Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Lover solid støtte til Israel

Donald_Trump2«Vi kommer til å beskytte Israel. Ikke glem at Israel er vår store bastion av håp i Midtøsten-regionen. Så Israel er svært viktig,» sier den amerikanske presidentkandidaten Donald Trump til den israelske avisen Israel Hayom. Samtidig opplyser flere medier, deriblant NRK, at han vurderer å plukke ut en annen stor Israelvenn og kjent islamkritiker, Newt Gingrich, som sin visepresidentkandidat.

«Jeg tror at trusselen mot Israel akkurat nå er større enn den noen gang har vært på grunn av det som skjedde med Iran og Iran-avtalen gjort av president Obama. Jeg tror det er en fryktelig, fryktelig situasjon som vår president har plassert Israel i, og jeg tror at Obama har vært veldig, veldig dårlig for Israels folk,» sier Trump, og legger til at han er «ekstremt sterkt i favør av Israel».

«Jeg respekterer Israel og har elsket Israels folk i lang tid. jeg har mange venner som er fra Israel og vi skal sørge for at Israel kommer til å være i veldig god form for alltid,» lover han.

I følge både norske og internasjonale medier vurderer Donald Trump å be den tidligere lederen for Representantenes Hus Newt Gingrich om å bli hans visepresidentkandidat. I å fall får han med seg en dedikert Israelvenn og en sterk kritiker av Iran og islamismen.

I 2011 gjorde Gingrich selv et forsøk på å bli republikanernes presidentkandidat. Da hadde han dette å si om Israel:

I fjor pratet han om jihad:

13 comments to Lover solid støtte til Israel

 • Anonym

  Kanskje et HURRA nå? Dette gleder meg Mr Trump.

 • Tusenkunstner

  Norsk media publiserer kun de sleivete kommentarene til Trump. Det de ikke publiserer er politikken hans som er i den amerikanske arbeiderklassens interessser. Det er en grunn til at han har stor støtte blant denne «fæle stygge dumme rasistiske hvite arbeiderklassen».

 • Trump: Muslim ban ‘just a suggestion’

  Trump har begynt å løpe fra sine løfter allerede.

  https://www.jihadwatch.org/2016/05/trump-muslim-ban-just-a-suggestion

 • Rognebaergutten

  Hei.
  Jeg skal hilse til dere alle sammen fra en som oensker aa vaere anonym.
  Han skriver ikke kommentarer i bloggen, men han leser mye her.

 • Anonym

  Det gikk dårlig med Jan Simonsens kandidater.

  1. Marco Rubio

  2. John Kasich

  3. Ted Cruz

  Særlig med det «sikre» kortet til Simonsen; lillegutt Rubio, gikk det dårlig. Det ville bli ham mente Simonsen siden ingen i GOP støttet Trump.

  Hørt denne før fra Simonsen?

  «[Du] finner ikke en eneste norsk politiker som støtter et så ekstremt … blablabla»

  Men Donald Trump er nettopp et velgeropprør mot den mediale og politiske pisserenna som norsk presse og Det norske Rektum representerer.

  I Polen styrer voksne mennesker. Det samme i Ungarn, Slovakia og Tsjekkia. I Polen sparkes tarmtrollene på hue og ræva ut av jobbene sine. Alt fra høyesterettsdommere til ledere for så kalte diskriminerings- og menneskerettighetsorganisasjoner, altså muslim- og negerforkjempere.

  Jeg tror den amerikanske diplomaten som spådde masseflukt fra Vest-Europa får rett. Da blir det skrint med penger for subben som blir igjen.

 • knut

  Plutselig ble Trump min helt!

  Men mannen har nok ikke skjønt at det falleferdige USA fullstendig er avhengig av saudioljen. Araberne har både bukta og begge endene, og de fryder seg fordi det enda er så mye ørkensand i timeglassene at de har glemt å bekymre seg.

  Om han skulle bli USA,s neste president, og den fryktelige virkeligheten overmanner den godeste Trump, vil nok pipen få en annen låt.
  Da må også han begi seg inn på den vanskelig øvelsen det er å stå med bena i begge leire.

  Da gjelder det å ikke forskreve seg, også for den godeste Donald Trump.

  • Anonym

   USA er mer enn selvforsynt med både olje og gass, og landet er derfor nettoeksportør av begge produkter. Så kalt skifergass eksporteres blant annet til Norge. Nordsjø-adelens gass er for dyr for norske bedrifter.

   Det er feil som du påstår at USA er avhengig av olje fra MØ.

 • Ghjo

  Virkelig en bra mann,denne Newt Gingrich.Alt han sa,var som den fineste musikk fra et symfoni-orkester.Håper at han får den aller største innflytelse på USAs politikk i årene som kommer.

 • Tusenkunstner

  Hvofor ikke ta Bernie Sanders som visepresident for Trump eller omvendt. De har jo støtte blant de samme velgergruppene.

  • Anonym

   Ja, eller kanskje Ibrahim Hooper eller Reza Aslan. Nidal Malik Hasan hadde også vært et godt valg, men siden han sitter i fengsel så blir kanskje det litt upraktisk.

 • Adelson: It's Trump or a 'third term' of Hussein Obama

  Jewish American millionaire endorses Trump for president, warns Clinton is no different than Hussein Obama.

  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/212244

Legg inn en kommentar