Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Viktig å bevare vår kulturarv

Eilert2I hele Europa står kulturen med budskapet om medmenneskelighet og humanisme i fare for å forsvinne, og vi har allerede sett i flere land at det fremmes krav om religiøse lover og en kultur som handler om hat og hevn, skriver Eilert Sannes, som er medlem av Demokratene i Akershus. Han fortsetter:

«Samtidig som det er lett å fremme islamske religiøse ytringer gjennom mediene, blir motstandere av multikulturen stanser gjennom stadige innskrenkninger av deres ytringsfrihet,

Det er skuffende at generelle ytringer er blitt voldsomt innskrenket.Den kristne kulturen som har lagt grunnlaget for Europa som et kulturkontinent har også lagt grunnlaget for medmenneskelighet og humanisme. Men i dag er det vanskeligere å slippe til i våre medier med forsvar av vår egen kultur, enn det er å slippe til med angrep på den.

Det er vondt å se på at de folkevalgte politikerne i dag jobber for at kulturen som er flere 100 år gammel skal måtte vike plassen for en kultur som setter europeisk kultur i fare.

Vi politikerne som ikke er folkevalgt må jobbe for at velgerne ser hvorfor de må ta vare på kulturen i Europa gjennom å velge patriotiske politikere.

Dessverre er det tydeligvis langt igjen til at norske velgere ser problemene som kommer ved at vår medmenneskelig og humane kultur forsvinner. Noen land i Europa har fått føle hva multikulturen innebærer, og jobber nå sakte mot å gjøre en endring, men vil de få til endringen før det er for sent. I Norge har vi heldig vis bedre tid til å ta vare på vår gode kultur, men det går veldig fort mot en forverring i Norge også».

28 comments to Viktig å bevare vår kulturarv

 • Anonym

  Jeg kan ikke enn å gråte over den skrattende fremtoningen som agerer statsminister i Norge. Tenk om vi kunne fått bytte henne ut med Putin, da skulle jeg jublet kontinuerlig i førti dager til ende!

 • nei til EU

  all grunn til å gråte over våre politikere

  http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/05/14/1952168461/frp-apner-oppgi-suverenitet-pa-mange-nye-omrader

  freppere er de falskeste av de falske

  for øvrig intressant å få bekreftet Ernas
  preferanser når det gjelder menn

 • Jan Hårstad

  Frp er ikke et politisk demokratisk parti, men et globalistisk gangstersyndikat som vil utslette all norsk selvstendighet. Det hadde alle mennesker forstått såfremt en gravde i deres lyssky hemmelige avtaler med EU og Nato.
  Som Per Sandberg i sin tid,fungerer nå flotte Sylvi Listhaug som en avledningsmanøvre for politisk gangsterisme.
  Jensen sa på siste landsmøte at islamisme er nazisme,og så er man med på å sende 60 norske soldater for å utdanne islamister i Jordan for imperialistisk krig!
  Den blokken i FRP som er Nei til EU,og Nei til globaliseringskriger,må nå organisere seg for et brudd med Siv Jensens Bilderbergerfraksjon – så fort som overhodet er mulig mens det ennå er noen selvstendighet igjen i Norge.
  Det er forferdelig dette.

 • Eilert

  Jeg var en av to som fremmet Demokratene i Oslo i 2015, og det resulterte i 740 stemmer for Oslo.
  Jeg skal være med å drive valgkamp i Akershus i 2017, og i Akershus skal vi få til et mye bedre stemmeresultat i 2017 enn resultatet for Oslo i 2015.

  • Tusenkunstner

   Så hyggelig. Lykke til. Fortsett med å fokuser på EØS, Schengen, arbeidsinnvandring og annen type innvandring opp mot velferdsystemet og konsekvensene. Så kommer detta te å bli knall. Har også hørt mye positivt om Eilert Sannes som person.

 • Anonym

  Det er viktig aa bevare den europeiske kulturarven som dreier seg om blant annet frihet for koranen, islam og islamisering, slik at Europa blir islamsk, slik at muslimene kan fjerne den europeiske kulturarven naar muslimene faar makten.

 • Jan Hårstad

  For å kunne drive smart og intelligent politikk må man ha riktige prognoser for utviklingen. Det får man ved debatt i og rundt et parti.
  Det er nå rundt 500 dager til Eilert Sannes går til stemmeurnen. Jeg vil bare si til alle og enhver: fram til den tid vil det være store og små borgerkriger i Europa,også i Sverige.
  Det som pr i dag fortoner seg som korrekte saker og paroler,kan ha mistet sin aktualitet bare om 300 dager.Du kan bare se på de aktuelle videoene fra London så skjønner du hva jeg mener.
  En må nå belage seg på det utrolige og det uventete.Det er realisme nå. Alt godt til Eilert S.

  • Anonym

   Ingenting forteller oss mer om fremtiden enn demografi. Vi kan si helt sikkert at en som i dag er 5 år, om 20 år, vil være 25 år. I et normalt samfunn gir det mulighet til å planlegge barnehager, skoler, universiteter, sykehus og andre nødvendige samfunnsinstitusjoner.

