Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Derfor bør Storbritannia bryte med EU

EU_parliament23.juni er d-dagen for Storbritannia. Da avholdes folkeavstemningen om fortsatt britisk EU-medlemskap. Skal Storbritannia bryte ut av EU-samarbeidet og heller søke løsninger av den norske typen eller en ren frihandelsavtale? Eller fortsette i et EU som mange mener beveger stadig lengre i retning av mer overnasjonalitet. EU-motstanderne har laget en timelang dokumentar om hvorfor de vil ha landet sitt ut av EU:

3 comments to Derfor bør Storbritannia bryte med EU

 • Tusenkunstner

  Storbritannia bør melde seg ut av EU for å få kontroll på økonomien, innvandringen, velferdssystemet og arbeidsmarkedet.

 • Anonym

  EU skulle aldri eksistert.

 • Anonym

  Det var et dårlig valgt tidspunkt av de konservative å gå til angrep på BBC i fjor.

  Nå måtte Cameron krype til korset å garantere BBC lisensinntekter i 11 år fremover.

  Heller ikke får lisensbetalerne vite hvem som tjener over 150.000 pund i året, slik det var foreslått. BBC fortalte Dave at grensa skal være 450.000, og det måtte han godta. Det er forresten tre ganger så mye som han tjener selv som landets øverste leder.

  Men han får jo noe tilbake. BBC’s helhjertede støtte for å bli i EU.

Legg inn en kommentar