikke finnes et tilstrekkelig antall politifolk til å beskytte befolkningen generelt eller kvinner spesielt. Hverken i Østerrike eller andre vesteuropeiske land som har sluppet inn voldsaper fra den tredje verden. Det er enkel logikk, og det er enkel matematikk.

  • Anonym

   Du må huske på at ikke reint få politifolk er opptatt med å jage folk med feil meninger. Sånne som deg.

   Det så kalte netthatet skal være et jævlig stort problem i Vest-Europa.

   Venstre-ekstreme folkemordideologer får statsstøtte for å drive overvåkning.

Legg inn en kommentar