Søk

Kategorier

Arkiv


Blogglisten
Bloggurat

Jimmie Åkesson om innvandringskrisen

Jimmie_Åkesson3-150x150Sverigedemokratene la nylig frem sitt forslag til «reviderte statsbudsjettet». Her foreslår partiet nye innstramninger i den svenske asyl,- og innvandringspolitikken. Partileder Jimmie Åkesson ble i den anledningen intervjuet av Sveriges TV, som var opptatt av hvilke negative konsekvenser det kan få for samholdet det svenske samfunnet når Sverigedemokratene maler opp et negativt bilde av hva den siste tidens innvandring har ført til for Sverige:

17 comments to Jimmie Åkesson om innvandringskrisen

 • Frp -Torstein

  Vi i Fremskrittspartiet vil tillate koranen, islam, koranskoler og moskeer i Norge.

  For oss i Frp er nemlig religionsfrihet et grunnleggende prinsipp.

  Vi vil ogsaa tillate at norske muslimer faar mange barn, som oppdras til aa bli nye muslimer.

  De fleste av oss som lever i dag, vil antageligvis rekke aa avgaa ved hjelp av alderdomsdoeden, foer muslimene overtar landet.

  Som kompensasjon, saa vil vi redusere avgiftene paa alkohol og tobakk, slik at nordmenn faar bedre raad til aa dope seg.

  • Demokratene-Lars

   Frp -Torstein

   Frp har mye bra politikk med vi i Demokratene er ennå litt bedre enn dere i Frp. Vi ønsker ingen restriksjoner når det kommer til familiegjenforening. Vi vil også øke fartsgrense og fjerne Barnvernet.

   • Jukse Lars: Jukse-Torsteins oppramsing av hva FrP mener var i det minste riktig når det gjelder sak, selv om argumentene selvsagt var oppdiktet, men du tøver også når det gjelder sak.Kan du dokumentere at Demokratene vil øke fartsgrensene, og hvor stå det at de ikke vil ha noen restriksjoner på familiegjenforening og fjerne Barnevernet?

    • Anonym

     Simon

     Jeg har diskutert familiegjenforening med deg på denne bloggen tidligere. Da dro du rasistkortet mot meg fordi jeg foreslo at mennesker som kommer fra land som feks somalia skal kun gies anledning til å hente 1 kone og 10 barn til Norge. Du ønsket ingen restriksjoner på antall.

     • Anonym: Det er noe helt annet. Det denne jukse-Lars skriver er at Demokratene ikke ønsker noen restriksjoner på familiegjenforening, og det er ikke det samme som å ikke sette inn restriksjonene på antallet barn. Dessuten skriver han om Demokratenes meninger og ikke om mine.
      Det finnes forøvrig mengdevis av fornuftige restriksjoner på familiegjenforening som jeg støtter, og jeg ønsker langt strengere regler enn i dag. Eksempelvis kan det vedtas at familiegjenforening bare skal kunne innvilges for norske statsborgere eller personer gift med norske statsborgere. Poenget mitt er at alle norske statborgere skal behandles likt og at det eksempelvis er urimelig å nekte en norsk student som er blitt forelsket i en jente under studieopphold i Australia eller USA å gifte seg med sin kjæreste og deretter bo sammen i Norge, eventuelt også sammen med hennes/hans mindreårige barn, uansett antall.

      • Anonym

       Poenget mitt er at alle norske statborgere skal behandles likt ..»

       Det er ikke urimelig å behandle en person som skader Norge forskjellig fra en som ikke gjør det. Derfor blir utsagnet ditt nokså sykt.

       New Zealand har f ex regler som gjør at overvektige personer ikke tillates å bosette seg der, fordi de kan representere en belastning for landet.

       En (hvit) britisk sykepleier fikk avslag på søknaden sin nettopp med denne begrunnelsen for noen år siden.

       Det er uten videre opplagt at ingen somaliere eller pakistanere skulle ha vært sluppet inn i Norge.

       • Spjælingen

        Med New Zealand sine regler for innvandring blir det ikke lett for Erna, Trine og Bård å bosette seg der, men spjælingen Knut Arild slipper inn like lett som en fjær.

 • Syv biler totalskadd i brann i "svensk" by - politiet føler seg hjelpeløse

  To timer før bilene ble satt i brann ble en politipatrulje pepret med steiner og tvunget til å forlate området i Norrköping.

  http://www.nettavisen.no/na24/syv-biler-totalskadd-opp-i-svensk-by—politiet-fler-seg-hjelpels/3423224659.html

  Hva med sabotasjeaksjonen som har blitt utført mot kommunikasjonstårnet i natt utenfor Borås, hvorfor er ikke dette nevnt i norsk media?

 • Anonym

  Det er merkelig å kalle et eksistensielt spørsmål for innvandringskrise. Det er en krise at etniske svensker mister hjemlandet sitt, og det samme skjer – dessverre – i Norge også.

  Nå er jeg helst sikker på at det ender opp i krig, men det er snakk om landssvik.

 • Anonym

  Alle stater har rett til å forsvare egne grenser. Om nødvendig med våpen. Krisen består i at Sverige ikke forsvarer sin grense.

  Det hadde vært en enkel sak å stenge grensene umiddelbart, men viljen er ikke til stede.

  Goebbels-media bærer det største ansvaret for den best annonserte borgerkrigen i menneskehetens historie.

 • Anonym

  Det er absolutt ting en kan gjøre for å sette en stopper for dette uverdige spillet, der ikke-vestlige menn ødelegger våre samfunn. Vi kunne for eksempel ikke gi de statsborgerskap, men sende de tilbake der de kom fra når der er rolig.
  Men viljen til å sette ned foten for uromakerne er ikke tilstede hos politikere og andre multikulturister, det vil koste oss alle dyrt.

 • Anonym

  Når viljen til å sette ned foten er borte, så vil de som provoserer miste respekten. Det er det som foregår nå.
  Null respekt.

  • Anonym

   I multikulturalistenes nytale kalles egen feighet for toleranse.

   Tilhengere av folkemordideologi nyter av å se etniske nordmenn drepes, voldtas og mishandles. Akkurat det har hard-line ideologer gjort til alle tider.

 • Hawkeye

  stoler på jimmy ikke ofte en sier det kanskje like ofte jeg stoler på en som heter filla men han stoler jeg på. en mer fin og korekt mann for et parti skal du lete lenge etter and kotm

 • Hvorfor skriver aldri norske «journalister» om «barna»?

  TV2 kaller skjeggbarnas bilbrenning i Sverige for «ungdomsopprør.

  Hvordan er det mulig å ljuge så jævlig når jobben din går ut på det motsatte?

 • Young women sexually harassed & robbed in Cologne-style attack at Berlin street fest

  https://www.rt.com/news/343186-teens-harassed-berlin-festival/

  • Niklas (17) brutalt myrdet av innvandrere – norske medier helt stille

   Den 17 år gamle tyske gutten Niklas døde i helgen etter å ha blitt uprovosert angrepet av en innvandrergjeng. Han var på vei hjem fra en konsert med sin søster og venner da det dødelige angrepet fant sted. Overfallet var så grovt at Niklas falt i koma og døde en uke senere av skadene. Innvandrergjengen skal også ha seksuelt forgrepet seg på en av jentene i vennegjengen mens mishandlingen fant sted. Blant annet ble hun tatt i skrittet og slått i ansiktet.

   https://www.frieord.no/utenriks/niklas-17-brutalt-myrdet-innvandrere-norske-medier-helt/

Legg inn en kommentar