Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Slo konen fordi hun ville lære svensk

Stockholm-150x150Nylig ble svensk politi innkalt til et asylmottak fordi en kvinne hadde blitt mishandlet. En 37 år gammel asylsøker hadde slått og sparket sin kone på 32 år. Hun var blant annet blitt sparket i hodet. Forklaringen på volden var følgende: Konen hadde lest en bok fordi hun ønsket å lære svensk, skriver den danske nettavisen Den Korte Avis.

Mannen og kvinnen ble avhørt gjennom en tolk. De kommer trolig fra Afghanistan.Opplysningen om det spesielle motivet for voldshandlingen blir gitt til den svenske nettavisen Fria Tider av vakthavende polititjenestemann Bjarne Andersson. Det kan du høre her:

8 comments to Slo konen fordi hun ville lære svensk

 • Vidar

  Men blir denne voldelige ektemannen tiltalt og straffa?
  Neppe – for dette er jo deres «kultur», må vite, og i det multikulturelle samfunnet må vi jo tolerere og akseptere – for ikke å si INKLUDERE – andre folks «kulturer», ikke sant?
  Send de mannlige voldsapene UT AV EUROPA – og la de mishandla kvinnene få bli, hvis de vil det! Det ville sende noe veldig klare signaler til en del av disse «mannfolka»!

  • L.

   Jeg er faktisk enig med denne voldsapekatten i en ting.

   – Nei, ikke i voldsbruken på konen, men resonnementet hans vedrørende at kona ikke trenger å lære seg svensk eller svensk kultur.

   Denne voldsfamilien skal sikkert rett inn et parallellsamfunn på et ulovlig okkupert svensk område. Der trenger de verken å kunne det svenske språket eller forstå den svenske kulturen. Den eneste tilknytningen denne familien kommer til å ha til det svenske samfunnet er det til svenske NAV, og de har jo alle sine dokumenter og hjemmesider på arabisk og urdu. Derfor blir voldsapekatten en slags helt for meg som sparer det svenske samfunnet (og de hardt prøvende svenske skattebetalere) for dyre og mislykkede integreringstiltak.

 • Høyreekstrem?

  Det store spørsmålet er selvsagt om dette kun er et enkelttilfelle som handler om en gal mann, eller om denne saken berører noe større. Det vil si en holdning der kvinner forbys å la seg integrere i det nye samfunnet de har kommet til.

  Dersom sistnevnte er realiteten viser det hvor umulig oppgaven med integrering er. Man kan ikke integrere mennesker som med makt forbys å la seg bli integrert.

 • Anonym

  «According to a 2009 US State Department report on Pakistan, 50 percent of the women in urban areas of Pakistan admit that their husbands beat them.»

  På landsbygda er tallet mellom 80 og 85 prosent iflg Pew. 53 prosent av pakistanske jenter mener det er riktig at menn straffer sine koner fysisk. Heldigvis slutter pakistanske menn å denge kjerringene sine straks de kommer til Norge. I hvert fall tror Den unevnelige pluss Den vraltende som styrer landet det.

 • Anonym

  Kvinnen er mannens eiendom, en slave som mannen bestemmer over.
  Dette slaveholdet er deres kultur.

  • Churchill

   The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property – either as a child, a wife, or a concubine – must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men.

Legg inn en kommentar