   Hvor mange 20-åringer vi vil ha om 20 år er lik det antallet som fødes i år. Noen vil selvsagt være døde før de har nådd 20-års alderen, men ikke mange. Det er med andre ord en nokså enkelt oppgave å regne ut hvor mange skoleplasser vi trenger om 6 år osv.

   I det tidligere Bourbon-området i Italia er fertiliteten nede på det laveste nivå siden 1862. Det vil overraske meg om dette området er unikt. Med den politikken som føres setter ikke normale europeere barn til verden. Aller minst de som burde få mange barn.

   Situasjonen er allerede mørk før vi begynner å regne på alle dem som er kommet til Vest-Europa fra Afrika og den muslimske verden, for å få oppfylt menneskerettighetene sine. De utgjør mange millioner.

   Men enda en dyster realitet kan observeres. For en annen folkestrøm går den andre veien. Den består av yngre europeere. Fra Mezzogiorno er den årlige utvandringen ca 100.000 årlig.

   Det må være en villet politikk, for så enkle realiteter må selv tilbakestående politikere evne å ta til seg.

   Vi kunne stoppe her, men kan like godt legge til litt elendighet til.

   Også for enkelte eldre årsklasser ser situasjonen dyster ut.

   Gjennomsnittlig levealder er i enkelte bydeler i Vest-Europa nede på u-lands nivå. Den mest utsatte delen av Europas opprinnelige befolkning, den som må møte innvandringens harde realiteter, er faktisk i ferd med å gå til grunne. Det kan vi trygt påstå når det nå registreres en gjennomsnittlig levealder på bare 55 år.

   Økt dødelighet og fallende barnefødsler er en giftig coctail.

   Dersom utviklingen får fortsett, vil vår kultur være den første som begikk kollektivt selvmord, og gjorde det på kortest mulig tid.

   • Anonym

    «Dersom utviklingen får fortsett, vil vår kultur være den første som begikk kollektivt selvmord, og gjorde det på kortest mulig tid.»

    Tror noen at virkelig at velgerne hadde stemt som de gjør, om de hadde blitt gjort oppmerksomme på de fatale konsekvensene av de «tillitsvalgtes» politikk?

    Jan Simonsen terper hele tiden på at velgerne har stilt seg bak folkemordideologi i demokratiske valg.

 • 2.5K asylum-seekers 'disappear' from Finnish reception centers - report

  About 2,500 asylum-seekers have “disappeared” from Finnish reception centers, the MTV3 broadcaster reported, citing police. Local authorities say they have no clue where these people are and how they are making a living, as all contacts have been lost.

  https://www.rt.com/news/343036-asylum-seekers-missing-finland/

 • Hvordan kan Eilert Sannes være medlem i Demokratene i Akershus når han etter det jeg skjønner, er bosatt i Oslo? Oslo har jo eget fylkeslag.

 • god pinse

  Matteus 24
  ble så alvorlig

  • Anonym

   Ja når man leser Matteus 24 så vet man hvordan det går.
   Nå må en være beredt. Som Minos skrev – Det har ringt for 3.gang.

 • god pinse

  er du frelst Kurt Guldvik?

 • Eilert

  Olaf E. Roaldkvam, Akershus er nabofylket til Oslo, så jeg kan fint være aktivt medlem i Akershus om oveføringen er gjort riktig.
  Det aller viktigste fram til september 2017 er å gjøre Demokratene godt synlig, og Akershus er ikke et alt for stort området å gjøre partiet kjent.

  • @Eilert
   Hvis det ikke hadde vært et fylkeslag i Oslo der du bor, kunne du vært medlem i Akershus. Når det er et lag i Oslo skal du i henhold til vedtektene være medlem der. Hvis du flyttet til Akershus ville saken vært annerledes. Hvis neste valg hadde vært et lokalvalg, og du var manntallsført i Oslo, kunne du ikke stille til valg i Akershus. Nå er det Stortingsvalg i 2017, og det er ingen ting i veien for at du kan være kandidat for Akershus hvis du blir nominert. Til sist: Hvis du bor i Oslo, kan du som sagt ikke være medlem i Akershus og du kan heller ikke være medlem i styret i Akershus Fylkeslag eller i Nesodden lokallag.

 • Eilert

  Det er så mange som snakker om negative ting blant politikere, og dessverre er det alt for mange folkevalgt politikere som er med for posisjoner makt, men det er noen patrioter blant de ikke valgte politikerne, og de vil gjøre alt som http://www.demokratene.no/organisasjon/et i_Ø_Øe ÆÆ*
  er mulig for at norske velger skal få et reelt valg på stortingsvalget i 2017.

  Det hjelper i alle fall ikke at alle dømmes ned, for det vil jo bare si at AP får igjen makta.
  Vi må sørge for at minst 50% av representantene på stortinget må bli patriotiske i 2017, og senest i 2021.

 • Eilert

  Olaf E. du er ikke den eneste som kan vedtektene til Demokratene, for jeg har også satt meg godt inn i vedtektene.

 • Vidar

  Men nå er vel «vedtekter» ikke akkurat det ledelsen i Demokratene er mest kjent for å verken bry seg om, forstå eller følge…? 😉

Legg inn en kommentar