Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Hva kan Europa lære av israelsk counter-jihad erfaringer?

Mark_BabotHva kan Europa lære av israelsk counter-jihad erfaringer? Det var spørsmålet som ble besvart av Mark Babot under Med Israel for Freds store internasjonale konferanse i april. Mark Babot er en pensjonert oberstløytnant fra det israelske forsvaret IDF. Han har 25 års erfaring fra forskjellige grener og avdelinger og har deltatt i flere ti-talls kampoperasjoner.

Babot har i følge miff.no vært foreleser og lærer på høyskoler og videregående skoler, militær observatør og kommentator for russiskspråklige radio- og TV-kanaler, seniorkonsulent for flere sikkerhets- og forsvarsrelaterte selskaper og jobbet som diplomat ved de israelske ambassadene i Ukraina og Moldova.

Etter 2014 har han forelest ved Interdisciplinary Center, Modi’in – Maccabim – Re’ut i fagene historie og samfunnsfag. I tillegg har han deltatt på flere internasjonale konferanser som foredragsholder. Her er hans foredrag på konferansen til Med Israel for Fred:

2 comments to Hva kan Europa lære av israelsk counter-jihad erfaringer?

Legg inn en kommentar