Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Dømt til seks timer med terapi for seksuell trakassering av 10-åring

Barn_fryktEn ung eritreisk innvandrer i Sverige, definert av myndighetene som en «barneflyktning», er funnet skyldig i en svensk rett i å ha forulempe den 10 år gamle datteren til den svenske familien som frivillig tok vare på ham. Som straff ble han dømt til ti timers terapi og en bot, og vil få lov til å bli i landet, skriver nettavisen Breitbart.

Moren til offeret, fra Skåne i Sør-Sverige, hadde «åpnet hennes hjerte» til to «barneflyktninger» i fjor sommer, og førte dem inn i hennes hjem sammen med sine to voksne barn og 10-åringen. En av innvandrerne, kjent som Isaac gjengjelde ikke godheten.

Det ble forklart i retten at den tillitsfulle moren hadde tillatt ham og 10-åringen å tilbringe mye tid sammen, alene. En kveld de var sammen i stuen sovnet jenten. Hun våknet da innvandreren trakk opp blusen hennes og fomlet på brystene. Han hadde lagt seg over henne. Jenten sa etterpå at det var smertefullt og ubehagelig, og at hun hadde vondt i brystene etterpå. Hun var redd for å fortelle det til moren, men fortalte det til søsken etter en tid.

Isaac viste seg forøvrig å ikke være en «barneflyktning». Da måtte han ha vært under 18 år, slik han påstod da han kom til Sverige, men i retten kom det frem at han var 19 år gammel.

I en annen fersk dom i Sverige ble en 16 år gammel asylsøkergutt dømt til 35 timers samfunnstjeneste etter at han ved flere anledninger hadde gått til et svømmeanlegg der han trakasserte tre unge jenter ved å ta hånden på deres underliv, utenpå klærne.

11 comments to Dømt til seks timer med terapi for seksuell trakassering av 10-åring

 • Anonym

  Vi får innført nye verdier i Europa,sex og vold.

 • Anonym

  Tilfellet, som sikkert bare er ett av mange, viser jo at europeere er rammet av galskap, og at den er kommet spesielt langt i land som Sverige og Tyskland.

  Når du slippet voksne voldsaper løs på dine egne barn, kan du trygt si at vedkommende må være mentalt sjuk.

  Her hadde et galehus og barnevernet virkelig hatt en jobb å gjøre.

 • Anonym

  Morens «godhetsprosjekt» gikk på bekostning av datteren.

 • Patologisk altruisme

  Kvinnen som slapp disse to «asylbarna» inn i sitt hjem, lider av patologisk altruisme, dvs. en overdreven «nestekjærlighet» til fremmede som går på bekostning av hennes nærmeste. Patologisk altruisme er en innebygget svakhet i den hvite rase og er til stor skade for våre vestlige samfunn. Prof. Kevin B. MacDonald gir en utmerket fremstilling av fenomenet patologisk altruisme i sitt foredrag «The Psychological Mechanism of White Dispossession», som han holdt 18. april 2015 i Stockholm. Nedenfor er en lenke til dette foredraget.

 • Anonym

  Jeg tror ikke det så mye er nestekjærlighet europeerne lider av, men feighet. Europerne/nordmenn er så feige at de heller er med på å ødelegge for barna sine, enn å sette ned foten.

 • Anonym

  I dette tilfellet hadde det norske barnevernet hatt en berettigelse. Det ville blitt hån og forakt til del kun fra norske og svenske «journalister». Men det ville jo bare vært en dokumentasjon på at det hadde handlet riktig for en gangs skyld.

  Eller hva Simonsen?

  • Anonym: Selvsagt finnes det tilfeller der barnevernet må gripe inn. Problemet er at de griper inn for ofte på for svakt grunnlag. Men først og fremst er jo dette en sak for rettsvesenet. Denne eritreiske gutten, som jo bodde hos en fosterfamilie, er sannsynligvis over den kriminelle lavalderen og burde derfor plasseres i et fengsel.

 • Anonym

  Det største problemet her er moren til jenta. Hun burde ha såpass tankevirksomhet, at hun tenkte at det kunne være en risiko med menn/gutter fra ikke-vestlige land, som er oppdratt til at jenter er mindreverdige og skapt til deres tilfredsstillese.Moren burde forutse at der var en risiko for sikkerheten til datteren, ergo var moren uansvarlig.

 • Vidar

  Det er nettopp SLIKE hendelser, slike erfaringer med asylinnvandrings-politikken, som gjør at folk både mister all respekt for både politikere og «retts»-vesen – og begynner å «ta loven i egne hender»!
  For når ingen ANDRE (dvs. landets lovlige myndigheter) gjør det som må til for å beskytte et lands innbyggere, har innbyggerne selvsagt «rett» til å beskytte seg selv!

Legg inn en kommentar