Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Microsoft 25 år i Israel

Nadella_NetanyahStatsminister Benjamin Netanyahu møtte nylig Microsofts administrerende direktør Satya Nadella, som kom til Israel for et kort besøk for å feire at det var 25 år siden high-tech giganten startet sin virksomhet i Israel. De to mennene diskuterte det tette samarbeidet mellom Israel og Microsoft, skriver United With Israel. 

Netanyahu gjorde det klart at det vil være så få restriksjoner som mulig på eksport av cyberteknologi og sa at velstand i industrien er svært viktig for Israel.

Nadella minnet om Microsofts satsing på Israel, sine investeringer i det lokale markedet og sitt engasjement for fortsatt vekst av high-tech og innovasjonsindustrien i Israel. «Dette kommer til uttrykk i hjelpeprogrammer for nyetableringer, innføring av avansert teknologi til alle sektorer av økonomien, fremming av vitenskap og teknologi, og utdanning i datamaskiner og matematikk,» sa Microsoft-sjefen.

4 comments to Microsoft 25 år i Israel

Legg inn en kommentar